Geriausias praėjusios NBA finalo serijos žaidėjas Timas Duncanas pareiškė, jog pasitraukia iš JAV nacionalinės rinktinės ir nedalyvaus šiemet vyksiančiose pasaulio pirmenybėse bei 2008 metų olimpinėse žaidynėse.

JAV rinktinės generalinis direktorius Jerry Colangelo teigė, jog jam paskambino krepšininko agentas Lonas Bobby ir pranešė apie T.Duncano apsisprendimą. Dėl to neįvyko šį savaitgalį planuotas J.Colangelo bei krepšininko susitikimas.

Po ko, kai praėjusią naktį San Antonijaus „Spurs“ išvykoje 86:91 nusileido Fynikso „Suns“, T.Duncanas patvirtino apsisprendimą.

„Man tai nekelia susidomėjimo“, – teigė krepšininkas.

T.Duncanas atstovavo JAV rinktinei 2004 metų olimpiadoje. Aukštaūgis kartu su kitais amerikiečiais iškovojo bronzos medalius. Taip pat T.Duncanas buvo atrinktas į JAV rinktinę 2000 metų olimpiadai, tačiau joje nedalyvavo dėl kojos traumos.

J.Colangelo tikino, kad jis susitiko su 15 iš 18 kandidatų, galinčių atstovauti rinktinei. T.Duncanas buvo pirmasis iš sąrašo, kuris pranešė apie nedalyvavimą. Kai kurie, įskaitant ir Shaquille'ą O'Nealą, teigė dar pagalvosiantys, o likę pareiškė norą atstovauti šaliai.

Komentarai:
duncanas nenori vasarą lieti prakaitą o paskiau vėl kovoti tik dėl bronzos.
2006-01-08
-1
Atsakyti
Vel byra rinktine.. ai nors Duncanas net neamerikietis, tai gal jam del to ir px:)
2006-01-08
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.