Naujojo Orleano „Hornets“ ir Toronto „Raptors“ komandos susitarė dėl penkių žaidėjų mainų, per kuriuos Toronto klubą papildys serbas Predragas Stojakovičius.

Kartu su Stojakovičiumi iš „Hornets“ į Kanados klubą persikels Jerrydas Baylessas, o mainais už tai „Hornets“ gaus Jarrettą Jacką, Davidą Anderseną ir Marcusą Banksą.

Mainai turėjo įvykti dar penktadienį, tačiau buvo trumpam sustabdyti dėl pinigų sumos, kurią „Hornets“ pervestų „Raptors“ klubui.

Šie mainai „Hornets“ komandai padės sutaupyti pinigų, nes perleidžiamas 14,25 mln. JAV dolerių uždirbantis Stojakovičius. Jis šį sezoną aikštėje praleisdavo vos po 15 minučių ir pelnydavo 7,5 taško.

Jackas buvo pagrindinis „Raptors“ įžaidėjas, bet aikštėje praleisdavo 26 minutes, nes dalydavosi laiku su Jose Calderonu.

Komentarai:
vat kad džeką praras + anderseną , tai tikrai nekas bus ...
2010-11-21
+6
Atsakyti
fog
ne pasaulio bamba tas Kleiza, komandoj yra daug geresniu krepsininku uz ji.
2010-11-21
-3
Atsakyti
ny
epic fail by Hornets, atidave du gerus zaidejus o gavo luzeriu
2010-11-21
-4
Atsakyti
sh
nenuminusuos nk kelizai taigi 1 c liko ir tai necentras tai teks pf zaidejams daugiau c palosht tai kleiza gales i pf eit daugaiu kur jo vieta ir yra
2010-11-21
+2
Atsakyti
kleizai jau 10min galima numinusuot :( ir dar PG praranda, nk gero :/
2010-11-21
-1
Atsakyti
Na Hornets islose manau, nes gavo patirusi izaideja kuris moka ir taskus daryt ir pasu dalint, bei centra kuris komandoj nepamaisys. Na Raptors visvien neturi ka prarast tai gal daro viska del kito sezo, atlaisvins pinigu po Stojkos kontrakto bei tas Bealesas nera toks prastas atsarginis Calderonui. Laimejo ir zaidejai Stojka gal gaus minuciu daugiau nepaisant konkurencijos, Andersonas gal gaus irgi daugiau laiko pas Hornets.
2010-11-21
+28
Atsakyti
tegul dziaugiasi kleiza tures is ko mokytis tritaskius metyt.
2010-11-21
+5
Atsakyti
Gediminas06Nori pasakyti Stajakovičiu išviso neįleis į aikšte? :DDD Ne per naivu taip galvoti? Jei Kleiza dažnai galėdavo gauti 30min žaisti, tai dabar galės džiaugtis jei gaus 25min. Nors aišku dar nežinia kai Kleiza žais ar tas pats Stajakovičius.


As noriu pasakyti kad Kleiza kaip zaide 25-35 minutes taip ir zais. Be to Stojakovicius turi didziuliu problemu su nugara ir yra APVALUS NULIS gynyboje. Vienintelis ka jis dabar sugeba tai tolimi metimai. Jei neklystu, jam truksta tik keliu tritaskiu kad butu trecias NBA istorijoje pagal imestus tolimus metimus.
2010-11-21
+3
Atsakyti
SloterSony Weems dabar puikiai atrodo plius Raptors gavo stojakoviciu, tai kazkodel manau, kad Linas bus pastumtas is trecio numerio(SF) i ketvirta (PF).


ir pries ka LK pazais sunkiuoju krastu? cia ne Eurolyga, kur puse sunkiuju krastu vos kruta ar fiziskai silpnesni uz LK
2010-11-21
+1
Atsakyti
Sony Weems dabar puikiai atrodo plius Raptors gavo stojakoviciu, tai kazkodel manau, kad Linas bus pastumtas is trecio numerio(SF) i ketvirta (PF).
2010-11-21
-4
Atsakyti
LeQueenNiekas cia nieko is Kleizos neatims. Raptors visu pirma jaunina komanda. Stojakovic jei ir uzsibus Toronte tai tik iki sezono pabaigos. Gali buti kad jo kontraktas dar siemet bus ispirktas. Be to komandos ateitis daugiau siejama su Kleiza nei su juo. Sitie mainai labai geri Calderon'ui. Gaus zaisti po 30+ minuciu dabar.


Nori pasakyti Stajakovičiu išviso neįleis į aikšte? :DDD Ne per naivu taip galvoti? Jei Kleiza dažnai galėdavo gauti 30min žaisti, tai dabar galės džiaugtis jei gaus 25min. Nors aišku dar nežinia kai Kleiza žais ar tas pats Stajakovičius.
2010-11-21
-17
Atsakyti
bbz
LeQueen"neblogai"? prajuokinai. Is Bayless izaidejas kaip is Songailos centro puolejas. T.y. is bedos gali zaisti. Bet ne daugiau.
na nenorek,kad jis rodytu Hornets komandoje stebuklus,kai reikia pavaduoti Paul ir kai yra i aikste mateamas 3 kartus po 3-4 minutes.Daug ka lemia psicholigija,kai zinai,kad padarai klaida ar prameti ir is karto esi sodinamas ant suolo.Praejusi sezona Portlande buvo geru jo rungtyniu,nors ten budavo 3-ias izaidejas po Miller ir Blake.Manau,kad Toronte zaisdamas po kokiu 20 minuciu rodys geriausius rezultataus karjeroje
2010-11-21
+13
Atsakyti
nesamone, Kleizai maziau laiko liks zaist :(
2010-11-21
+2
Atsakyti
tt
be reikalo !
2010-11-21
-3
Atsakyti
BEMBISSSS
reikia viska paciam pasiekt snekant apie kleiza,8 pirmas i starta ejo,po to traumele ir isstume weemsas ji,stojakovicius jau senas ir kuo tliau tuo prasciau su juo ir traumu maisas jis,idomu kaip calderonas su baylessu atrodys
2010-11-21
+9
Atsakyti
Emilijus
Gal uzmirsot kad raptors turi toki zveri kaip Ed Davis kuris turetu neuzilgo gryst i aikste, nks nk is reggie evanso nesitikejo bet pasirodo jis geras kovotojas del kamuoliu tj nx ta andersona dar laikyt komandoj, banks yra visiskas 0 o vat jack neblogas bet peja su bayless bus naudingesni.
2010-11-21
+1
Atsakyti
Nesamone
Nepatinka man sie mainai... Jackas visom keturiom geresnis uz antra arba trecio pagal savanaudiskuma komandoje calderona... Anderson irgi... Kam ji keite? Puikiai pakeisdavo Bargani ir pataiko is arti ir toliau, moka nusiimti kamuolius. Banks mazai losia, bet ikisezoninese neblogai pasirodydavo..,. Gaila.
2010-11-21
-1
Atsakyti
nesamone Raptors padare :/
2010-11-21
+2
Atsakyti
Tikrai
kad sumazes Kleizos minutes.Nes stojakovic losia jo pozicijoj.Jei dar Peja pajus losima,bijua kad linuj daugiau 20min nenusimato,bent si sezona.Istikruju koks skirtumas raptors vistiek ant tiek silpni,kad playuofai ner sansu jiem matyt...
2010-11-21
-5
Atsakyti
ZalgiuxNeapsimokejo Raptors,Jackas buvo geras PG,Andersenas irgi neblogas buvo


sitas naujas nors ir begalvis,bet kai reikes patempt komanda gales taip padaryt,nes atletiskas nesveikai, kaip koks monta elisas, o va del anderseno tai tikrai ne kas, nes vienintelis buvo,kuris galedavo pakeist Bargnani, nebent cia dar ne viskas, nes uz ta suma kuria dar gavo is NOH galetu pasiimt Dampiera, va tada suprasciau ir sakyciau,kad viskas logiska.
2010-11-21
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.