Devintą pergalę iš 13 galimų NCAA čempionate iškovojo Valdo Vosyliaus „Old Dominion Monarchs“ ekipa, namie 64:59 įveikusi „North Carolina-Wilmington Seahawks“. V.Vosylius per 15 minučių pelnė 5 taškus (1/4 dvitaškių, 1/2 tritaškių, 1/2 baudų), atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir 2 kartus prasižengė.

Tomo Račkausko „Southern Methodist Mustangs“ neatsilaikė prieš dvyliktąjį retingą turinčią „Oklahoma Sooners“ – 47:50. Lietuvis dvikovą pradėjo starto penkete ir per 25 minutes pelnė 2 taškus (1/7 dvitaškių), blokavo 2 metimus, atkovojo kamuolį ir 5 kartus prasižengė.

Toliau nesėkmingai rungtyniauja „Pepperdine Waves“, 49:69 nusileidę „Oklahoma State Cowboys“ ir patyrę aštuntą nesėkmę per 12 rungtynių. Pralaimėtojams atstovaujantis Tomas Pranciliauskas per 22 minutes pelnė 4 taškus (0/1 dvitaškio, 1/4 tritaškių, 1/2 baudų), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, triskart suklydo ir kartą prasižengė.

Aštuntą kartą per 11 dvikovų pralaimėjo Vytauto Tatarūno „Tulane Green Wave“ komanda, 58:75 nusileidusi „LSU Tigers“. Kaunietis per 7 minutes nė karto nemetė į krepšį, atkovojo 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir 2 kartus prasižengė.

Pirmą pralaimėjimą po 10 pergalių iš eilės patyrė Antano Kavaliausko „Texas A&M Aggies“, 56:63 nusileidusi „Pacific Tigers“. Vilnietis nerungtyniavo.

Komentarai:
Vyzuciai NCAA zlugdote savo talenta. Na nebent ateityje norite buti vadybininkais, tai diplomas jums pravers. Bet kasiorais tik retas is jusu bus.
2006-01-04
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.