Rimas Kurtinaitis Rygos VEF komandos vairo perleido puikiai jo darbo braižą pažįstančiam strategui Ramūnui Butautui
Rimas Kurtinaitis Rygos VEF komandos vairo perleido puikiai jo darbo braižą pažįstančiam strategui Ramūnui Butautui
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
„VEF klubo vadovai pagalių nekaišiojo. Kam jiems reikalingas tik trenerio kūnas. Juk mano mintys jau buvo Maskvoje“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ šmaikštavo darbą Rusijoje susiradęs krepšinio treneris Rimas Kurtinaitis.

Lietuvis sukirto rankomis su Maskvos srities „Chimki“ ekipa ir tapo jau ketvirtuoju mūsų šalies treneriu, kuris vadovaus Rusijos aukščiausiosios lygos čempionato komandai. Kurtinaitis prisidėjo prie šios šalies klubams vadovaujančių Jono Kazlausko, Kęstučio Kemzūros ir Valdemaro Chomičiaus.

Jei komandos vadovus tenkins Kurtinaičio darbas, jam bus pasiūlyta „Chimki“ ekipoje likti dar vienam sezonui.

„Chimki“ turi daug potencialo, ambicijų ir yra stiprus finansiškai. Matau, kad šioje komandoje galėsiu išbandyti savo žaidimo modelį. Galbūt man to trūko Rygos ekipoje. Treneriai visada svajoja, kad galėtų turėti tuos žaidėjus, kurių jiems reikia, o ne tuos, kurie pigesni. Man buvo pažadėta, kad „Chimki“ galėsiu pasirinkti norimus krepšininkus. Patraukė ir iškeltos užduotys, nes aš mėgstu iššūkius“, – priežastis dėl kurių persikėlė į Maskvą vardijo Kurtinaitis. 

Strategas tvirtino su VEF klubo vadovais išsiskyręs kultūringai ir be jokių pykčių, nors šie nusiminė išgirdę Kurtinaičio norą išvykti. 

„Jie planavo, kad komandai vadovausiu 2–3 metus. Tepasakė: „Negi tave sulaikysi.“ Pykčių ar išpirkų tikrai nebuvo“, – sakė Kurtinaitis.
Komentarai:
flangasanupraskurtis vertas NBA lygio komandos . gaila rytas nepratese sutarties su juo:DDDDDDDDDDD net sumustinis iskrito is ranku


ko tu cia zvengi? galvoji ten lb jau geri trneriai? isvis kuo stipresne komada tuo treneris turi mazesni zodi, nes yra visa brigada uz nugaros. tarkim fc barcelonoj (footbolas) ar reale treneriai keiciasi lb daznai, o kazkodel zaidimas toks pat.
2011-03-17
-3
Atsakyti
anupraskurtis vertas NBA lygio komandos . gaila rytas nepratese sutarties su juo


:DDDDDDDDDDD net sumustinis iskrito is ranku
2011-03-17
+3
Atsakyti
gerai cia rusai pradejo lietuviu geriausius trenerius gaudytis. gaila kad kurtinaitis negris i RYTO komanda....
2011-03-17
+3
Atsakyti
ne is kauno
kurtinaitis tokiu poelgiu nusispjove ant ryto ir vainausku. kai vainauskai pasiule grist tai prasidejo pretekstai ir issisukinejimai o tai reiskia, kad vefe kurciuj buvo maloniau likt negu i ryta ir euroliga varyt.
2011-03-17
+4
Atsakyti
LR
cha>TAI NEREIKIA VAIZDUOTI TU PRINCIPU,IR NEREIKIA TOKIU TUPU PALYGINIMU,NES JIS NE TUKSTANTI GAVO, O KAIP MINIMUM I MENESI PO 20,TAI AR 20 AR 50 JAU NERA SKIRTUMO NES TU JAU APSIRUPINES PALIUBOMU,NES TU NESKURSTI ,CIA JAU GROJA GODUMAS,BET TAI NERA BLOGAI TIK VA NEREIKEJO VAIZDUOTI KAD TURI PRINCIPUS :D,KURIE KAIP MATOME YRA LENGVAI NUPERKAMI
2011-03-17
Atsakyti
cha
Idomu, kuris is jusu dirbtu grusciku uz 1000 lt tik del to, kad pazadejote imonei, kad neiseisite, jeigu butu siulomas baltas darbas uz 10 000 lt. Pries kita kaldami prie kryziaus issiblaivykite pirma.
2011-03-17
-5
Atsakyti
cha
Ducheliai ko cia svaigstate, negi gaila jums, kad kurtis i rusija isvare? nors esu z fanas, bet man kurtinaitis patinka, o cia citatas renkate is konteksto. Kurtinaitis ne Vef lygio, tai jam buvo tarpine stotele ir ilgiau jis turedamas toki pasiulyma tempti negalejo. GALU GALE ISIKALKIT I SAVO KVAILAS GALVAS, JEIGU TRENIRUOTU 3 METUS VEF VISI JI PAMIRSTU!!! JAM TEKTU ISNAUJO SAVO VARDA DARYTI IR GAL NIEKS SANSO KAIP RYTE NEDUOTU, O DBR ZMOGUS EINA I CHIMKI IR JEI GERAI PAVARYS PORA METU TRENIRUOS TOP8 KLUBA, PAMATYSIT!
2011-03-17
-1
Atsakyti
LR
Check >tai kad jis sake mielai griztu,bet turi PRINCIPA ,kad kai pasiraso sutarti su klubu,tai buna iki galo :DDD,zinoma rytas jei siule jam ateiti(atleide zula),tai siule normalia suma,gi ruskeliai tai nezino kas yra kainos/kokybes santykis,jie arba taskosi pinigais arba ant pecio sedi su vodkos buteliu be cento :),tai manau si karta pasitaske pinigais ant rimuko ir is rimuko "principu" nieko neliko :)
2011-03-17
+8
Atsakyti
LR
jo juiokingas tas kurtis,tiek aiskino apie savo principus,bet va ruskelis pamokejo kartais daugiau ir liko snipstas is tu principu :)
2011-03-17
-2
Atsakyti
BabaisaCitata is 15min.kaip Kurtis atsisake gryzti y ryta >>>„Gal būt aš dar priklausau tai kartai, kuriai pinigai gali dvokti. Nelaikau savęs turtingu, tačiau pareigingu žmogumi. Jei daviau žodį, tai su manimi net sutarties nereikia pasirašinėti“,– tvirtino R. Kurtinaitis, kuris pasiryžęs tęsti savo pradėtus darbus Rygos VEF krepšinio komandoje......Tai kas dar man priestaraus,kad Kurtis yra visiskai garbe prarades žmogus ?Jei jis sventoves langus norejo uzkalt,jei jis ejo y ryta treneriu,nors buvo didziausias ryto ir vilno kritikas,tai kas dar galit sita lopa girti ?


Girdejai apie toki reiskini kaip PRINCIPAI..? Garbingas, principus turintis, asmuo niekada negris ten, is kur ji isspyre. O rytas butent ta ir padare su Kurtinaiciu.
2011-03-17
+1
Atsakyti
Anonimas
nu ka visi geriausi musu treneriai rusyne
2011-03-17
+1
Atsakyti
antanas
O Lukosius su Kaunu nedraugiskai....
2011-03-17
-1
Atsakyti
Panasu, kad po sezono Gecas gali atsidurti chimki klube
2011-03-17
Atsakyti
Rusai visada lietuvius gerai vertino kaip žaidėjus, bet matau, kad mūsiškius pripažįsta ir kaip trenerius.
2011-03-17
Atsakyti
ten jau dirba lietuvis
Treneris Ramunas CVIRKA dirba Ximki dubleriu vyr treneriu jau senokai, taip kad kurtis jau ras klube viena lietuviu kolega
2011-03-17
-4
Atsakyti
aas
o tai kurtis pasims jobnuta i chimki :)))
2011-03-17
+1
Atsakyti
skiela
Kurtis auksto lygio treneris, bet paziurekim kol kas i , kad jis i Chimki garantuotai eina tik 2 menesiams - 2,5 menesiams ...
2011-03-17
Atsakyti
Citata is 15min.kaip Kurtis atsisake gryzti y ryta >>>„Gal būt aš dar priklausau tai kartai, kuriai pinigai gali dvokti. Nelaikau savęs turtingu, tačiau pareigingu žmogumi. Jei daviau žodį, tai su manimi net sutarties nereikia pasirašinėti“,– tvirtino R. Kurtinaitis, kuris pasiryžęs tęsti savo pradėtus darbus Rygos VEF krepšinio komandoje......Tai kas dar man priestaraus,kad Kurtis yra visiskai garbe prarades žmogus ?Jei jis sventoves langus norejo uzkalt,jei jis ejo y ryta treneriu,nors buvo didziausias ryto ir vilno kritikas,tai kas dar galit sita lopa girti ?
2011-03-17
+1
Atsakyti
Na Rimai sekmes. Sita komanda gali tureti potencialo, kad ir siemet jo neparode. Linkim formuoti kitu metu komanda ir jai likti vadovauti
2011-03-17
+1
Atsakyti
anupraskurtis vertas NBA lygio komandos . gaila rytas nepratese sutarties su juo


Jo, rytas tikrai NBA lygio komanda :)
2011-03-17
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.