Ispanijos krepšinio federacijos (FEB) generalinis sekretorius Luisas Gimenezas ir nacionalinės komandos vadovai liko patenkinti Panevėžyje įsikūrusiu keturių žvaigždučių viešbučiu „Romantic“, kuriame Europos čempionato A grupės varžybų metu apsistos šios šalies krepšininkai.

Trumpo vizito į Lietuvą atvykusi ispanų delegacija apžiūrėjo ir įvertino viešbučio „Romantic“ kambarius, taip pat lankėsi Panevėžio arenoje.

Svečius lydėjęs Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas tvirtino, kad ispanai siūlomomis sąlygomis liko patenkinti ir jokių priekaištų ar pageidavimų neišreiškė.

„Ispanijos rinktinės krepšininkams suteiksime geriausias įmanomas sąlygas, tačiau kambariuose jie gyvens po du, kaip ir visų kitų komandų žaidėjai. Ispanų delegacija jau žino, kuriame kambaryje apsistos didžiausios komandos žvaigždės — Pau Gasolis ir Juanas Carlosas Navarro. Jie, tradiciškai, gyvens kartu. Visuose viešbučio kambariuose bus pailgintos lovos, o aukštaūgiams jos bus dar ilgesnės. Svečiai išvyko tikrai patenkinti“, — tvirtino Balčiūnas.

Ispanijos krepšinio vadovai taip pat apžiūrėjo viešbučius, kuriuose galėtų apsistoti rinktinės aistruoliai ir rėmėjai. Nuspręsta, kad pastarieji į rungtynes veikiausiai važinės iš Vilniaus. Svečių teigimu, į Lietuvą planuoja atvykti iki pusės tūkstančio Ispanijos rinktinės gerbėjų.

Komentarai:
:)))Na jai ispaniuksciai liko patenkinti , tuomet nera net kalbu apie kitas rinktines, jos is laimes sokines kad toki viezbuti gavo :)


Per daug iskelti tie ispanai,tikrai nemanau,kad turkijos rinktineje maziau zvaigzdziu,bet kazkodel visur visada yra kalbama apie ispanus...
2011-04-03
+3
Atsakyti
bNe visi deje tam paciam viesbuti gyvens. Kaip suprantu ispanai romantike gyvens, turbut ten pat ir turkai, o pshekai greiciausiai gaus kita viesbuti, tai sudlenkiai gali likt nepatenkinti. Nors aplamai dabar su jais santykiai ne kokie, siuncia savo asaras i usa del vardu rasymo, tai galetu psekus apgyventint pas zmones, babses tegul isnuomoja kambarius dembavoj kokioj.
gerulis butu tada :DD
2011-04-02
+2
Atsakyti
Klaipedoj bus labiausiai patenkinti ir fanai ir krepsininkai :) Jura,geri viesbuciai, puse gruzinu fanu imigruos po cempionato :DD
2011-03-31
+12
Atsakyti
Travolta
Ispanų sirgaliai galėtų isikurti ir Latvijoje,juk atstumas taspats ar Vilnius ar Ryga.Ir beto Latvijoje nebus tiek užlaužtos viežbučių kainos.Romantike tilps manau visos grupės komandos išskyrus Lietuvos ringtinę kuri apsistos viežbutyje Berčiunuose.
2011-03-31
-6
Atsakyti
b
Ne visi deje tam paciam viesbuti gyvens. Kaip suprantu ispanai romantike gyvens, turbut ten pat ir turkai, o pshekai greiciausiai gaus kita viesbuti, tai sudlenkiai gali likt nepatenkinti. Nors aplamai dabar su jais santykiai ne kokie, siuncia savo asaras i usa del vardu rasymo, tai galetu psekus apgyventint pas zmones, babses tegul isnuomoja kambarius dembavoj kokioj.
2011-03-31
+8
Atsakyti
Alienzoo
o sirgaliai greičiausiai važinės iš Vilniaus... Na gal ne visi tokie išpindėję, bet didžioji dalis važinės. Nors gal ten to antro viešbučio net nėra...?
2011-03-31
+4
Atsakyti
:)))
Na jai ispaniuksciai liko patenkinti , tuomet nera net kalbu apie kitas rinktines, jos is laimes sokines kad toki viezbuti gavo :)
2011-03-31
-1
Atsakyti
Ravanelli
Greičau tas čempas prasidėtų,kiek galima laukt!:-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-03-31
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.