Marcusas Brownas nuo šiol bus ir komandos trenerių štabe
Marcusas Brownas nuo šiol bus ir komandos trenerių štabe
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Ne vienus metus Kauno „Žalgiriui“ atidavęs treneris Rimantas Grigas grįžta į legendinę Kauno komandą. Siekdama pagerinti komandos žaidimą ir rezultatus klubo vadovybė nusprendė į sporto direktoriaus postą paskirti buvusį komandos strategą Grigą.

„Mūsų netenkino pastaruoju metu demonstruojama komandos žaidimo kokybė. Kiekvienas pralaimėjimas yra nelaimė, todėl norėdami jų išvengti nusprendėme sustiprinti komunikaciją tarp ekipos žaidėjų, trenerių bei klubo vadovybės.

Mes pastoviai ieškojome asmens, galinčio užimti šią reikšmingą klubui poziciją ir apsistojame ties Grigo kandidatūra. Jis yra kaunietis, turintis didelę trenerio darbo patirtį, gerai pažįstantis klubo tradicijas, žaidėjus. Mes galvojame, kad jis tikrai sustiprins komandą“, – apie naujojo sporto direktoriaus paskyrimą sakė „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas.

Į „Žalgirį“ sugrįžtantis Grigas ne tik ilgus metus vadovavo „Žalgirio-Sabonio mokyklos“ vaikinams, bet ir du metus, nuo 2006 metų gruodžio iki 2008 m. spalio vidurio, dirigavo reprezentacinei Kauno komandai. Nors dabar trenerio laukia naujas amplua su kiek kitokiomis užduotimis – Grigas yra pasiryžęs priimti naują gyvenimo iššūkį.

„Visų pirma, rūpinsiuosi sklandžiais kolegiškais, sportiniais ryšiais tarp komandos ir klubo administracijos. Kontaktai tarp trenerių štabo, žaidėjų ir klubo vadovų – itin svarbu“, – darbo svarbą pabrėžė Grigas.

Grigas neslepia – sugrįžimas į „Žalgirį“ jam – didelis ir džiugus įvykis: „Malonu grįžti į klubą, kuriam esi skyręs daugiau nei dešimt savo karjeros metų. Tikiuosi, jog visiems dirbant išvien komandos rezultatai tik gerės“.

Taip pat komandos susirinkime nuspręsta, kad Marcusas Brownas nuo šiol užims žaidžiančio trenerio asistento pareigas. „Būsiu žaidėjas, bet kartu ir mokysiuosi trenerio darbo“, – sakė už kelių savaičių į aikštelę sugrįšiantis Brownas.
Komentarai:
Laukiu nesulaukiu kada Brownas sugrys. Va tada varzovai bijos net triju sg. ;) bus priversti daugiau laiko skirti namu darbams ir pasiruosimui vien atakuojantiems gynejams.
2010-11-29
-3
Atsakyti
Oficialu: Kauno "Žalgirį" papildė vidurio puolėjas Omri Casspi apie tai oficiali žalgirio svetainė praneš 12h nakties.

Daugiau informacijos galite sužinoti www.SportEu.TK paspaude balsuoti išmes į pagrindinį puslapi ir ten galėsite sužinoti visa statistika žaidėjo veik kita rūpimą informaciją...
2010-11-28
-2
Atsakyti
omfgrobcik14Pagarba Brownui geriausias kada nors zaidejas zaides Zalgirije:-) tikiuosiu bus Geras trenerisO apie Saba pamirsai?


Netik saba, bet ir musu dievaiti t.edney :))) zalgiry zaide daug labai geru zaideju, sabas, paulauskas, stomba, edney, brown ir tt :D
2010-11-28
-5
Atsakyti
GRIGAS bus 1st aco 2, o brown 3rd, nor rasau tik antra komentara bet su pirmu nesuklydau
2010-11-27
-3
Atsakyti
helm
geros mordos fotkej :DD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2010-11-27
-6
Atsakyti
Nu, ka sakiau pries tris sav kad su serbo atleidimu yra ruosiama vieta Braunui!? Gavau tada pora minusu ar net tris... O kad Grigas Zalgiryje tai tik sveikintina! Stebina chebra sitokiais logiskais sprendimais! Ir smagu kad reaguoja i nesekme labai savalaikiai nes manau visi jaucia Aco impotencija. Sekmes pirmiausiai Aco ir visam stabui! Viskas bus gerai!
2010-11-27
-3
Atsakyti
Citizenmldc romka!


Romka ruošia trijų pirštų kombinaciją Aco.
2010-11-27
+4
Atsakyti
JoRuosia pamaina pries LKl finalus (Griga):DD


Taip ir bus, jei tik Aco nebepelnys pergalių.
2010-11-27
-3
Atsakyti
mldc romka!
2010-11-27
-5
Atsakyti
o cia tai vienas is geriausiu dalyku, laukiam kada jis taps pagrindiniu.
2010-11-27
+6
Atsakyti
robcik14Pagarba Brownui geriausias kada nors zaidejas zaides Zalgirije:-) tikiuosiu bus Geras treneris


O apie Saba pamirsai?
2010-11-27
+14
Atsakyti
Cia labai puiki naujiena Zalgirio vadovai ziuri i ateiti.
2010-11-27
-2
Atsakyti
Gedas500Ten nei serbiškai nei rusiškai


Na Brown'as du sezonus žaidė už CSKA ir man atrodo, kad moka rusiškai :)
2010-11-27
+1
Atsakyti
DJyouscalyskit atgal iskur islindot, finale vistiek neteks susitikt, rudupis susigrazines visus traumuotus nuims ryta


Taip - Rytas šiemet visiškai nustekentas.
2010-11-27
+5
Atsakyti
lyskit atgal iskur islindot, finale vistiek neteks susitikt, rudupis susigrazines visus traumuotus nuims ryta
2010-11-27
+4
Atsakyti
Pagarba Brownui geriausias kada nors zaidejas zaides Zalgirije:-) tikiuosiu bus Geras treneris
2010-11-27
-8
Atsakyti
Gediminas06Romanovo žmona tikriausia to norėjo.


bet kas cia tokiem leidzia rasinet? kas ant liezuvio uzejo ta minute ta ir ipyskino....cia taip ir turi klubas dirbti,kad visos grandys butu sustyguotos,o ne vienas ant saves kaip geriausias europos vadybininkas...
2010-11-27
-4
Atsakyti
MAnau tai puiki zinia :)
2010-11-27
-14
Atsakyti
Ten nei serbiškai nei rusiškai
2010-11-27
+4
Atsakyti
Itariu, kad Grigas labiau dirbs asistentu ir tai turėtų išeiti tik į naudą. O kalbant apie Browna tai visiškai nesuprantu tokio sprendimo, juk Brownas nemoka nei serbiškai, nei angliškai, tai kaip jis su Aco susikalbės:D Nevietoj ir ne laiku šis Browno paskyrimas, jis savo nuomone ar viena kita patarimą ir kaip žaidėjas pasakydavo
2010-11-27
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.