Salonikų „Iraklis“ klubas ieško pastiprinimo. Graikijos ekipa nusitaikė į NBA patirties turintį Smushą Parkerį, kuris prisijungtų prie „Iraklis“ ir padėtų išvengti iškritimo į antrąjį Graikijos divizioną.

29 metų 193 cm ūgio įžaidėjas, kuris yra vilkėjęs Los Andželo „Lakers, Majamio „Heat“, Fynikso „Suns“, Detroito „Pistons“, Los Andželo „Clippers“, Klivlendo „Cavaliers“ klubų aprangas, netrukus gali palikti Rusijos Sankt Peterburgo „Spartak“ ekipą ir persikelti į Graikiją.

Graikijoje Parkeris nebūtų naujokas. Krepšininkas šioje šalyje rungtyniavo 2003-2004 metų sezone ir gynė Salonikų „Aris“ komandos garbę. Su šia ekipa amerikietis iškovojo nacionalinę Graikijos taurę.

Viena iš pagrindinių priežasčių dėl persikėlimo į Graikiją yra ta, jog Parkeris įsivėlė į konfliktą su „Spartak“ treneriu Avi Sherfu, kuris stipriai sumažino krepšininko minutes, praleidžiamas aikštelėje.

Rusijos lygoje amerikietis sužaidė 5 rungtynes, per aikštelėje praleidžiamas 6 minutes vidutiniškai pelnė 1,2 taško bei atliko 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Infliacija :))
ir šiaip Smush Parker yra renkamas į blogiausių visų laikų NBA įžaidėjų penketuką.
2011-01-19
-4
Atsakyti
Infliacija :))
yr toks amerikietiškas posakis: "Smush Parker is a disgrace to the basketball..." Daug ją pasako.
2011-01-19
Atsakyti
vg
iraklis vapse neturi pinigu.
2011-01-18
-8
Atsakyti
debilai rusai 6 min toki zaideja isleidzia xD
2011-01-18
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.