Donato Motiejūno ekipa Europos taurės turnyro finalo ketverte susigrums su Mindaugo Katelyno komanda
Donato Motiejūno ekipa Europos taurės turnyro finalo ketverte susigrums su Mindaugo Katelyno komanda
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Trevizo „Benetton“ ekipa su Donatu Motiejūnu pateko tarp keturių stipriausių Europos taurės turnyro komandų. Kauniečio klubas antrose ketvirtfinalio rungtynėse savo žiūrovų akivaizdoje 84:62 (25:20, 20:17, 20:13, 19:12) sutrypė Giotingeno „Goettingen“ krepšininkus.

Nugalėtojų gretose Motiejūnas per 17 minučių pelnė 4 taškus (2/3 dvitaškių, 0/1 tritaškio), sugriebė 1 kamuolį, išprovokavo 3 pražangas, tačiau 1 sykį suklydo ir 5 kartus prasižengė.

Pirmame šių komandų susitikime buvo užfiksuotos lygiosios – 66:66. Tad „Benetton“ reikėjo laimėti bent minimaliu skirtumu, norint patekti į pusfinalį.

„Benetton“: Devinas Smithas 22, Massimo Bulleri 15 (6 per. kam., 10 išpr. praž.), Alessandro Gentile 13, Gregas Brunneris 10, Stefanas Markovičius 10 (10 rez. perd.) ... Donatas Motiejūnas 4.

„Goettingen“: Dwayne'as Andersonas 25 (9 išpr. praž.), Johnas Little'as 16, Kyle'as Bailey 11.

Finalo ketvertas balandžio 16-17 dienomis bus surengtas Trevize. Jame be „Benetton“ dar dalyvaus Kazanės „Uniks“, Zagrebo „Cedevita“ ir Sevilijos „Cajasol“ ekipos.

Jau dabar tapo aišku, jog finale žais bent vienas lietuvis, kadangi pusfinalyje Motiejūno ekipa susigrums su Mindaugo Katelyno „Cajasol“.

Visi rezultatai:
Treč. 30   Madrido Asefa Estudiantes - Zagrebo Cedevita 72-81

Trevizo Benetton - Giotingeno BC Goettingen 84-62

Kazanės Uniks - Kasertos Pepsi 79-77

Kijevo Budivelnyk - Sevilijos Cajasol 80-77

Komentarai:
dead eye
To: To dead eye

Daugiau skaityk ka LRytas raso, tai labai greitai nesusigaudysi kas yra fantazija, o kas realybe... Matosi, kad pats nesupranti kas darosi su Italijos krepsiniu... O ten ka drebtelejo kazkoki straipsneli... Paziurek kokia Italu turnyrine lentele... Siena, Milano AJ, Trevizo Beneton'as... Tai tik trys komandos... Romos Lotomatika paziurek, kurioje vietoje... Kazertos Pepsi tik ka iskrito is Eurocup ir pralose ne kam kitam o Kazanes Uniks, kuris manau zais finale. Benetonas pateko i ketveriuke geriausiu... Siena veda serijoje pries Olympiakos...

Kazkada buvo nuopolyje Italijos lyga, o dabar deja jos lygis labai pakiles... Ir dar gali kilti... Paziurek i Benetono ir kitu kai kuriu komandu zaideju pavardes...

O jei kalbejai bendrai apie Italu krepsini... Tai nacionaline komanda ir jos lygis tikrai krites, bet Italu lyga tikrai stipri ir tikrai stipresne uz daugeli!!! Sakyciau Italai zengia po Ispanijos, Rusijos ir galbut Graikijos, nors pas Graikus dvi komandos grandai o kitos silpnesnes...
2011-03-31
+2
Atsakyti
beneton turetu laimet euro cup ir patekt i eurolyga (o motiejunas MVP FINALS)
2011-03-31
+1
Atsakyti
Aisku negalima lyginti su tais laikais, kai Bologna visi vadino krepsinio sostine, na taciau, ziurekit ir Bennettonas ir jau turbut montepaschi zais final 4 tai irgi daug ka pasako.Ispanijos lyga cia jau niekas nesigincyja lenkia visa galva, bet graiku ir italu manau panasaus pajegumo.Jei dar Messina pereitu i Armani tai italijoj jau butu dvi super komandos.
2011-03-31
+3
Atsakyti
kad mum tokia silpna lyga kaip italijos tureti :D
2011-03-31
-6
Atsakyti
to dead eye
as ne apie lygias komandas sakau, o apie ju lygi, vienintele mdp traukia ju visa krepsini...matau, kad kepsiniu domies, bet nevisapusiskai...lygios komandos dar nereiskia, kad jos stiprios...siuliau tau pasiskaityti, kaip ,,sustiprejo" Italijos cempionatas,, Visas Italijos krepšinis jau keletą sezonų nenumaldomai lekia duobėn. Kažkada superklubais vadintos komandos Trevizo „Benetton”, Bolonijos „Fortitudo” ir „Virtus” nusilpo ar netgi yra ant išnykimo ribos". placiau http://www.lrytas.lt/-130094751213004292...
2011-03-31
Atsakyti
dead eye
Klausykit... Idomu kodel jus ekspertai tylite, kai Motiejunas suzaidzia geras rungtynes? Cia jus skaitotes lietuviais? Taip palaikote jauna, perspektyvu zaideja?

Kitas dalykas... Italijos lyga nesusilpnejus, o atvirksciai - sustiprejus... Pasidomekite labiau! Ir pamatysite kiek lygiu komandu yra... Kitas dalykas. Krepsinis komandinis sportas ir nereikia tiketis, kad visalaik Donatas zais stabiliai ir mes vidutiniskai po 15 tasku... Paziurekite Trevizo sudeti! Kokie zaidejai zaidzia komandoje... Reikia dziaugtis, kad Donatas laiko gauna ir rungtynes pradeda net starto penkete ir ne pas prasta treneri, kuris niekam nezinomas... O pas viena geriausiu strategu Europoje - J.Repesa!

Kas liecia vakar rungtynas... Tai jos tikrai prastos... Vienas dalykas labai gerai zaide kiti zaidejai ir vien del to pasirodymas tapo blankesnis... O kitas, kad nesiseke Donatui su baudom... Pradzia kaip ir nieko (8min... 4 taskai; 2/2 dvit.; 3 ispr. praz., bet 3 kartus pats prasizenge...) Matyt issimuse is veziu, o zaidziant taip jau buna, ypac jaunam... Kai nesiseka, prarandi pasitikejima, o paskui dar labiau nesiseka (dar 3 min... 0 taskai; 0/1 trit; 1 atk.k.; 1 kl.; 1 praz.) ir vel ant suolo... Na o paskui dar keli tusti isejimai...

Tiesiog nesekmingos varzybos... Lauksim kitu geresniu...
2011-03-31
+4
Atsakyti
paziurek tas pats uniks rytui dave i kaulus abu kartus ,rusijos lygoi 1 vieta berods ima,nu kur tau cia silpnos komandos? ispanojos komandos tai aplamai stiprios...
2011-03-31
-5
Atsakyti
joatenka pripazinti, kad anksciau europos taures tunyras turejo pajegesnes komandas, dabar Italijos cempo vieni is autsaideriu zaidzia pusfinalyje, nors mes zinom koks nusilpes yra italu cempionatas, tai daug ka pasako...


o tada ka pasako apie lt krepsini ? jeigu siauliai nesugeba i sekanti etapa praeit? :D
2011-03-31
+8
Atsakyti
joa
tenka pripazinti, kad anksciau europos taures tunyras turejo pajegesnes komandas, dabar Italijos cempo vieni is autsaideriu zaidzia pusfinalyje, nors mes zinom koks nusilpes yra italu cempionatas, tai daug ka pasako...
2011-03-31
+2
Atsakyti
Ravanelli
Paėmus vakarykštes rungtynes,tai kad Motiejūnas būtų ten patobulėjęs tai tikrai negalima sakyt. O baisiausia,tai kaip jis kovoja dėl atšokusių kamuolių! Tiksliau išvis nekovoja,o trinasi aplink troica! Jei jis svaigsta su tokiu grajum apie NBA,tai lai tik nejuokina. Net rinktinėj abejoju ar jis papuls į sudėtį!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-03-31
-4
Atsakyti
Saunu!Kaip dziaugiuosi Donatu, gauna zaisti tol kol pavargsta, arba kol issibauduoja, o ne trina suoleli legendini, kaip Kuzminskas! Ir pateko i final4 ulebo, kas irgi yra pasiekimas! jei sugebetu laimeti uleba, tai dar labiau akcijas savo pasikeltu!Tobulek, Donce!


nu nelabai taip kaip galvoji buvo :) pirmus du kelinius prasedejo ant suolo,treneris grieztas matosi ir aukleja normaliai ji ten uz bet kokia klaida iskart sodina.
2011-03-31
+8
Atsakyti
ziurejau varzybas labai jau negrazios ir su daug stabdymu buvo ... vokieciu komandoje nei vieno vokiecio gal nera, treneris kazkoks nurautas laksto rekia ant visu :D
2011-03-31
-2
Atsakyti
Saunu!
Kaip dziaugiuosi Donatu, gauna zaisti tol kol pavargsta, arba kol issibauduoja, o ne trina suoleli legendini, kaip Kuzminskas! Ir pateko i final4 ulebo, kas irgi yra pasiekimas! jei sugebetu laimeti uleba, tai dar labiau akcijas savo pasikeltu!

Tobulek, Donce!
2011-03-30
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.