Eurolygos drausmės komisija Kauno „Žalgiriui” skyrė 4 tūkst. eurų baudą už žiniasklaidos laisvės suvaržymą, skelbia dienraštis „Lietuvos rytas“.

Sezono pradžioje Kauno klubas buvo nusprendęs nesuteikti akreditacijos „Lietuvos ryto” dienraščio, televizijos ir interneto portalo žurnalistams.

Kai į kovą pakilo žurnalistų organizacijos, o informacija apie žiniasklaidos darbo apribojimus pasiekė Eurolygos atstovus, „Žalgiris” panaikino apribojimus.

Pinigines baudas ULEB drausmės komisija paskyrė ir kitiems klubams.

Liublianos „Olimpija” buvo tarp lyderių Eurolygos reguliariajame čempionate ne tik pagal žiūrovų lankomumą (vidutiniškai po 12 060 per rungtynes), bet ir pagal finansines nuobaudas.

Dėl įvairių daiktų mėtymo į aikštę Liublianoje per Eurolygos pirmojo etapo varžybas Slovėnijos klubas turės sumokėti net 21,75 tūkst. eurų.

Komentarai:
KiLLVminep[youtube]http://www.youtube.com/v/UgK78Z6cnXU[/youtube]Žiūrėkit nuo 9:05Ar čia žurnalistas? Va kai tokių prileidžia, tuomet ir reikia tokių sankcijų imtis.paskui stebisi kad pabege pas priesinkus mldc maskoliunai islipai is tokio s...


Teisus Romanovas buvo del maskatuoklio, uoi teisus.
2011-01-25
-1
Atsakyti
tarzan
Reikia tiketis , kad po sio sezono zali A licenzijos netures , gal pagarbiau apie savo nauja lyga kalbes ir nebevadins jos teletabiu lyga . Tada tai bus stipriausia lyga pasaulyje .
2011-01-25
+8
Atsakyti
Anonimas
Nu aisku. Negi cia kiekvienas buratinas ateis ir darys ka nori. Su savo komandele gali elgtis kaip nori, metyt kaip zaisliuka, bet bendros nuotatos turi islikt nepaliestos.
2011-01-25
-10
Atsakyti
minep[youtube]http://www.youtube.com/v/UgK78Z6cnXU[/youtube]Žiūrėkit nuo 9:05Ar čia žurnalistas? Va kai tokių prileidžia, tuomet ir reikia tokių sankcijų imtis.


paskui stebisi kad pabege pas priesinkus mldc maskoliunai islipai is tokio s...
2011-01-25
-2
Atsakyti
Taip ir turėjo būti. Žmonės pripažinkit, jei kiekvienas pradėtu "keršyti" kad apie mane rašo bloga straipsni kas tada būtų? Tai grįžkim prie Ruso gi. Užsimanė Romanovas kontroliuoti žiniasklaida.. Pamiršo gal kad dabar nebe ruso laikai?

Kauno diena tai pat gan dažnai rašo blogus straipsnius apie LRytą, tai ką? Dabar imti Vainauskui ir kariauti su Romanovu?
2011-01-25
+5
Atsakyti
siaubaztaip, visiskai objetyvios turbut nelabai yra, taciau sitaip varancios i viena puse Lietuvoje kitos irgi nera. Sutinki?


sport1 isijunk ;)
2011-01-25
-1
Atsakyti
hellseip del komunizmo is kur jus istrauket kad LRytas komuniagos? Vakar kaiptik rode amerikieciu dokumentini apie Lietuvos nepriklausomybe ir to meto Lietuvos ziniasklaidos indeli i ja. Tai va ten Lietuvos Rytas buvo ivardintas kaip svarbus kovotojas del nepriklausomybes. Zurnalistu grupe pasivadinusi Lietuvos Rytu informavo vakarus apie padeti Lietuvoje, taip neleisdama ruskiams paslepti tiesos. Aisku daugybe kitu ziniasklaidos priemoniu buvo itraukta i kova, bet amerikieciai pabrezia LRYto svarba


Nu kam tu tiesa parasei? Duok atsipust zalfaniams, gavo 4k baudos - ULEB komisija tokiu poelgiu parode, kad eilini karta ZK suda sumale. Dabar zmones susinervine, kaip visada reikia ant Vainausko kazka pasakyt, sugalvot ir tiket. O dabar parasei tiesa, ir vel depresija puse kaimu zmonems prasides, pilstuko pardavimai soks
2011-01-25
-4
Atsakyti
SLIMASSSkersa Romka dejo ant miltanosiu


skersa Vainauskas dejo ant buratino,tas raso visokius straipsnius apie ryta,o Vainauskas zvengia tik is jo ,kaip ir visa Lietuva :D
2011-01-25
+9
Atsakyti
SLIMASSSkersa Romka dejo ant miltanosiu
:D :D
2011-01-25
-13
Atsakyti
Skersa Romka dejo ant miltanosiu
2011-01-25
-15
Atsakyti
hm
Svarbiausia, kad parode, jog kazkoks Buratinas nieko cia nevaldo. I viena padejo medinuka ir tiek.
2011-01-25
-7
Atsakyti
Jo
:D:D:D.Nors romkai tai arbatpnigiai:)
2011-01-25
+21
Atsakyti
ir net nesvarste..
2011-01-25
+5
Atsakyti
o kodel popieriaus nenubaude?
2011-01-25
+1
Atsakyti
Darknemo2000Tokios sankcijos visada yra blogai, net kai zurnalistai taip elgiasi. Suprask kad purvo metymas ir visoks kitoks elgesys nera gerai, bet laisviu rybojimas yra dar blogiau, ir gali atvesti prie kur kas baisesniu pasekme nei kad keletas subjektyviu, bulvarinio tipo, straipsniu.


Jeigu nesuteikia akreditacijų, tuomet laikraščių ar TV kanalų atsakingiems asmenims vertėtų peržiūrėti savo žurnalistų darbelius ir rimtai pagalvoti, ką su tokiais daryti. Čia ne bulvarinė spauda, kad uždavinėti provokuojančius klausimus.
2011-01-25
-9
Atsakyti
hmz
centurijonasAnbotai kad Lietrytis ne žiniasklaida, o purvasklaida :D bauda simbolinė, buvo verta pašokdinti komuniagas tai cia tu komunistas esi, rasydamas tokias zinutes. tu toleruoji ziniasklaidos ribojima,fu ble slykstu net skaitit


O tu plugas , su tokia ziniasklaida tai da nu nafik, musu ta ziniasklaida purvu drabstytoja yra. Arba konkretu sh rasys arba apie Radzius visa menesi varys . Geriau but komunistu nei tokiu nupezusiu but kaip tu .
2011-01-25
+26
Atsakyti
hell
seip del komunizmo is kur jus istrauket kad LRytas komuniagos? Vakar kaiptik rode amerikieciu dokumentini apie Lietuvos nepriklausomybe ir to meto Lietuvos ziniasklaidos indeli i ja. Tai va ten Lietuvos Rytas buvo ivardintas kaip svarbus kovotojas del nepriklausomybes. Zurnalistu grupe pasivadinusi Lietuvos Rytu informavo vakarus apie padeti Lietuvoje, taip neleisdama ruskiams paslepti tiesos. Aisku daugybe kitu ziniasklaidos priemoniu buvo itraukta i kova, bet amerikieciai pabrezia LRYto svarba
2011-01-25
-5
Atsakyti
minep[youtube]http://www.youtube.com/v/UgK78Z6cnXU[/youtube]Žiūrėkit nuo 9:05Ar čia žurnalistas? Va kai tokių prileidžia, tuomet ir reikia tokių sankcijų imtis.


Tokios sankcijos visada yra blogai, net kai zurnalistai taip elgiasi. Suprask kad purvo metymas ir visoks kitoks elgesys nera gerai, bet laisviu rybojimas yra dar blogiau, ir gali atvesti prie kur kas baisesniu pasekme nei kad keletas subjektyviu, bulvarinio tipo, straipsniu.
2011-01-25
+4
Atsakyti
[youtube]http://www.youtube.com/v/UgK78Z6cnXU[/youtube]

Žiūrėkit nuo 9:05

Ar čia žurnalistas? Va kai tokių prileidžia, tuomet ir reikia tokių sankcijų imtis.
2011-01-25
+8
Atsakyti
siaubazkeistai vertinant situacija. Ryto propogandos varymas "i vienus vartus" siaip jau irgi is komunizmo atejes, bet pagal jus tai cia viskas normalu ir taip ir turi but. O vos tik kazkas sugebejo pasipriesint tam, iskart varot. Motiejunas aiskiai pasake, kad tai buvo vienintelis budas kovot. Visiskai pateisinu toki Zalgirio zingsni, nes manau, kad gana garsiai nuskambejo per lietuva visas sitas reikalas ir tai leis zmonem adekvaciau ivertinti informacija susijusia su Zalgiriu siame laikrastyje.


Jeigu Ryto spauda uzdraustu kitas spaudas ir butu tik ju , tuomet sutikciau, bet siuo atveju jokio draudimo nera, yra tik neobjektyvumas o tai mano drauge budinga ne tik komunistam bet ir Vakaru visuomenei, o stai spaudos laisves varzymas yra isskirtine komunizmo ir kitu autoritariniu rezimu savybe.
2011-01-25
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.