Jutos "Jazz" ekipa sulaukė geros žinios. Šeštadienį (12.24) paaiškėjo, kad komandos lyderio Andrejaus Kirilenkos nugaros trauma nėra rimta, kaip buvo manyta iš pradžių.

[image=4919 left "Jazz" vadovai tikisi, kad A.Kirilenka netrukus sugrįš į aikštelę]Rusas nugarą susižeidė per gruodžio 17 dienos rungtynes su Milvokio "Bucks" ekipa ir praleido mačus su "Cavaliers", "Celtics" ir "Knicks".

"Jazz" klubo viceprezidentas krepšinio operacijoms Kevinas O'Connoras nedetalizavo specialistų, tyrusių A.Kirilenką, išvadų, tačiau tvirtino, kad ekipos lyderis aikštelėje pasirodyti turėtų anksčiau, negu buvo manyta iš pradžių.

"Mes esame nusiteikę optimistiškai ir manome, kad netrukus jis grįš į aikštelę", - sakė K.O'Connoras.

Planuojama, kad A.Kirilenka jau sekmadienį (12.25) gali dalyvauti ekipos treniruotėje, kuri vyks prieš pirmadienio (12.26) mačą su "Grizzlies".

Šį sezoną A.Kirilenka per rungtynes vidutiniškai pelno 12,2 taško, atkovoja 7,8 kamuolio ir atlieka 4,2 perdavimo per susitikimą.

Komentarai:
Nesiseka jam
2005-12-25
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.