Komentarai:
xharleyxbelieka pasirinkt kitus rose maladets kaip ir visa laika uz rytus idomu kaip amare is vakaru i rytus gavom gera pastiprinima tikekimes dejimu konkurso geriasnio negu pernai galejo rose pabandyt dalyvaut turetu ka parodyti


Bet tai risliai tu komentarus rasai... ne pirma kart matau kai parasai tokai nesamone, kad nieko suprast neina normaliai, kaip dabar.
2011-01-28
-20
Atsakyti
Anonimas
novickis
2011-01-28
+1
Atsakyti
Pau Gasolis manau pagrindinis kandidatas į centro poziciją, labai daug vertų šių rungtynių puolėjų yra (Dirkas, Duncanas, Griffinas, Aldridge'as, Love'as), tad tokį kuris gali stovėt centre geriau išrinkt, nei kokį tikrą centrą ala Bynumą, kuris šį sezoną nieko nenuveikė. Šiaip vakaruos graudūs centrai.
2011-01-28
+1
Atsakyti
KK
Yao galetu Griffin'as pakeist :]
2011-01-28
+3
Atsakyti
belieka pasirinkt kitus rose maladets kaip ir visa laika uz rytus idomu kaip amare is vakaru i rytus gavom gera pastiprinima tikekimes dejimu konkurso geriasnio negu pernai galejo rose pabandyt dalyvaut turetu ka parodyti
2011-01-28
-7
Atsakyti
Nieko įpatingo nematau, taip ir turėjo būti, gal Rose'as su Rondo kovojo dėl startition, O įdoomu kas Ming'ą pakeis?
2011-01-28
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.