Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) įsitvirtinti nesugebėjusių krepšininkų karjeros vis dažniau krypsta į Europą.

Ne išimtis ir Kirkas Snyderis, kuris nuo šiol rungtyniaus Rusijoje. 27 metų amerikietis sudarė sutartį su Novgordo „Nizhny“ ekipa.

Snyderis NBA lygos duris pravėrė 2004 metais, kuomet jį 16 šaukimu naujokų biržoje pasirinko Klivlendo „Cavaliers“ komanda. Tiesa, pastaroji iškart teises į 198 cm ūgio gynėją perleido Jutoz „Jazz“ ekipai.

Snyderis taip pat yra rungtyniavęs Naujojo Orleano „Hornets“, Hiustono „Rockets“ ir Minesotos „Timberwolves“ ekipose.

Per savo karjerą stipriausioje pasaulio lygoje gynėjas vidutiniškai rinkdavo 6,3 taško, atkovodavo 2,3 kamuolio ir atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
Žaidime NBA 07 jis buvo vienas mėgstamiausių mano žaidėjų :)
2011-03-13
-12
Atsakyti
rytas=fekalijos
lygtais einikis losia toje komandoje, kalbant apie super zvaigzdes.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-03-13
Atsakyti
Ar ta komandą turi dar kokių garsių žaidėjų ?
2011-03-12
+1
Atsakyti
rytas=fekalijos
cia jau aisku, supuvusiu vilniaus lenku taborynas su ryto fanu desantu suka diela kaip nusipirkti nba zvaigzde jomanto klona artura batonidze jomanta. Labai galingas ir taiklus valytojas, tualetiniu rulonu i siuksledeze snaiperis, jam gali prilygti tik petronas jabrauslas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-03-12
Atsakyti
SolfEdge
nu cia tai tikrai maladec, maciau youtubei ir pazystu kaip zmogu. Saunuolis, tikrai geras pasiekimas.
2011-03-12
-2
Atsakyti
.....Jeigu ateis blt tas bakrotas, tai pzdc.... Tie ruskiai gali su savo pinigais prisivilioti pacias afigeniausias zvaigzdes....


lokautas
2011-03-12
+7
Atsakyti
Savo laiku Maca nukonkuravo, bet greiciau del to, kad Macas fiziskai kaip mazgote ir NBA neatitinka, o Europoj be metimo nemanau ,kad kazka TOKIO parodys.
2011-03-11
-4
Atsakyti
LOL
plesikas ir vagis tokiems rusijoj tik ir vieta! 3 metus turejo kaleti, per anskti isleido
2011-03-11
+2
Atsakyti
Nžn ne tokios jau ten ir nba žvaigždės į tą Rusiją varo, jau manau pas mus Lietuvoij garsesnių ir galingesnių žaidėjų buvę, o ne eilinių statistų, pvz prisiminkime ir K.Andersonas ir D.Simpkins ir K.Rushas aišku Simpkinsas ir Andersonas jau buvo savo saulėlydije bet vistiek Andersonas 92 metų 2 šaukimas, o Simpkis nba čempionu tapęs.
2011-03-11
+8
Atsakyti
juochkisLTUAš ne apie kelintas numeris kalbu, o tai, kad daugiau pinigų ten jam skiriama ir pan. Lietuvoje krepšinis galiu pasakyti nėra populiarus, jei per TV rodo tik Žalgirio ir Ryto rungtynes (kartais Šiaulių), tai koks čia populiarumas. Aš pavyzdžiui norėčiau pamatyti ir kitų komandų rungtynes, bet su tokiu požiūrių nieko nebus. Čia ir salės prastesnių komandų kokios. Kokia Siemens Arena ir pvz Rūdupio sporto salė, o Rusijoje ir arenos komandų į arenas panašios ir gali leisti žaidėjų visos komandos padorių nusipirkti.


skirk du dalykus:kur krepsinis populiarus ir kur visokie siskos kaip i sikna kisa pinigus, rusijoje yra antras atvejis, krepsinio populiarumas apgailetinas, klubams be sansu isgyventi is savo veiklos nors rinka mizliniska
2011-03-11
Atsakyti
juochkisLTUTai Rusijoje ir krepšinis populiaresnis yra, todėl ir pinigų daug daugiau skiriama. Ten komandos yra lygesnės labiau, nes pinigų turi nemažai daug komandų, o Lietuvoje tik kelios komandos gali išsiskirti pinigais.


nu matai rusija turi daug milijonieriu ir jiems manau valstybes skiriami rubliai nieko verti,pas mus milijonieriai tyliai sedi su savo milijonais kad i kalejima nepasodintu :D
2011-03-11
+1
Atsakyti
Aš ne apie kelintas numeris kalbu, o tai, kad daugiau pinigų ten jam skiriama ir pan. Lietuvoje krepšinis galiu pasakyti nėra populiarus, jei per TV rodo tik Žalgirio ir Ryto rungtynes (kartais Šiaulių), tai koks čia populiarumas. Aš pavyzdžiui norėčiau pamatyti ir kitų komandų rungtynes, bet su tokiu požiūrių nieko nebus. Čia ir salės prastesnių komandų kokios. Kokia Siemens Arena ir pvz Rūdupio sporto salė, o Rusijoje ir arenos komandų į arenas panašios ir gali leisti žaidėjų visos komandos padorių nusipirkti.
2011-03-11
+5
Atsakyti
Rusijoj krepsinis populeresnis negu Lietuvoj? :D tu nejuokink tik, Rusijoj krepsinis pagal populeruma yra kokioj 4 vietoj, o Lietuvoj ? :D
2011-03-11
+8
Atsakyti
Tai Rusijoje ir krepšinis populiaresnis yra, todėl ir pinigų daug daugiau skiriama. Ten komandos yra lygesnės labiau, nes pinigų turi nemažai daug komandų, o Lietuvoje tik kelios komandos gali išsiskirti pinigais.
2011-03-11
-3
Atsakyti
zombis
pavydziu rusu krepsinio kamandoms tokiu pinigu,galetu ir lietuvoj taip but.as dziaugciaus jei i koki ryta ar zalgiri koks juan dixon atvziuotu lost,o pas rusus is nba zaidejai plusta.
2011-03-11
-1
Atsakyti
Dabar visi buvę NBA krepšininkai arba į Kiniją, arba į Rusiją...O lock-out'o atveju rusų PBL būtų kaip NBA padalinys Rusijoje, beveik vien NBA žaidėjai.
2011-03-11
-3
Atsakyti
tomas
koks dar bankrotas -lokautas
2011-03-11
+10
Atsakyti
.....
Jeigu ateis blt tas bakrotas, tai pzdc.... Tie ruskiai gali su savo pinigais prisivilioti pacias afigeniausias zvaigzdes....
2011-03-11
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.