Bostono „Celtics“ pergalė šią naktį prieš Naujojo Džersio „Nets“ klubą pareikalavo aukų. „Keltai“ ilgam neteko ekipos įžaidėjo Delonte Westo, kuris susilaužė dešinįjį riešą.

Manoma, kad Westas dėl traumos be krepšinio privalės praleisti apie 3 mėnesius. „Celtics“ strategas Docas Riversas žiniasklaidai pranešė, kad Bostono komanda ieškos 27 metų 193 cm ūgio gynėjui pamainos.

Dėl traumų pastarąsias trejas rungtynes privalėjo praleisti ir pagrindinis „Celtics“ atakų organizatorius Rajonas Rondo.

Westas šį sezoną vidutiniškai renka 5,7 taško, atkovoja 1,5 kamuolio ir atlieka 1,7 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
Galėjo iš tikrųjų Bostonas susitarti su Iversonu, tikrai nepakenktų, ir tiktų prie komandos.
2010-11-25
-3
Atsakyti
hyx
Iversoną iš Turkijos parskraidinti:D
2010-11-25
-6
Atsakyti
Pamainos stipresnės,tai Hughes laisvasis agentas tebėra(prieš sezoną dar ir domėjos juom keltai,tačiau pasirinko Westa) beje ir jaunasis Bradley yra,žinoma Robinsonas ir tuojaus turėtų gryžt tas pats Rondo dar Waferis gali įžaidinėt ,nu žodžiu pagalvojus kam,ta pamaina kai tiek įžaidėjų?
2010-11-25
+4
Atsakyti
http://www.basketnews.lt/news-19656-cava...

Nepirma karta susilauzo desini riesa...
2010-11-25
+3
Atsakyti
ji reikia atleist tik bedos per ji tai sukelia konfliktus neigiamas asmuo komandoj
2010-11-25
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.