Be pralaimėjimų Eurolygos „Top 16“ etape žygiuojantis Madrido „Real“ klubas jau dabar siūlo pratęsti sutartį vyriausiajam treneriui Ettore Messinai.

Komandos vadovai lieka patenkinti klubo demonstruojamais rezultatais, o ypač pabrėžia, kad Messina yra tas žmogus, kuris gali sugriauti „Barcelona“ komandos dominavimą.

Šį sezoną Ispanijos krepšinio lygoje (ACB) „Real“ su 17 pergalių ir 3 pralaimėjimais dalijasi pirmąją vietą su Barselonos ekipa.

Komentarai:
Na tikrai jei Brazys laisvas, o jie nori pratesti... Pinigu svaistymas tik manau, neuzsigauk Algirdai tik del to ;)
2011-02-09
-12
Atsakyti
!!!Nusivyles Klaipedietis!!!
Cia kaip ir su Sireika - Visi siaulieciai stume stume ant jo, kol nepakrove malku rytui siauliai :))) Tada jau - sireika mldc, sireika gera komanda pastate :)) Tai cia tas pats - visi vien vare ant "profesoriaus", kol sis nepavare top 16 triju pergaliu :) Dabar pralostu kitas tris, vel stumtu :D Toks jau tas gyvenimas.
2011-02-09
+9
Atsakyti
ir ka galvoja tie real vadovai..... treneris brazys be darbo, o jie galvoja pratesti kontrakta su profesorium :D
2011-02-09
+11
Atsakyti
Praaitas sezonas buvo kaip apsipratimas, šis sezonas jau kas kitą Messinai
2011-02-09
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.