Kobe Bryantas nerinko žodžių, kai reikėjo apibūdinti savo komandos žaidimą po pralaimėjo Majamio „Heat“ ekipai.

„Žaidžiame š***nai“, – įėjęs į rūbinę pareiškė Bryantas. Jo Los Andželo „Lakers“ per Kalėdas namie 80:96 nusileido Majamio „Heat“ klubui ir patyrė devintą nesėkmę per 30 rungtynių.

Vėliau spaudos konferencijoje Bryantas pripažino, kad per Kalėdas jo ekipa visada žaidžia žemiau savo galimybių. Tačiau „Lakers“ žaidimas pastaruoju metu nedžiugina ir kitų komandos krepšininkų.

„Dalis problemos yra ta, kad esame pernelyg pasipūtę, – žodžių į vatą nevyniojo ir Lamaras Odomas. – Tai mūsų problema šio sezono pradžioje. Esame pernelyg savimi pasitikintys. Taip jau yra nuo pat treniruočių stovyklos pradžios.“

„Žinome, ką galime padaryti, ir tai yra problema“, – jam antrino Bryantas.

„Lakers“ šiuo metu su Jutos „Jazz“ Vakarų konferencijoje dalijasi 2-3 vietas. Bryantas žada, kad pasistengs iš komandos draugų išmušti pernelyg didelį pasitikėjimą.

„Per treniruotes atspardysiu kai kuriuos užpakalius. Turime persilaužti. Reikia kalti tai į galvą, kol pagaliau žmonės supranta“, – kalbėjo „Lakers“ lyderis.
Komentarai:
stasiulytė
2010-12-28
-4
Atsakyti
Pats James'as ne kartą yra pasakęs, kad Kobe yra geriausias krepšininkas pasaulyje, ir ne kartą, geresnis net už jį. http://www.youtube.com/watch?v=Hl_HbwnjH...

http://www.youtube.com/watch?v=Fv37ykpYk...

Tuo tarpu Michael'as Jordan'as taip pat sako, kad Kobe yra geriausias: http://www.youtube.com/watch?v=4r_XQrmGl...
2010-12-27
-6
Atsakyti
Anonimas
galit belekap svaigt kad james geriausias ir tt bet faktas tame kad kobe yra geriausias kasioras po to kai MJ baige karjera ir cia visu suprantanciu krepsini nuomone
2010-12-27
-3
Atsakyti
TDaYIštikrųjų tai šitie pasakymai yra išbandymas NBA.Įdomu ar išdrįs tokią pinigų mašiną ir autoritetą Bryant'ą nubaust kad ir penkiais tūkstančiais dolerių :D


Tai jį yra ankščiau nubaudę už arbitrų kritiką , ne 5 , o visais 25 tūkstančiais dolerių..
2010-12-27
+2
Atsakyti
ka jus varote ant Le Brono, jam tik 25metai, spes iskovoti tu titulu

o del Kobe,tai jau po truputi jo zaidimas tikrai negeres.....
2010-12-27
+3
Atsakyti
McGrady
Lebron Fan (-0.10) AnonimasTu komentatoriau veju nerasinek ,Kobe visa galva uz Jamesa geresnis ,visi krepsinio ekspertai ,tai patvirtina.

nnnnnnnnnnnnne. jo komanda tiesiog gera, kas nelaimetu su gasoliu, bynumu, odomu, artestu uznugaryje 2 karta is eiles ziedu?

Nu jo.... Matos,kad durniukas esi. Ir ta James garbini.. O,kaip james nelaimėjo su oneal,jamison,mo william,ilgausku,west,ir t.t.? Daba.kai su heat pralaimės,visi kalbės ,kad neįsižaidė. lievas tas james. Prieš bostoną per plf matė visi.
2010-12-27
-4
Atsakyti
Ce kobei nera reikalo nervotis..
2010-12-27
+1
Atsakyti
ShL
Kobes saulė jau leidžiasi
2010-12-27
-9
Atsakyti
„Lakers“ šiuo metu su Jutos „Jazz“ Vakarų konferencijoje dalijasi 2-3 vietas.

Tai, kad dalijasi 3-4 o ne 2-3 vietas... Truputi atidziau galetumet straipsnius rasyt.

Western W L

San Antonio 26 4

Dallas 23 5

Utah 21 9

L.A. Lakers 21 9
2010-12-27
-3
Atsakyti
Kobe gerai pasake paskutiniame komentare... Tikekimes tai bus tik i nauda Lakers komandai!!! Sekmes Lakers apginti cempionu ziedus!!!
2010-12-27
+13
Atsakyti
Ištikrųjų tai šitie pasakymai yra išbandymas NBA.

Įdomu ar išdrįs tokią pinigų mašiną ir autoritetą Bryant'ą nubaust kad ir penkiais tūkstančiais dolerių :D
2010-12-27
Atsakyti
HA HAH HA
Kobe Bryant yra geresnis už Lebron'a , nes Kobe tik siekia, kad visa komanda žaistu draugiškai Kobei nesvarbu jo statistika jis stengiasi tik dėl žaidėju, o Lebronas stengiasi tik dėl savo statistikos todėl ji dabar gal ir dažniau pamatome kad jis geriau žaidžia už Kobe, o Kobe pasikeitė jam atsibodo laimėti pačiam už komanda todėl siekia, kad prie tos pergalės prisidėtu ir kiti žaidėjai.
2010-12-27
+4
Atsakyti
Lakers
Heat klubo braizas yra penkiese ginasi,o big 3 renka taskus puolime + atsarginiai kurie nera aktyvus dirba tik ginyboje .Geroos ginybos deka pakanka big 3 pelnytu tasku + atsarginai dadeda.

Jai heat ginasi prastai jiems jau nebeuztenka big 3 tasku , o atsarginiai nera tokie aktyvus+ jai kuris nors is big 3 tuo metu zaidzia prastai heat susiduria su problemomis puolime. Heat svarbiausios grandis yra

1.Komandine ginyba vienas kitam padeda .Ju ginyba daro viiska kaduzdaryti visus galimus perdavimus ,neleidzia laisvai perdavineti kamuolio.

2..Puolime lebronas ar dwaynas verzdamasis sutraukia 2 zmones atsiranda laisvu erdviu

poto buna istampoma ginyba greitais perdavimais

3.Po nusijimto kamuolio lebronas ar dwaynas 2.3 fasais uzbaigia ataka dejimu is virsaus.
2010-12-26
-3
Atsakyti
paemus karjieras geresnis kobe bet,siuo (2010-2011sez) metu james geresnis zaidejas,o grynai lygint kobe su jamesu galesit po ju abieju karjieros pabaigos. o best player ever MJ ...
2010-12-26
-4
Atsakyti
to bvnbv
galime lazintis, kad apsiverktum is laimes, jei sis "sudinas dievukas" zaistu kokioje nors Lietuvos komandoje :)
2010-12-26
-9
Atsakyti
jusciousTDaYKad Kobė geresnis už James'ą tai čia nėr ką kalbėt, visi tai patvirtina, Jordanas taip sakė, Magic'as taip sakė, Barkley taip sakė, D.Fisheris taip sakė, Ph.Jacksonas taip sakė, Bird'as taip sakė, Ervingas taip sakė, M.Pietrus'as taip sakė ir dar DAUG, DAUG, DAUG kitų.Kas netiki, eikit pasižiūrėt comments on kobe bryant nuo vol.1 ik vol.3, apie trisdešimt minučių medžiagos.Įsivaizduojat? 30 minučių žmonės kalba koks kobė geriausias pasaulio krepšininkas.Dar klausimų bus?jei neturi savo nuomones ir remiesi viesaja tai man taves gaila


Turiu savo nuomonę, pats žaidžiu krepšinį, ne profesionaliam lygį, mėgėjų lygoj, tačiau žaidžiu ir daug veiksmų, daug kojos judesių esu išmokęs būtent iš šio krepšininko ir tiesiog negaliu sedėt rankas sudėjęs kai kažkokie pienburniai, statistiką pamatę galvoja, kad vienas žaidėjas geresnis už kitą, pvz statistiškai LeBronas lenkia ir patį Džordana kai kuriuose sezonuose, tačiau tai nereiškia, kad LeBronas geresnis už Džordana.
2010-12-26
+11
Atsakyti
bvnbv
TDaYm

Gal tau gana ta savo šūdina dievuka visur kišti, ir šūdinai žaidžiančia komanda ?
2010-12-26
-8
Atsakyti
TDaYKad Kobė geresnis už James'ą tai čia nėr ką kalbėt, visi tai patvirtina, Jordanas taip sakė, Magic'as taip sakė, Barkley taip sakė, D.Fisheris taip sakė, Ph.Jacksonas taip sakė, Bird'as taip sakė, Ervingas taip sakė, M.Pietrus'as taip sakė ir dar DAUG, DAUG, DAUG kitų.Kas netiki, eikit pasižiūrėt comments on kobe bryant nuo vol.1 ik vol.3, apie trisdešimt minučių medžiagos.Įsivaizduojat? 30 minučių žmonės kalba koks kobė geriausias pasaulio krepšininkas.Dar klausimų bus?


jei neturi savo nuomones ir remiesi viesaja tai man taves gaila
2010-12-26
-4
Atsakyti
Kad Kobė geresnis už James'ą tai čia nėr ką kalbėt, visi tai patvirtina, Jordanas taip sakė, Magic'as taip sakė, Barkley taip sakė, D.Fisheris taip sakė, Ph.Jacksonas taip sakė, Bird'as taip sakė, Ervingas taip sakė, M.Pietrus'as taip sakė ir dar DAUG, DAUG, DAUG kitų.

Kas netiki, eikit pasižiūrėt comments on kobe bryant nuo vol.1 ik vol.3, apie trisdešimt minučių medžiagos.

Įsivaizduojat? 30 minučių žmonės kalba koks kobė geriausias pasaulio krepšininkas.

Dar klausimų bus?
2010-12-26
+5
Atsakyti
LK5
basketnewwsmacikad anot taves tie ,,iskrypeliai' taip kaip bryantas kase lostu.pats asilas iskrypelis esiGeras krepsininkas bet iskripelis:) kas tau neaisku? Gal nezinojai kad Kobe savo laiku buvo merga isprievartaves?


Iskrypeliu laikai normalios orientacijos zmogu?
2010-12-26
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.