Sergio Scariolo nė iš vieno savo auklėtinio neišgirdo neigiamo atsakymo
Sergio Scariolo nė iš vieno savo auklėtinio neišgirdo neigiamo atsakymo
Nuotr. BasketNews.lt
Po metų pertraukos Ispanijos rinktinės krepšininkus ant nugalėtojų pakilos norintis nuvesti vyriausiasis treneris Sergio Scariolo keliauja po Jungtines Amerikos Valstijas (JAV), kuriose susitinka su Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) rungtyniaujančiais ispanais.

Iš pradžių strategas Filadelfijoje susitiko su Toronto „Raptors“ ekipos įžaidėju Jose Manueliu Calderonu, vėliau Los Andžele su „Lakers“ komandos lyderiu Pau Gasoliu.

Sekmadienį Italijos krepšinio specialistas „Staples Center“ arenoje stebėjo kaip „Lakers“ 106:120 pralaimi Oklahomos „Thunder“ ekipai, o pirmadienį nepraleido NBA čempionų treniruotės.

Prie pietų stalo su Gasoliu sėdėjęs Scariolo pripažino, kad dvi pokalbio valandos buvo labai malonios ir naudingos. Strategui aukštaūgis patvirtino norįs vasarą sugrįžti į rinktinę ir apginti Europos čempionų titulą Lietuvoje vyksiančiose Senojo žemyno pirmenybėse.

Apie rinktinės reikalus Scariolo kalbėjosi ir su Oklahomos „Thunder“ klubo krepšininku Serge Ibaka. 21 metų, 207 cm ūgio puolėjui ketinama suteikti Ispanijos pilietybę.
Komentarai:
visai man p*
tegu naturalizuoja man tai normalus reikalas, ka nori ta ir daro, vistiek viska parodys rungtynes...reikia laimet ten o ne uz jos ribu
2011-04-18
Atsakyti
dauneliai jus ble,net su lebronium ir kitais zvaigzdunais jus is lietuvos issiveztumet tik sudo kruva ir didele geda.bet ble loja kaip sunes o nieko doro nebenuveikia,geriau patiletu ir po visko nereiketu issipisinet del fiasko.
2011-04-17
+18
Atsakyti
Kokia rinktinė, jei joje žaidžia ne vietiniai:(
2011-04-15
+8
Atsakyti
starcraft2
dream team...
2011-04-14
Atsakyti
turbūt neturi didelio noro žaisti už Kongą pasiekęs tokį lygį, plius kiek metų atidavė ir praktiškai subrendo kaip žaidėjas Ispanijoj. Būtų didelė jėga net pas ispanus...
2011-04-13
-1
Atsakyti
čia tai gėda
Ispanijai, kad kviečiasi juodžių pas save, kažkokia nesąmonė, antra Kornegay
2011-04-13
+1
Atsakyti
NBA
Durnai Ibaka padarytu jei zaistu uz Ispanus nes jis labai patobulejo ir puikiai ginasi tikrai nenustebciau jei jis i Usa rinktine pakliutu per olimpines zaidynes.
2011-04-13
-2
Atsakyti
na jei sitiesu ibaka lostu uz isapnijos rinktine tai cia ir taip asku butu, kad ispanijos reputacija kristu, bet ziurint is krepsinio kokybes jie zymiai sustipretu nes ibaka vis labiau tobuleje ir jau siu metu yra lb geras ginybos specialistas...
2011-04-13
+3
Atsakyti
Anonimas
Bent galim buti ramus, kad Lietuvoj niekada tokios nacionalizacijos nevyks, net jei patys uzsieniniai praso pilietybes ir tai negauna
2011-04-13
+2
Atsakyti
x
Mums nereikia legionieriu yra visose pozicijose stipriu zaideju tegul jie ima ta Ibaka.
2011-04-13
+1
Atsakyti
Anonimas
nu jei jau ispanai pradeda suteikineti pilietybes del krepsinio, tai tada nafik...
2011-04-13
+5
Atsakyti
Pizdiec mum gali būt, žinant, kad Kleizos nebus. O Ispanams dar gali padėti Serge Ibaka. :/
2011-04-13
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.