Dramatiška „Lietuvos ryto“ ir „Šiaulių“ rungtynių pabaiga nebuvo nufilmuota? (video)

2011-03-16 18:03
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
purlys galėjo ką nors įtikinamiau sugalvot ... tokiu paaiškinimu tegul tik slepias ...
2011-03-16
-1
Atsakyti
sory uz klaida
2011-03-16
-3
Atsakyti
Džeimsas Zabiela
Tegul Purlys tik neburia, kad operatorius mistiskai pamirso irasyti du kertinius paskutiniu sekundziu epizodus, kurie ir nuleme rungtyniu baigti. Pirmu atveju Bjelica ismete tritaski jau po atliktos prazangos, del to turejo buti skirti 2, o ne 3 baudu metimai, tai matyti is to kokiu atstumu jau nutoles Delasas ir kokioj metimo fazej randasi kamuolys. Antrasis epizodas visiskai iskirptas, kuriame Jasaitis neleistinai nusistumes Weaveri po netaiklios Bjelicos baudos atkovojo kamuoli ir pelne 2 pergalingus taskus. Greiciausiai tie du epizodai filmuotoje medziagoje buvo per daug akyvaizdus, del to ir iskirpo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-03-16
+2
Atsakyti
na ka teisejais sugrive siauliams sansus. reiks man turbut mokytis but teiseju tvarka padarysiu :D
2011-03-16
-3
Atsakyti
heatBlemba laukiu kai zais rytas pries zalgiri :D jajgu pries siaulius nieko nepesa tai pries zalgiri vpsh bus -35 :)) koks


Kad rytas laimes BBL tai nera jokiu abejoniu , tik jie nebuvo susikaupe , paziurek Zalgiris Eurolygoj buvo pastumdeliai eiliniai o Rytas tvarke geriausias komandas , tik gaila nepateko i top 8. Rytas laimes BBl!!!
2011-03-16
-7
Atsakyti
Dar vienas dalykas, Brazauskai, kuris aiškiai esi suinteresuotas, kad rytas turėtų šitą pergalę, tu sakai, kad nėra kokybiško video, bet už tai bausti negalit? Video nėra nekokybiškas, VIDEO IŠVIS NĖRA, nes svarbiausi epizodai NENUFILMUOTI(IŠ TIKRO IŠKIRPTI), tai gal tada tegu komandos nufilmuoja minutes pertraukeles, kaip šokėjos šoka ir atsiunčia jum ta video, juk bus rungtynių video, tik TRUPUTELĮ NEKOKYBIŠKAS. Ar ne taip?
2011-03-16
+3
Atsakyti
Norris, oo tu gryzai. As siaip tik atsakau i klausima, kuri zmogus uzdave... :) O tu, bukaproti, didziausia geda darai normaliems zalfaniams, apsimetinedamas, kad buvai arenoje ir matei rungtynes... :)
2011-03-16
-10
Atsakyti
Nu kaip ir visada yra kasi teisejai eina uz turtingesnes komandas, kaip cia dabar atrodys jei Siauliai antra kart metuose nugales "Lietuvos cempionus" kuriu biudzetas 10 kartu didesnis nei Siauliu. Juk jiems reikia savo varda pateisinti, pries Zalgiri gavo jau abu kart siemet tai jei dar gaus ir nuo Siauliu abu kartus tai kaip cia atrodys.
2011-03-16
-7
Atsakyti
Blemba laukiu kai zais rytas pries zalgiri :D jajgu pries siaulius nieko nepesa tai pries zalgiri vpsh bus -35 :)) koks
2011-03-16
-2
Atsakyti
Rytas be teiseju pagalbos neisgali siauliu nugalet ...
2011-03-16
-1
Atsakyti
chron - geda, kad apgailetinai bandai nukreipti tema, kazkokiais balvoniskais komentarais. Turbut geda kai kuriems ryto fanams del taves.
2011-03-16
+6
Atsakyti
linnnelecia geda ne Rytui, o teisejams, komanda cia niekuo deta...


Teisejams?;D is oro ryta pradejo tempt niekas cia ju nebutu tempe jajgu pinigu butu negave is ryto :)
2011-03-16
Atsakyti
CheckchromLR fanas, na baik viena kart ryto fanu apsimetinet, nes ir taip aisku, kad zalfanis esi. :)Gal koks ekstrasensas busi, kad tau viskas aisku..?O del Ryto ir teiseju - viskas aisku. Nestebciau, jei kazkas butu kitaip ar atvirksciai.


Ne zalfanis esu, kad ekstrasensu buciau:

2010-12-03 14:35

LR fanas (+0.74)

Tu kai rytfanis tai nezinai ka protingo ir pakomentuot, matosi is rasysenos kad vaikas esi. Nieks Aco anksciau ir negyre jei ka, ne Aco zaide aiksteleje o zaidejai. Bet po truputi slopina musu zaidejus treneris su savo keistom kamuolio perlaikymo filosofijom. Jei nieko nepakeis Aco tai bus dar baisiau. O jus rytfaniai geriau isvis patilekit, sirkit uz savo komanda, jums jau netoli iki TOP 4
2011-03-16
-4
Atsakyti
Pagarba basketnews.lt kad issiaskinot sita afera.

Vakar visa vakara ardziausi kad irodyciau tiesa, dabar net video numestas, gaila kad iskarpytas. Nes per paskutines 2 minutes buvo graudu ir ziureti i teiseju darba.

Bet kai kurie moderatoriai kazkodel mane banina, neaisku uz ka. Reiketu manau pravalyti tokius moderatorius vardan basketnews.lt geroves.
2011-03-16
-2
Atsakyti
cia geda ne Rytui, o teisejams, komanda cia niekuo deta...
2011-03-16
+2
Atsakyti
BasketFanBlemba, nors sergu už Rytą, bet tenka pripažint, kad kažkas tikrai čia negerai su tuo teisėjavimu. Dingsta vaizdo įrašai, stoja laikmačiai- kvepia kažkokia afera...


jau keli ryto fanai protingi :D
2011-03-16
+3
Atsakyti
Blemba, nors sergu už Rytą, bet tenka pripažint, kad kažkas tikrai čia negerai su tuo teisėjavimu. Dingsta vaizdo įrašai, stoja laikmačiai- kvepia kažkokia afera...
2011-03-16
+1
Atsakyti
chromLR fanas, na baik viena kart ryto fanu apsimetinet, nes ir taip aisku, kad zalfanis esi. :)


Gal koks ekstrasensas busi, kad tau viskas aisku..?

O del Ryto ir teiseju - viskas aisku. Nestebciau, jei kazkas butu kitaip ar atvirksciai.
2011-03-16
-4
Atsakyti
:DDDD pirmus 2 metimus baudos filmuoja, o stai trecio, svarbiausio jau nebe, nes taupo kameros laika:DDD nu cia tik statyba gali sugalvot tokius dalykus:DDD graudu net klausyti, kas gali patiketi tokiais dalykais? tik tie patys zmones, kurie suinteresuoti tuo tiketi ir net paciu iniciatyva tokie dalyka ir vyksta. GĖDA!
2011-03-16
-4
Atsakyti
gal kokia bauda makulaturai israsyt butu neprosal?kad ir kokius 10 stuku euru,na kad ateityje nepagailetu pinigu geresniam operatoriui
2011-03-16
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.