Tarp visų Europos taurėje rungtyniaujančių žaidėjų ketvirtąją varžybų savaitę geriausias buvo Primožas Brezecas. Samaros „Krasnye Krylia“ ekipos aukštaūgis padėjo savo komandai 98:83 nugalėti Vloclaveko „Anwil“ ir visoje lygoje buvo nepralenkiamas pagal naudingumo balus.

31 metų 216 cm ūgio slovėnas rungtyniavo beveik 30 minučių, per kurias pelnė 25 taškus (11/11 dvitaškių, 3/4 baudų), atkovojo 12 kamuolių, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, blokavo 1 metimą, išprovokavo 5 pražangas, 3 kartus prasižengė ir surinko net 40 naudingumo balų.

Po 36 naudingumo balus surinko Braunšveigo „Goettingen“ komandos puolėjas Mike'as Scottas ir Jeruzalės „Hapoel“ legionierius Samas Clancy.

Pirmasis rungtynėse su Vršaco „Hemofarm“ ekipa pelnė 26 taškus, sugriebė 9 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Clany mače su Nymburko CEZ per 30 minučių pelnė 24 taškus (8/9 dvitaškių, 8/8 baudų) ir atkovojo 9 kamuolius.

Į ketvirtosios savaitės naudingiausių krepšininkų penketą taip pat pateko 32 naudingumo balus surinkęs Rygos VEF ekipos gynėjas Kristaps Janicenoks (32 taškai) ir Kazanės „Uniks“ vidurio puolėjas Maciejus Lampe, kurio sąskaitoje 28 naudingumo balai (23 taškai bei 6 atkovoti kamuoliai).
Komentarai:
Įspūdingai sužaidė Primožas Brezecas. ;o
2010-12-10
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.