„Atletas“ namų rungtynes žais Kauno sporto halėje

2006-01-08 17:21
Šarūnas Mazalas, „BasketNews.lt“ koresp.

„Atleto“ krepšininkai nuo šiol bėgios Kauno sporto halės parketu. Antrasis Kauno krepšinio klubas, gavęs nuolaidą iš miesto savivaldybės, didžiąją dalį likusio sezono susitikimų žais sporto halėje.

„Į sporto halę nusprendėme keltis dėl to, kad tai patraukliau žiūrovams, be to, kyla ir klubo įvaizdis, – „BasketNews.lt“ portalui sakė „Atleto“ direktorius Tomas Kavaliūnas. – Tai vieta, kurioje turi žaisti profesionali krepšinio komanda“.

Pusę sezono išvykose žaidęs „Atletas“ gruodžio pabaigoje pirmąsias namų rungtynes žaidė Arvydo Sabonio krepšinio mokyklos salėje. Ten vyks dalis šio sezono mačų, kai „Atleto“ tvarkaraštis sutaps su sporto halėje vyksiančiais renginiais.

„A.Sabonio krepšinio mokyklos salėje sąlygos buvo geros, nusiskundimų neturėjome. Tačiau norime žaisti didelėje ir geroje salėje“, – teigė T.Kavaliūnas.

Pirmąsias rungtynes sporto halėje „Atletas“ žais penktadienį. Jie priims iš Klaipėdos atvyksiančius „Neptūno“ krepšininkus. Mačo pradžia 16 val.

Komentarai:
kils ivaizdis :D super
2006-01-08
-10
Atsakyti
O labai gerai, naudinga info begalo.
2006-01-08
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.