Jasikevičiaus agentas: „Turime pasiūlymą iš „Lietuvos ryto“

2010-10-15 14:14
Rokas Buračas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Šarūnas Jasikevičius gali apsivilkti Lietuvos čempionų komandos marškinėlius
Šarūnas Jasikevičius gali apsivilkti Lietuvos čempionų komandos marškinėlius
Nuotr. Fotodiena.lt/A.Pliadis
Šarūnas Jasikevičius po vienuolikos metų pertraukos gali vėl apsivilkti Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos marškinėlius. Įžaidėjo agentas Maurizio Balducci tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino, kad Jasikevičius sulaukė Lietuvos čempionų klubo pasiūlymo.

Naujo įžaidėjo „Lietuvos ryto“ ekipa pradėjo ieškoti Achilo sausgyslės traumą patyrus ir dviems mėnesiams iš rikiuotės iškritus pagrindiniam ekipos atakų organizatoriui amerikiečiui Jerry Johnsonui

– Ar tiesa, kad „Lietuvos ryto“ klubas pateikė pasiūlymą Jasikevičiui? – tinklalapis „BasketNews.lt“ paklausė Balducci. 
– Taip, tai yra tiesa. Žinau, kad Jasikevičius ir Vilniaus klubas kalbasi dėl galimybės žaisti „Lietuvos ryte“. Yra galimybė, kad jie susitars dėl kontrakto. 

– Kada galima tikėtis derybų baigties?
– Nežinau. Derybos net neįsibėgėjo. 

– Ar Jasikevičius norėtų grįžti į Vilnių?
– Aš žinau jo nuomonę, tačiau jums jos nesakysiu (juokiasi, – Red.).

Pastaruosius trejus metus Atėnų „Panathinaikos“ marškinėlius vilkėjęs Jasikevičius šią vasarą su Graikijos čempionų klubu dėl naujos sutarties nesusitarė. 

Praėjusį sezoną dėl traumų lietuvis Eurolygoje sužaidė tik 7 rungtynes ir vidutiniškai aikštėje praleisdamas po 15,9 minutės rinkdavo po 4,4 taško bei atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo. 

Paaiškėjus, kad Jasikevičius „Panathinaikos“ gretose nežais, jį bandė vilioti ir Kauno „Žalgirio“ ekipa, tačiau susitarti dėl kontrakto abiems pusėms nepavyko.
Komentarai:
rokas123456789nei jis ei i ta ryta nei ka , sau tik kaina nori pasikelti


nei eis nei ką? o kas atėjo? :)
2010-11-16
+4
Atsakyti
neziniukas99>OrbitNa kaip sake vieno izymaus tarybinio filmo herojus,jeigu zmogus kvailys,tai yra ilgam.


Už savikritiką nusipelnai tik pagyrimo! Šaunuolis!
2010-10-18
+14
Atsakyti
>Orbit

Na kaip sake vieno izymaus tarybinio filmo herojus,jeigu zmogus kvailys,tai yra ilgam.
2010-10-18
+11
Atsakyti
:
Nemanau, kad Jasikevičius toks atsilikęs, ir grįš į šitą prakeiktą ŠŪDĄ RAUDONĄ.
2010-10-17
-8
Atsakyti
SimonaLTUKaune ant pirštų galima suskaičiuot kiek žmonių patinka Lietuvos Rytas, o Vilniuje - daugumą yra ne už Lietuvos rytą, o už Žalgirį.


Įdomu ir keista, kad kauniečiai kažkodėl didžiuojasi savo migrantais, lankstančiais nugaras ne savo, bet kitų miestų labui. O Lietuva iš jų šaiposi:

"...Ir ankščiau Vilniuje egzistavo nemažai Kauno valsčiaus atstovų: kas mokydavosi, kas studijuodavo, kas dirbdavo, kas uždarbiaudavo, kas koncertuodavo, kas patarnaudavo, bet į Siemensą jie vengdavo, tačiau, kai po truputį įsitikino, jog šeimininkų elgesys jų atžvilgiu gana tolerantiškas, lyg grybai po lietaus ėmė dygti „palaikantys vilniečiai“.

Turiu pastebėti, kad gana nemažas azartas ir malonumas yra vienam būti palaikančiu, o kitam palaikyti palaikantį. Būna, kaimynas grįžta savaitgaliui iš Vilniaus kaip dabar madinga – ne kauniečiu, o Žalgirį palaikančiu vilniečiu, tai kaip apsikabinam ir ilgai ilgai pastovim, rodos, už brangiausią giminaitį brangesnis. Smulkmena, o kokia maloni! Ech, laikraščio fanams to nesuprast…

Dabar šis reiškinys Kaune toks madingas, jog net mačiau vienoje įdarbinimo agentūroje skelbimą: „Reikalingi betonuotojai dirbti Vilniuje Žalgirį palaikančiais vilniečiais“...
2010-10-17
-9
Atsakyti
vilenskis to to SimonaLTU
tai cia visi tokie,kaimo japai,ir stato save kaip nevjibena grietinele
2010-10-17
Atsakyti
vilenskis
pisk nahuj ciuilpike
2010-10-17
+1
Atsakyti
to SimonaLTU
nes daug kaimieciu i Vilniu atvaziuoja... Beje aciu bnews uz bana nezinia uz ka, jus gal irgi is kaimo i Vilniu atvaziavot? :O
2010-10-17
-3
Atsakyti
erikasUzpiso jusu sporai ,,,tai Lietuvos ritas geras ,,tai Zalgeris ,,jus juk zmones ir visi mekstat krepsini tai ir ziurekit ,,O jei jis gris tai bus daug idomeu ziureti,,,,,..Ir baikit piktis nera skirtumo is kokio miesto tu mes visi Lietuvei ,,,nu biski ira kas Kavenskas o kas Klaipedskas dar ir Balgaras ,kas suparo sveiki


Kaip matau su rašymu tau ne kaip ir sekasi. "Klaipėdskas"? ir "Balgaras"? - wdf? Iš vis, geriau nereklamuok savo įgimtos žydų kalbos. Portugalai job***!

Ai dar, minusas Lietuvos ryto fanams:

Kaune ant pirštų galima suskaičiuot kiek žmonių patinka Lietuvos Rytas, o Vilniuje - daugumą yra ne už Lietuvos rytą, o už Žalgirį.
2010-10-17
-5
Atsakyti
nereikia džiaugtis iš anksto, juk derybos dar net neįsibegėjo :) bet jo patirtis tikrai praverstų LR komandai, vien ką reikštų jo autoritetas jauniem žaidėjam :)
2010-10-17
-1
Atsakyti
erikas
Uzpiso jusu sporai ,,,tai Lietuvos ritas geras ,,tai Zalgeris ,,jus juk zmones ir visi mekstat krepsini tai ir ziurekit ,,O jei jis gris tai bus daug idomeu ziureti,,,,,..Ir baikit piktis nera skirtumo is kokio miesto tu mes visi Lietuvei ,,,nu biski ira kas Kavenskas o kas Klaipedskas dar ir Balgaras ,kas suparo sveiki
2010-10-17
Atsakyti
cvekasMatai tik tai ka nori matyt, vis kartojat kad 2 kart tapot cempijonais, nesvarbu kad pirma kart pries bakrutuojancia komanda, o antra karta vos isikapstet pries komanda be trenerio. Labai gaila kad yra tokiu zmoniu kurie aklai tiki savo sventojo isganytojo balta nosim, kai tas sneka apie biudzetus. Kas del fanu, vaiku yra abiejuose pusese ir tai yra normalu. O apie Kauno griovima po rungtynu isviso nera ka kalbet, tai visiska nesamone. Rytas - dabartinė Lietuvos žvaigždė - o taip, pernai neisejo is eurolygos grupes, siemet laimi tik pries lkl komandas (BBL gauna), o pries rimtesnius varzovus kaip minimum psikrauna -20, jai LR Lietuvos krepsinio zvaigzde, tai mes Futbolo tauta...


Graudokai atrodo būtent toks oponavimas / atsakas / kerštas į teiginius, kad su A.Sabonio karjera baigėsi ir šlovingoji Žalgirio era. Nejaugi negatyvo ieškojimas oponento stovykloje ir jo sumenkinimas gali kilstelti tavo komandą kitų akyse ir paneigti faktą, jog didžiausia komandos šlovė praeityje, o ne dabartyje? Juk lengviausia yra kalbėti konkrečiais faktais, komandos iškovojimų paminėjimais, paneigiančiais, jog šlovė baigėsi. Tačiau baisiai oponuodamas, kažkodėl jokių savo komandos dabarties pergalių nepamėjai. Galėčiau padėti - šiame amžiuje per 10 metų Žalgiris turi NET 5 tarptautinius trofėjus: tris BBL čempionų titulus (2005; 2008; 2010) ir du Eurolygos Teletabio titulus (2007; 2009). Atsakyk, prašau, ar tai tikrai yra pakankama vadinti, jog Žalgirio šlovės era tęsiasi? Gal Žalgirio fanai yra patenkinti tokiais komandos rezultatais, jeigu labai, labai, labai pyksta, kai aplinkiniai juos vadina prastais? Ir paskutinis žalgifanių "koziris" dėl LKL trofėjų šiame amžiuje yra 6 (2001; 2003; 2004; 2005; 2007; 2008) prieš 5 (2000; 2002; 2006; 2009; 2010), turint omenyje, kad Žalgirio biudžetas išskyrus 2005/2006 sezoną buvo didesnis, o dažniausiai ir gana ženkliai, tai tas LKL trofėjų santykis yra labiau Ryto laimėjimas, nei Žalgirio.

Pabaigai. Draskaisi, kad kiti netikėtų Vainausko deklaruojamu biudžetu? O prie ko čia Vainauskas? Visi vadovaujasi ne jo, o Lietuvos Krepšinio Federacijos pateiktais duomenimis apie komandų biudžetus. Paminėk nors vieną priežastį dėl ko kažkas turėtų tikėti Žalgirio fanų, o ne Federacijos duomenimis??? Netgi be jokių duomenų, vien matant komandų sudėtis, žaidėjus, pavardes, vien logiškai pagalvojus ar bent patys tikite, kuo kitus bandote įtikinti - kad Ryto biudžetas didesnis nei Žalgirio??? Tuomet kodėl atliekate tą klounų vaidmenį???
2010-10-16
+11
Atsakyti
Diskusijos beprasmiskos,nes Jasikevicius nesiruosia zaisti lryte,o lrytas jeigu rimtai deretusi,nerasytu jog lnk ziniom lrytas derisi su Jasikevicium,matyt pasiulyma zaisti lryte gal ir dave ir tiek,visa kita ufonautu sapaliones.
2010-10-16
+3
Atsakyti
nu vat jei tik jis ateitų ;ooo vienas mylimiausių krepšininkų mylimiausioje komandoje :)
2010-10-16
+9
Atsakyti
Dabar Lietuvos Ryto EraTada kai karjerą baigė Sabonis - baigė ir Žalgiris. Po Sabonio pabaigos Žalgiris daugiau nieko gero ir nebenuveikė. Sunkiai kovodavo LKL lygoje ir būdavo "mėsa" Eurolygoje nors prieš sezoną jau spėdavo išsimatuoti ir LKL ir Eurolygos medalius... Žalgiris visada buvo žymiai turtingesnis už Lietuvos Ryta, bet tai nesustabdydavo nepriekaištingo LR vadybininkų darbo, kurie nors ir turėdami kelis kartus mažesnį biudžetą surasdavo tokių žaidėjų dėl, kurių paskui Žalgiris tik seilę varvindavo (Š.Jasikevičius, Eidson, Petravičius, o dabar ir naujoji Europos žvaigždė J.Valančiūnas, kuris Žalgiriui "per lievas"...). Žalgiris visada pirkdavo legionierius, kurie jau yra žvaigždės, Lietuvos Rytas juos atrasdavo ir tai tik parodo, kad LR vadybininkai žymiai geresni už Žalgirio. Žalgiris turi žymiai didesnį biudžetą negu LR, tačiau antrus metus iš eilės tampa vice čempionais taip palikdamas savo fanus kvailių vietoje, nes prieš sezoną jie jau matavosi medalius... Kai Žalgiris padaro Žalgirio fanams gėdą, jie bėga vadinti Vilnių, Lenkų miestu ir taip toliau nors Vilniuje ir gyvena daugiau Lietuvių negu Kaune ir dauguma Kauniečių vyksta į Vilnių ieškoti darbo. O dabar dėl fanų... Dauguma Žalgirio fanų yra neišauklėti 12-14 metų vaikai, kurie vadindami visus "lopais" jaučiasi "kieti" (juk reikia kaip nors išlipti iš šūdų krūvos, kurią ant jų uždeda Lietuvos Rytas sumaldamas juos finale ant parketo). Taip pat tie patys vaikai vadina Lietuvos Ryto komandą "šūdlaikraščiu", nors jų brangusis Žalgiris geria pieną SPORT1 reklamose... O kas būna po rungtynių su Žalgiriu kai finalas vyksta Kaune? Tiksliai. Žalgiriečiai bėga siaubti savo mylimąjį Kauną, kurį įsivaizduoja geresniu už Lietuvos sostinę Vilnių. Žalgiris - legenda, Lietuvos Rytas - dabartinė Lietuvos žvaigždė.Lietuvos Rytas 3-peat!


Matai tik tai ka nori matyt, vis kartojat kad 2 kart tapot cempijonais, nesvarbu kad pirma kart pries bakrutuojancia komanda, o antra karta vos isikapstet pries komanda be trenerio. Labai gaila kad yra tokiu zmoniu kurie aklai tiki savo sventojo isganytojo balta nosim, kai tas sneka apie biudzetus. Kas del fanu, vaiku yra abiejuose pusese ir tai yra normalu. O apie Kauno griovima po rungtynu isviso nera ka kalbet, tai visiska nesamone. Rytas - dabartinė Lietuvos žvaigždė - o taip, pernai neisejo is eurolygos grupes, siemet laimi tik pries lkl komandas (BBL gauna), o pries rimtesnius varzovus kaip minimum psikrauna -20, jai LR Lietuvos krepsinio zvaigzde, tai mes Futbolo tauta...
2010-10-16
+6
Atsakyti
Dabar Lietuvos Ryto EraTada kai karjerą baigė Sabonis - baigė ir Žalgiris. Po Sabonio pabaigos Žalgiris daugiau nieko gero ir nebenuveikė. Sunkiai kovodavo LKL lygoje ir būdavo "mėsa" Eurolygoje nors prieš sezoną jau spėdavo išsimatuoti ir LKL ir Eurolygos medalius... Žalgiris visada buvo žymiai turtingesnis už Lietuvos Ryta, bet tai nesustabdydavo nepriekaištingo LR vadybininkų darbo, kurie nors ir turėdami kelis kartus mažesnį biudžetą surasdavo tokių žaidėjų dėl, kurių paskui Žalgiris tik seilę varvindavo (Š.Jasikevičius, Eidson, Petravičius, o dabar ir naujoji Europos žvaigždė J.Valančiūnas, kuris Žalgiriui "per lievas"...). Žalgiris visada pirkdavo legionierius, kurie jau yra žvaigždės, Lietuvos Rytas juos atrasdavo ir tai tik parodo, kad LR vadybininkai žymiai geresni už Žalgirio. Žalgiris turi žymiai didesnį biudžetą negu LR, tačiau antrus metus iš eilės tampa vice čempionais taip palikdamas savo fanus kvailių vietoje, nes prieš sezoną jie jau matavosi medalius... Kai Žalgiris padaro Žalgirio fanams gėdą, jie bėga vadinti Vilnių, Lenkų miestu ir taip toliau nors Vilniuje ir gyvena daugiau Lietuvių negu Kaune ir dauguma Kauniečių vyksta į Vilnių ieškoti darbo. O dabar dėl fanų... Dauguma Žalgirio fanų yra neišauklėti 12-14 metų vaikai, kurie vadindami visus "lopais" jaučiasi "kieti" (juk reikia kaip nors išlipti iš šūdų krūvos, kurią ant jų uždeda Lietuvos Rytas sumaldamas juos finale ant parketo). Taip pat tie patys vaikai vadina Lietuvos Ryto komandą "šūdlaikraščiu", nors jų brangusis Žalgiris geria pieną SPORT1 reklamose... O kas būna po rungtynių su Žalgiriu kai finalas vyksta Kaune? Tiksliai. Žalgiriečiai bėga siaubti savo mylimąjį Kauną, kurį įsivaizduoja geresniu už Lietuvos sostinę Vilnių. Žalgiris - legenda, Lietuvos Rytas - dabartinė Lietuvos žvaigždė.Lietuvos Rytas 3-peat!


Jonai, suprantu kad esi visa galva geresnis uz mus visus, bet tiek suuostyt miltu yra nusikaltimas zmoniskumui.
2010-10-16
+6
Atsakyti
Dabar Lietuvos Ryto Era
Tada kai karjerą baigė Sabonis - baigė ir Žalgiris. Po Sabonio pabaigos Žalgiris daugiau nieko gero ir nebenuveikė. Sunkiai kovodavo LKL lygoje ir būdavo "mėsa" Eurolygoje nors prieš sezoną jau spėdavo išsimatuoti ir LKL ir Eurolygos medalius... Žalgiris visada buvo žymiai turtingesnis už Lietuvos Ryta, bet tai nesustabdydavo nepriekaištingo LR vadybininkų darbo, kurie nors ir turėdami kelis kartus mažesnį biudžetą surasdavo tokių žaidėjų dėl, kurių paskui Žalgiris tik seilę varvindavo (Š.Jasikevičius, Eidson, Petravičius, o dabar ir naujoji Europos žvaigždė J.Valančiūnas, kuris Žalgiriui "per lievas"...). Žalgiris visada pirkdavo legionierius, kurie jau yra žvaigždės, Lietuvos Rytas juos atrasdavo ir tai tik parodo, kad LR vadybininkai žymiai geresni už Žalgirio. Žalgiris turi žymiai didesnį biudžetą negu LR, tačiau antrus metus iš eilės tampa vice čempionais taip palikdamas savo fanus kvailių vietoje, nes prieš sezoną jie jau matavosi medalius... Kai Žalgiris padaro Žalgirio fanams gėdą, jie bėga vadinti Vilnių, Lenkų miestu ir taip toliau nors Vilniuje ir gyvena daugiau Lietuvių negu Kaune ir dauguma Kauniečių vyksta į Vilnių ieškoti darbo. O dabar dėl fanų... Dauguma Žalgirio fanų yra neišauklėti 12-14 metų vaikai, kurie vadindami visus "lopais" jaučiasi "kieti" (juk reikia kaip nors išlipti iš šūdų krūvos, kurią ant jų uždeda Lietuvos Rytas sumaldamas juos finale ant parketo). Taip pat tie patys vaikai vadina Lietuvos Ryto komandą "šūdlaikraščiu", nors jų brangusis Žalgiris geria pieną SPORT1 reklamose... O kas būna po rungtynių su Žalgiriu kai finalas vyksta Kaune? Tiksliai. Žalgiriečiai bėga siaubti savo mylimąjį Kauną, kurį įsivaizduoja geresniu už Lietuvos sostinę Vilnių. Žalgiris - legenda, Lietuvos Rytas - dabartinė Lietuvos žvaigždė.

Lietuvos Rytas 3-peat!
2010-10-16
+5
Atsakyti
RytasUltras
Jei jis ateitu tai butu zjbs
2010-10-16
-7
Atsakyti
nei jis ei i ta ryta nei ka , sau tik kaina nori pasikelti
2010-10-16
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.