Tomo Pačėso treniruojamą Gdynės „Asseco Prokom“ ekipa baigė komplektaciją. Paskutiniuoju žaidėju, papildysiančiu Lenkijos čempionų gretas, tapo 29 metų 194 cm ūgio gynėjas Filipas Videnovas.

Praėjusį sezoną patyręs bulgaras gynė Belgrado „FMP Železnik“ komandos garbę.

2009-2010 metų sezone Videnovas vidutiniškai pelnydavo po 13,5 taško, atkovodavo po 5,1 kamuolio ir atlikdavo po 3,2 rezultatyvaus perdavimo komandos draugams.

Komentarai:
imp
Įžaidėjai - B.Brown , M.Wilks

Atakuojantys - D.Ewing , F.Videnov , Kostrzewski

Lengvieji - J.R.Giddens , Szczotka

Sunkieji - J.Jagla , R.Burrell

Centrai - R.Varda , Lapeta, Hrycaniuk

Pirko mažus maišais i abejes komandas,o,kad aukštaūgį rimtą nupirktų - ni**ja.. Aplamai,kam tas dvi komandas reikėjo daryti,nesuprantama. Žais eurolygoje,savo lygoj ir vtb. Dėl trijų lygų buvo butinybė daryti tą antra sastavą? .. Žalgiris per 4 lygas kapojosi ir viskas buvo proto ribose. Išvis,vietoj tos bandos (algą tai moką) galėjo įsigyti keletą aukštos klasės žaidėjų,tarp jų aukštaūgi,bei išsaugoti Q.Woods'ą kuris ir buvo pagrindinė priežastis eurolygos Final four..
2010-10-14
+6
Atsakyti
asilas
pavare
2010-10-14
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.