Komentaras: Pasiūlymas žvaigždžių dienai – „Superkomanda“ prieš likusią LKL

2011-02-22 11:36
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
Anonimas
isvis svente be legionieriu but idomiausia :D
2011-02-22
+4
Atsakyti
as palaikyciau si formata :) visai idomus :) galetu kitais metais buti :)
2011-02-22
+6
Atsakyti
Mindaugas zal
Man patiko si ideja. Butu smagau jei tai padarytu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-02-22
+6
Atsakyti
prienasNesamone o ne mintis . Visu pirma nereikia diskriminuoti kitu krepsininku neva Zal ir Lr tai jau super komanda o kita komanda likusiu zvaigzdziu ( niekam nereikalingu ) komanda . Visu antra kas cia per sudetys ? Jankunas Brown Gecevicius Bjelica Pleisted ka jie cia daro ? Kam jie reikalingi ? Per tokias sventes reikalingas : greitis , dejimai , charizma , sou o cia lavonai kazkokie . Na Pleisted dar normalus bet zaide tik pora rungtyniu Lkl'e .


1. Man tai čia yra realybė ir galimybė kitų LKL komandų lyderiams žaisti LKL žvaigždžių dienoje. Nes dabar jų vietas užima legionieriai kurie nėra žvaigždės ir Žalgirio + Ryto žaidėjai. Visi žino ,kad Rytas ir Žalgiris yra LKL elitas, visi į juos lygiuojasi, kam užsimerkt ir apsimetinėt ,kad to nėra įsivaizduojant ,kad visi pas mus lygūs???

2. Jankūno šuoliu abejoti nevertą. Nebent mažai matęs Tu jį žaidžiantį efektingai. Brown jei nepastebėjai dar yra tas žaidėjas kuris be jokio vargo tiesiog kuria Šou. Jis nededa, jis nebėga super greit, bet yra jis daro šventę, o to ir reikia per žvaigždžių dieną. Kaip ir Gecas, jis irgi darytų šventę, bent jau noriu tikėti tuo, nes nelabai mačiau jo tai darančio, bet manau jis suprastų , kam ta žvaigždžių diena reikalinga. Na dėl Bjielicos tai nesiginčysiu, Serbas ko gero nesupras ir žais eilines rungtynes, kaip darys ir tas pats Marjanovičius iš Kauno. Vietoje jo norėčiau tokiam renginy matyti Omarą, jis irgi kaip Brown kuria šou. :) Taip ,kad ant sudėties nestumk iš lempos.

O dabar apibendrinant - mintis , tai super. Aš būčiau visom keturiom už Žalgirio + Ryto sudėty prieš LKL. Tuomet per tą Žvaigždžių dieną galėtų žaist ir kitų LKL komandų lyderiai ir visiem būtų viskas super. :)
2011-02-22
-1
Atsakyti
nf
cia tas pats,kai ant lauzo uzpilti vandens.....
2011-02-22
-1
Atsakyti
autoriau atsipeikek Kalve yra vienas naudingiausiu Nevezio zaideju ir zaide tikrai geruose klubuose, ir tikrai jis uzsidirbo savo darbu zaist Zvaigdziu rungtynese, o del Love visi zinom kad amerikeciai gali padaryt sou patrauklia akiai ) o del Alijevo nzn irgi vertas paziast
2011-02-22
-2
Atsakyti
pavadinimai tiesiog tokie

zalgiris/rytas - all stars team

lkl rinktine- lkl team

ir vsio :)
2011-02-22
+4
Atsakyti
manau nk gero cia nebus seis metais,kiekwienais metais wis blogesne bent jau man..
2011-02-22
Atsakyti
Drizzt
As tai asmeniskai manau, kad reiketu grizti prie seno formato: Rytai-Vakarai arba Siaure-Pietus. Tik Kauna ir Vilniu iskirti i priesingas puses, o kitus regionus grynai perskiriant pagal regionus. Tikrai yra nemazai neblogu zaideju ir nebutu vien rytas vs zalgiris. Prienu, Klaipedos, Panevezio komandos. Po cempionatos gi ir arenu geru turesime per visa Lt manau nemazai klubu ir remeju geresniu gaus ir sustipres. Todel regioninis paskirstymas manau vel igis prasme ir daugiau noro pasikauti bus bei daugiau lietuviu paklius.
2011-02-22
-2
Atsakyti
RRR
Tiems kas kritikuoja: atsakykite sau sąžiningai kokias rungtynes noretumėt žiūrėti, tas kurios vyks ar rungtynes aprašytas šiame straipsnyje. Atsakymas manau aiškus
2011-02-22
Atsakyti
Test
Genialumas slypi paprastume. Jau seniau buvo gvildenama tokia ideja, taciau kazkodel igyvendinta nebuvo. Man patiko, kad visokie negrai nukisti i atsarga, o startiniame Lietuviai. Manau net grandu fanai sirgtu uz Likusia LKL komanda, iskaitant ir mane.
2011-02-22
+3
Atsakyti
ka cia nusisneki vaikeli? Rytui dar toli grazu,kad galetu but lyginamas su Zalgiriu...
2011-02-22
-2
Atsakyti
.
Nesupratau dėl Kalvės , Kalvė ne žvaigždė ? Eurolygoj jau yra žaidęs , tokioj komandoj kaip Trevizo Benneton , tai kaip ne žvaigždė LKL ?
2011-02-22
-5
Atsakyti
Super
Vat čia tai idėja, visų pirma tai būtų intriga sirgaliams. Kas gi apskritai serga už legionierių komandas per žvaigždių dieną?? O tokiu atveju sirgaliai galėtų pasirinkti komandą palaikymui ir žvaigždžių diena būtų ne tik šou bet ir įdomi jų pabaiga. Tikiuosi lkl valdžia skaito basketnews ir lauksim kitų metų
2011-02-22
-1
Atsakyti
Būtų vieni vartai...
2011-02-22
-6
Atsakyti
prienas
Nesamone o ne mintis . Visu pirma nereikia diskriminuoti kitu krepsininku neva Zal ir Lr tai jau super komanda o kita komanda likusiu zvaigzdziu ( niekam nereikalingu ) komanda . Visu antra kas cia per sudetys ? Jankunas Brown Gecevicius Bjelica Pleisted ka jie cia daro ? Kam jie reikalingi ? Per tokias sventes reikalingas : greitis , dejimai , charizma , sou o cia lavonai kazkokie . Na Pleisted dar normalus bet zaide tik pora rungtyniu Lkl'e .
2011-02-22
Atsakyti
ryugantz
as uz :)
2011-02-22
-3
Atsakyti
Taip butu daug idomiau, taciau labai abejoju, ar LKL i si pasiulyma atkreips demesi
2011-02-22
+1
Atsakyti
kov
Anonimasidomi ideja, vienintele beda tame, kad neaisku kaip reiketu pavadint ta dvieju klubu bendra komanda..


Papraščiausiai, Stiprieji ar Stipresni.
2011-02-22
-8
Atsakyti
kov
Pritariu, kad įdėja tai superinė. Labai norėtusi tokio formato. Tikėkimes kad kitais metais jau šventė vyks tokiu formatu.
2011-02-22
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.