Johnui Robertui Holdenui šis sezonas CSKA gretose jau devintasis
Johnui Robertui Holdenui šis sezonas CSKA gretose jau devintasis
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Prieš 2010–2011 metų sezono pradžią iš medikų išgirdęs žinią apie širdies veiklos sutrikimus, Johnas Robertas Holdenas pagaliau gali ramiai atsikvėpti. Vokietijoje atlikti tyrimai parodė, kad aptiktos problemos 34 metų atleto sveikatai ir tolesnei karjerai pavojaus nesukels.

Šeštadienį (10.09 d.) amerikietis sugrįš į Maskvą, kurioje CSKA klubo vadovai nuspręs, ar krepšininkui bus leista dalyvauti kontroliniuose mačuose su Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) ekipomis – Klivlendo „Cavaliers“, Majamio „Heat“ bei Oklahomos „Thunder“.

„Mes net nenorėjome pagalvoti apie tai, kaip ilgai galime verstis be Johno paslaugų. Holdenas yra esminė ir neatsiejama komandos dalis, – aiškino CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas. – Labai džiaugiamės, kad žaidėjui nereikės atlikti papildomų procedūrų. Puiku, kad Holdenas į treniruočių ritmą galės sugrįžti vos prasidėjus sezonui.“

185 cm ūgio įžaidėjas kol kas praleido tik vienas oficialias Maskvos komandos rungtynes. Vieningosios lygos (VTB) pirmenybėse CSKA be amerikiečio bei traumuotų – Viktoro Chriapos, Andrejaus Vorontsevičiaus ir Aleksandro Kauno 80:61 nugalėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkus.
Komentarai:
Algis
Va kas būna, kai juodis patampa ruskiu. Jau ir širdis stot pradeda nuo šnapso.
2010-10-10
+6
Atsakyti
A.t.s.
Jis Cska siela.
2010-10-10
-2
Atsakyti
hmz
Jo nudeges baisiai Rusas,grynakraujis :D
2010-10-10
-19
Atsakyti
Labai megstu sita zaideja. Laikykis seni! :)
2010-10-09
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.