Majamio „Heat“ vyriausiasis treneris Stanas Van Gundy traukiasi iš savo pareigų, paskelbė klubui artimas šaltinis. Oficialus stratego sprendimas turėtų būti pristatytas pirmadienio vakare.

Anot šaltinio, S.Van Gundy, kurio treniruojami „Heat“ krepšininkai pernai pasiekė geriausią rezultatą Rytų konferencijoje, pasitraukia dėl šeimyninių priežasčių.

Šis sezonas Majamio klubui nėra toks sėkmingas: per 21 rungtynes iškovojo tik 11 pergalių. Tiesa, 18 rungtynių „Heat“ turėjo rungtyniauti be pagrindinio vidurio puolėjo Shaquille'o O'Nealo.

Nors dar neaišku, kas užims trenerio vietą, neatmetama galimybė, kad į postą sugrįš „Heat“ prezidentas Patas Riley. Šį strategą S.Van Gundy pakeitė prieš porą metų.

P.Riley, šią vasarą pasirašęs sutartis su Gary Paytonu, Antoine'u Walkeriu bei per mainus įsigijęs Jasoną Williamsą ir Jamesą Posey, jau anksčiau buvo minimas kaip galimas kandidatas pakeisti S.Van Gundy. Tačiau prieš sezoną kilusias kalbas klubo prezidentas pasistengė užtildyti.

Komentarai:
pritariu master :)
2005-12-15
Atsakyti
Cia kaip realas futbole - zaideju prisipirko o naudos 0
2005-12-12
+1
Atsakyti
jo siemet heat rezultatai tikrai netoki kokiu buwo tikimasi beto sudetis tik pagerejo o ne susilpnejo
2005-12-12
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.