Tomo Pačėso vadovaujamos Gdynės „Asseco Prokom“ (0–1) ekipos antrajame Eurolygos ture laukia vienas rimčiausių iššūkių.

Lenkijos čempionai trečiadienį surems ginklus su Vitorijos „Caja Laboral “ (1–0) bei namų rungtynėse mėgins pasiekti pirmąją pergalę.

„Neverta daug kalbėti apie „Caja Laboral“. Ispanijos čempionų ekipa yra labai stipri komanda ir viena favoričių laimėti A grupės varžybas“, – sakė Pačėsas.

Anot lietuvio, Vitorijos ekipos didžiausia jėga – lygiavertė žaidėjų sudėtis ir vyriausiojo trenerio Duško Ivanovičiaus patirtis.

„Caja Laboral“ komanda yra pavojinga ne tik prie trijų taškų zonos, bet ir arčiau krepšio. Turime būti viskam pasiruošę. Mes išmėginsime savo šansus, tik privalome gerai rungtyniauti kaip komanda, o ne du ar trys krepšininkai“, – sėkmę galintį atnešti faktorių įvardijo Pačėsas.
Komentarai:
:)
I top sport su tokiu kofu už caja
2010-10-26
-2
Atsakyti
Anonimas
Matos expertu cia daug :DD

Pagal pavadinama neziurekit o pagal faktus statytojei!

Laboral laimet turetu bet bus gera kova ta pasako ju zaidimas isvikoi :P ACB vos vos laimejo paskutiniom minutem kai visas varzybas gavinejo ir tai ne buvo eurolygos lygio komanda tad zinant kad labora isvikoi zaidzia klaikei visko cia gali but.
2010-10-26
Atsakyti
Manau vis gi Laboral laimės, ~5 taškus :)
2010-10-26
+2
Atsakyti
Is viso manau caja laboral laimes zalgirio grupe
2010-10-26
Atsakyti
Air #23
Manau zalgiris turetu lengvai iveikt Prokom. Zalgiris privalo nugalet Chimki ir Prokom ir Partizana nu jau partizana nugalejom bet juos turim nugalet ir isvykoj.
2010-10-26
+2
Atsakyti
Anonimas
Nemaciau kaip Prokomas zaidzia bet uzteko paziureti Laboral zaidima(ne karta),tai sansu Prokomui beveik nulis sveiku.Aisku cia EU,viskas gali nutikti.
2010-10-26
+6
Atsakyti
Anonimas
Be sansu Prokomui.Kokiu -10 .
2010-10-26
-1
Atsakyti
DC
Idomi kova turetu buti:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2010-10-26
+5
Atsakyti
na lazybu puktai tai mane nustebino sia kova vertina apylygiai nros as manau caja laimes legvai, macabi jei sumynde tai su asecom nemanau, kad taipat tures daug vargo......
2010-10-26
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.