Carloso Boozerio vedama Čikagos „Bulls“ (59-20) ekipa išvykoje 93:82 (29:26, 25:20, 24:17, 15:19) nugalėjo absoliučią NBA autsaiderę Klivlendo „Cavaliers“ (17-62) komandą ir užsitikrino pirmąją vietą Rytų konferencijos reguliariajame sezone. Šis laimėjimas Čikagos klubui suteiks namų aikštės pranašumą visuose Rytų konferencijos atkrintamųjų varžybų etapuose. 

„Mūsų tobulėjimas yra sunkiai suvokiamas. Praėjusiais metais paskutinę reguliariojo sezono dieną iškopėme į atkrintamąsias varžybas. Šiandien esame komanda numeris vienas. Tai nuteikia labai maloniai“, – tvirtino „Bulls“ ekipos vidurio puolėjas Joakimas Noah

Jo ekipa vis dar neprarado galimybės iškovoti reguliariojo sezono nugalėtojos vardus, tačiau norėdama pakilti į viršūnę ji ne tik privalo laimėti, bet ir tikėtis San Antonijaus „Spurs“ (60-19) komandos nesėkmių.

Čikagos ekipa pastarąsias penkerias išvykoje žaistas rungtynes laimėjo vidutiniu 14,8 taškų skirtumu, o nuo vasario 24 dienos iškovojo 21 pergalę ir patyrė vos 3 nesėkmes, taip pasiekdama geriausią rezultatą Rytų konferencijoje. 

Tokiais rezultatais „Bulls“ ekipa galėjo pasigirti tik 1997-1998 metų sezono, kai vedama Michaelo Jordano ji iškovojo paskutinį NBA čempionų žiedą. 

„Tai mūsų tikslas, tačiau iki jo mūsų laukia dar ilgas kelias“, – pažymėjo „Bulls“ strategas Tomas Thibodeau. Jo auklėtiniai įpusėjus trečiajam ketvirčiui leido varžovams priartėti iki 3 taškų (57:60), tačiau tuomet pelnė 10 taškų be atsako ir iniciatyvos iš savo rankų nebepaleido.

„Cavaliers“: J.J.Hicksonas 22 (15 atk. kam.), Danielis Gibsonas 14, Ramonas Sessionsas 13, Alonzo Gee 11, Baronas Davisas 10.

„Bulls“: Carlosas Boozeris 24 (11 atk. kam.), Ronnie Breweris 12, Derrickas Rose'as 11 (8 rez. perd.), Joakimas Noah 11 (8 atk. kam.), Luolas Dengas 10 (9 atk. kam., 6 rez. perd.), Kyle'as Korveris 10.

Rungtynių vaizdo reportažas:


Visų penktadienio rungtynių rezultatai:

Komentarai:
.Galetu Hickonas perreit y kokia stipresne komanda nes cia tikrai ne taps cempionais nors ir jaunas taciau labai perspektyvus.


jam labiausiai tiktų Pacers (už Tyler Hansbrough ir šaukimą 12 metų) ten nėra gero PF o Hickson pilnai atsiskleistų :)
2011-04-09
+1
Atsakyti
egis
:)

Bullsai kris, kaip ir Cavsai, sezone nesustabdomi, playoffsuose sustabdomi.

Priciom cia? Jie neikart dar nezaide PO su Noaoozer ir Rose siemet geriau losia
2011-04-09
-3
Atsakyti
.
Galetu Hickonas perreit y kokia stipresne komanda nes cia tikrai ne taps cempionais nors ir jaunas taciau labai perspektyvus.
2011-04-09
+1
Atsakyti
:)Bullsai kris, kaip ir Cavsai, sezone nesustabdomi, playoffsuose sustabdomi.


Bulls neturi LeFailerio:D PO viskas pasikeicia, nera nieko garantuoto taip kad kas laimes ar pralaimes gali tik speti:)
2011-04-09
Atsakyti
:)
Bullsai kris, kaip ir Cavsai, sezone nesustabdomi, playoffsuose sustabdomi.
2011-04-09
-1
Atsakyti
na barkley sake kad daugiausia pergaliu iskovos magic krepsininkai, taciau i finalus turetu iseiti bulls. never mind, tikiuosi barkley prognozes issipildys del finalu :) sveikinu bulls krepsininkus su pirma reg. sezono vieta rytu konferencijoj. dar yra sansu ir spursus aplenkti
2011-04-09
-2
Atsakyti
„Tai mūsų tikslas, tačiau iki jo mūsų laukia dar ilgas kelias“, – pažymėjo „Bulls“ strategas Byronas Scottas.------------Bulls strategas yra Tom'as Thibodeau o ne Scottas.
2011-04-09
+1
Atsakyti
Na dbr visi springsta kurie sezono pradzioje sake geriausiu atweju 4 vieta ir to tik gal. Barkley man atrodo taip ir sake kad Bulls bus 1, pabreze kad gal nebus geriausia komanda bet bus 1 pagal pergales. GO BULLS!!! Visi LBJ fanai zyskit pele!!!:D
2011-04-09
-4
Atsakyti
„Mūsų tobulėjimas yra sunkiai suvokiamas. Praėjusiais metais paskutinę reguliariojo sezono dieną iškopėme į atkrintamąsias varžybas. Šiandien esame komanda numeris vienas. Tai nuteikia labai maloniai“, – tvirtino „Bulls“ ekipos vidurio puolėjas Joakimas Noah.

Iš tiesu, aš sezono pradžioje irgi netikėjau kad jie gali būti pirmi, prognozavau max 4 vietą Rytuose :) visus nuopelnus reikia skirti Trenerių štabui, vadybai kuri sukomplektavo galingą komandą ir aišku Derrickui Rose'ui kuris nerealiai patobulėjo.
2011-04-09
+8
Atsakyti
asas
Byronas scotas tai cavaliers treneris siaip :)
2011-04-09
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.