Nors buvusiai NBA žvaigždei Antoine‘ui Walkeriui jau 34 metai, tačiau, atrodo, jis dar nesiruošia baigti profesionalaus krepšininko karjeros.

Pranešama, kad 206 cm ūgio puolėjas yra arti susitarimo su viena iš NBA plėtojimosi lygos komandų, o derybos turėtų būti baigtos jau artimiausiomis dienomis.

Walkeris vasarą dalyvavo Šarlotės „Bobcats“ treniruočių stovykloje, tačiau į galutinę komandos sudėtį prasimušti nesugebėjo.

Amerikietis paskutinį kartą stipriausioje pasaulio lygoje rungtyniavo 2007-2008 metų sezone. Tuomet puolėjas vidutiniškai rinkdavo po 8 taškus, atkovodavo 3,7 kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.
Komentarai:
onio
To joe

Ka cia vaikus mulkini? Jokios meiles tam krepsiniui jis neturi, tiesiog nemoka nieko kito daryt, o ir protelio ne perteklius pas ji. o gyvent is konors reikia. Uzsidirbo per karjera keliasdesimt limonu, bet per kelis metelius prasilose taip kad dabar giliose skolose sedi. Tai ka daryt? stot uz kasos prekybos centre?
2010-12-01
Atsakyti
tu teisus ;D
2010-11-30
Atsakyti
Z
galetu eit i seniu team.. a.k.a miami heat
2010-11-30
+4
Atsakyti
joe
Losejas nelosejas, cia jau kitas reikalas ,bet swarbu ,tai kad zmogus myli krepsini ir wis dar nori ji zaisti.
2010-11-30
+7
Atsakyti
A.t.s.
Pritruko pinigu losejui.
2010-11-30
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.