„Panevėžio“ krepšinio klubo vadovai toliau ieško pastiprinimo komandos priekinei linijai. Šiuo metu ekipos peržiūroje dalyvauja 20 metų 205 cm ūgio Savvas Manousos.

Šį sezoną graikas pradėjo vienoje stipriausių Graikijos antrosios lygos komandų –  „KAO Dramas“. Žaidėjas, kuris yra atstovavęs savo šalies jaunių rinktinėms, buvo priverstas palikti pirmąją šio sezono ekipą dėl ją kamuoti ėmusių finansinių problemų.

Atvykęs į Panevėžį S.Manousos kol kas spėjo sudalyvauti tik vienoje komandos trenirutėje, tačiau treneriams paliko neblogą pirmąjį įspūdį. Ar su graiku bus pasirašytas kontraktas, treneriai ir vadovai spręs artimiausiu metu.

S.Manousos „Panevėžio“ ekipoje mėgins pakeisti joje neįsitvirtinusius ir komandą jau palikusius aukštaūgius rusą Aleksandrą Surovniovą ir amerikietį Jasoną Williamsą.

Komentarai:
bet perspektyvus :)
2006-01-12
+2
Atsakyti
Sveikinu dar vienas Lopas :DDDDDDDD
2006-01-12
-1
Atsakyti
:))) nu tikrai kad joo....
2006-01-12
+1
Atsakyti
Jooooo
2006-01-12
+1
Atsakyti
xi:)
2006-01-12
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.