Eurolygos kovoms besirengianti Liublianos „Union Olimpija“ ekipa sukirto rankomis su 29 metų 185 cm ūgio gynėju Marque Perry.

Skelbiama, kad amerikietis užims pagrindinio įžaidėjo vietą. Praėjusį sezoną Perry atstovavo Ramūno Butauto treniruotai Donecko „Donetsk“ ekipai.

Vieningoje lygoje (VTB) gynėjas vidutiniškai pelnydavo po 12,7 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio ir atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Slovėnijos čempionai ketvirtadienį taip pat pasirašė vienų metų sutartį su 29 metų 203 cm ūgio puolėju Aloysius Anagonye bei dviejų mėnesių kontraktą su 23 metų 200 cm ūgio kroatu Zoranu Vrkičiumi.

Pastarasis pakeis traumą patyrusį Suadą Sehovičių. Tuo tarpu nigerietis Anagonye „Union Olimpija“ ekipos marškinėlius yra vilkėjęs 2003-2004 metų sezone. 

Praėjusį sezoną jis praleido antrojoje Ispanijos lygoje. 
Komentarai:
Kazimiera Danute Prunskiene
Nu nesveikai ant bapkiu atcigave Slovenai,neperseniausiai bankrotas grese,o dabar kokius sposus isdarineja! Va berasydama prisiminiau,kad jie arena pasistate ir beje ziauriai,ziauriai GRAZIA. Tai matyt cia ir bus sunys pakasti. Bet jei atmintis neapgauna jiems dar galioja fiba draudimas zaidejus pirkt!? .. vnz, nepamenu as dar tokio sezono,kad jie butu pirke zinomas pavardes per savo gyvavima,o cia Gregory-ex efespilsen, Perry-ex oly,buves rusu lyderis konkretus.Pinkney irgi girdetas is Uleb cup komandu,gal net is Uniks..nepamenu tiksliai. Nu ir svarbiausias tas aukstas gruzinas is panathinaikos pasiskolintas. Konkreciai ant slamanciu atcigave, ir nustebciau jei neprasibrautu i top 16-tuka. Rytas su varleedziais skurdziausiai atrodo ant popieriaus bei zaidime.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2010-10-08
+2
Atsakyti
Anonimas
o tai Olimpijai nereikia skolu moket? zaidejus tik perka ir perka, o neseniai dar rase kad bankrotas jai gresia. idomiai cia
2010-10-08
-3
Atsakyti
Na, Olimpija tikrai labai stipri šiemet atrodo. :) Grupėje galės pasikandžioti tikrai. :)
2010-10-08
+5
Atsakyti
Neptunas
geriausi jo metai buvo pas Kazla Olympiacose
2010-10-08
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.