Be darbo Dušanas Vukčevičius sėdėjo vos kelias dienas. Praėjusią savaitę sutartį su Milano „Armani Jeans“ nutraukęs serbas pirmadienį (01.23) sudarė sutartį su Bolonijos „Caffe Maxim“ ekipa.

Sutartį 30 metų 200 cm ūgio žaidėjas sudarė iki sezono pabaigos. Treniruotes Bolonijos klube jis pradės antradienį (01.24). Tai pirmoji D.Vukčevičiaus ekipa nuo 2000 metų, kuri nerungtyniauja ULEB Eurolygos turnyre.

Šį sezoną per 10 rungtynių Eurolygoje D.Vukčevičius vidutiniškai pelnydavo 5,7 taško, aikštėje praleisdamas mažiau nei po 15 minučių.

Naujienos pasiekė ir Bolonijos „Climamio“ stovyklą. Dvejas paskutines rungtynes Eurolygoje praleidęs Nate'as Greenas grįžta į ekipą. 28 metų 195 cm ūgio gynėjas į gimtinę buvo išvykęs, kadangi jo žmona laukėsi kūdikio.

Praėjusį penktadienį N.Greenas su žmona susilaukė naujagimio, o trečiadienį (01.25) amerikietis turėtų grįžti į Italiją ir prisijungti prie „Climamio“ treniruočių. Ketvirtadienį (01.26) jis jau atstovaus ekipai Eurolygos mače prieš Strasbūro IG krepšininkus.

Komentarai:
maxim caffe, kaip supratau tai buves kinder klubas? as si kluba stebiu nuo pat italijos pirmojo turo, is pradziu komanda buvo viena is lyderiu, dabar ikrito i duobele, todel nusirito i 7 berods vieta, bet kokiu atveju, kitamet manau vel bus bolonijos ekipa nr1...
2006-01-24
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.