Komentarai:
nu nezinau,cia tik kaikurie rytfaniai taip sugeba..sako teisejai tempia..pripazinkit,kad juve ne z lygio,patys gauna baudas,pakelia ranka,jokiu protestu,o cia sedi keli durneliai,ziuri livescore ir sako teisejai tempia ;D nu ziauru..teisejai nemeto juves kamuolio i uzribi
2011-04-27
-14
Atsakyti
JuliuxasMikimauzasGediminas06Eik tu naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... kai dirba taisejai!!! Garbe Buratinui, tikrai pakrapste kisenes..Na gerai ir džiaukis .Žalgirį palaiko teisėjai ,tai bus kaip visada rytas daužomas dviženkliais taškais ir 10 metų iš eilės ims LKL žiedus ,o rytas galės kapotis EuroCup.P.S Geriau jau širdžiai ?Nors teisejai taip dirba vistiek rytas laimi LKL 2 sez.O del sio maco teisejai ryskiai tempia zal.


Kaip rytas laimės jei Žalgirį palaiko jūsų pasakyti teisėjai:DD ,klounai.
2011-04-27
+3
Atsakyti
MikimauzasGediminas06Eik tu naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... kai dirba taisejai!!! Garbe Buratinui, tikrai pakrapste kisenes..Na gerai ir džiaukis .Žalgirį palaiko teisėjai ,tai bus kaip visada rytas daužomas dviženkliais taškais ir 10 metų iš eilės ims LKL žiedus ,o rytas galės kapotis EuroCup.P.S Geriau jau širdžiai ?


Nors teisejai taip dirba vistiek rytas laimi LKL 2 sez.

O del sio maco teisejai ryskiai tempia zal.
2011-04-27
-5
Atsakyti
isvis varykit na su savo rytu, snd zaidzia zalgiris-juventus, tai apie ta ir diskutuokit
2011-04-27
+2
Atsakyti
Gediminas06Eik tu naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... kai dirba taisejai!!! Garbe Buratinui, tikrai pakrapste kisenes..


Na gerai ir džiaukis .Žalgirį palaiko teisėjai ,tai bus kaip visada rytas daužomas dviženkliais taškais ir 10 metų iš eilės ims LKL žiedus ,o rytas galės kapotis EuroCup.

P.S Geriau jau širdžiai ?
2011-04-27
+12
Atsakyti
DievinuŽalgirįJuliuxasRudupis 30 pts padarytu juventus.Tad nelyginkit kaip db zal losia.ir ryta jau padare tas rudupis


Ir Žalgiris išvargo pergale LKF pusfinali prieš Rūdupi. Pamiršai, kaip išvargo? O Rytas laimėjo prieš Rūdupi ant 30 taškų, kodėl šitą pamirštat? Be to, po LKF pusfinalo, Rūdupis dar sustiprėjo.
2011-04-27
-6
Atsakyti
weeckburatine,buvo tas video,kur atseit bauda buvo,tai vis siauliu zaidejai uz galvu susieme vaiksciojo..sorry uz offtopic,baigiam


Tas video buvo, po visos tos pražangos. Metimas atrodo buvo, pražanga taip pat. Prisiminus Lietuvos Rytas - Barca, kai El-Aminas prasižengė prieš Rubio ir gavo mesti 3 baudas, tai visi taip pat už galvų susiėmė. Nors atrodo teisingas sprendimas buvo teisėju. Tačiau emocijos nenori sutikti, kad rungtynės kuriose liko kelios sekundės gali pasibaigti pratęsimu prieš stipresne komandą.
2011-04-27
-4
Atsakyti
JuliuxasRudupis 30 pts padarytu juventus.Tad nelyginkit kaip db zal losia.


ir ryta jau padare tas rudupis
2011-04-27
-1
Atsakyti
Lenkai tik džiaugtis moka pergalėm prieš tokias ekipas, kaip Prienų ekipa.
2011-04-27
+3
Atsakyti
buratine,buvo tas video,kur atseit bauda buvo,tai vis siauliu zaidejai uz galvu susieme vaiksciojo..sorry uz offtopic,baigiam
2011-04-27
Atsakyti
Rudupis 30 pts padarytu juventus.Tad nelyginkit kaip db zal losia.
2011-04-27
-7
Atsakyti
weeckBuratinasAitvarasBuratinasNepykit, tačiau nesuprantu.. Kaip dar Žalgirio fanai gali sakyti, kad teisėjai trauka Lietuvos Rytą? Gi čia dar baisiau vyksta...Ant ligoniu pykti negalima ! Eilines haliucinacijos tavo galvelei..!!Gerai neligoni. Užsimerk ir užsirišk akis, mankurtas grynas esi...weeckBuratinasNepykit, tačiau nesuprantu.. Kaip dar Žalgirio fanai gali sakyti, kad teisėjai trauka Lietuvos Rytą? Gi čia dar baisiau vyksta...kuriam epizode,argumentuok dabar,ar neatsakai uz savo zodzius?Tu pats pasižiūrėk, vos prisiliečia prie Jankūno - pražanga. Išviso nereikia net kažką šiurkščiai daryti, tereikia prisiliesti prie jo...kiek zinau,kai zaidejas meta i krepsi,o priesininkas liecia jo ranka,tai prazanga,kas tau cia neaisku..cia ne taip kaip bjelica gauna mest 3 baudas paskutine sekunde is niekur..


Iš niekur? Leisk paklausti - matei rungtynes? Tik idiotas gali sakyti, kad blogai buvo, nors nematė nieko... Joks treneris ar žaidėjas nereiškė emocijų ar net užsiminę nebuvo, kad teisėjai nelogiškai rungtynių pabaigą sužaidė... O tu dainuoji, kad blogai? :DDDDDDDD Atleisk, tačiau tikras idiotas esi.
2011-04-27
-5
Atsakyti
faniukazweeckir dabar teisejai tempia? ;DD nesportine ten,kur paprasta baudaNieko iš žalgirio žaidėjų nebuvo priekyje, tai buvo paskutinės vilties pražanga už kuria duodama nesportinė, taip nutare LKF man atrodo, pirma pasidomėk tada čia skelbkis.


tu aplamai livescore gal ziuri ir komentuoji,kieza i kasi mete,niekur jis nebego i greita puolima..bl rasot tik kad rasyt beleka
2011-04-27
+9
Atsakyti
BuratinasAitvarasBuratinasNepykit, tačiau nesuprantu.. Kaip dar Žalgirio fanai gali sakyti, kad teisėjai trauka Lietuvos Rytą? Gi čia dar baisiau vyksta...Ant ligoniu pykti negalima ! Eilines haliucinacijos tavo galvelei..!!Gerai neligoni. Užsimerk ir užsirišk akis, mankurtas grynas esi...weeckBuratinasNepykit, tačiau nesuprantu.. Kaip dar Žalgirio fanai gali sakyti, kad teisėjai trauka Lietuvos Rytą? Gi čia dar baisiau vyksta...kuriam epizode,argumentuok dabar,ar neatsakai uz savo zodzius?Tu pats pasižiūrėk, vos prisiliečia prie Jankūno - pražanga. Išviso nereikia net kažką šiurkščiai daryti, tereikia prisiliesti prie jo...


kiek zinau,kai zaidejas meta i krepsi,o priesininkas liecia jo ranka,tai prazanga,kas tau cia neaisku..cia ne taip kaip bjelica gauna mest 3 baudas paskutine sekunde is niekur..
2011-04-27
+18
Atsakyti
weeckir dabar teisejai tempia? ;DD nesportine ten,kur paprasta bauda


Nieko iš žalgirio žaidėjų nebuvo priekyje, tai buvo paskutinės vilties pražanga už kuria duodama nesportinė, taip nutare LKF man atrodo, pirma pasidomėk tada čia skelbkis.
2011-04-27
-7
Atsakyti
Nalivaika savam stiliuj, Vaidas Čepanonis ant Čepukaičio sako. :D
2011-04-27
+6
Atsakyti
ir dabar teisejai tempia? ;DD nesportine ten,kur paprasta bauda
2011-04-27
-3
Atsakyti
AitvarasBuratinasNepykit, tačiau nesuprantu.. Kaip dar Žalgirio fanai gali sakyti, kad teisėjai trauka Lietuvos Rytą? Gi čia dar baisiau vyksta...Ant ligoniu pykti negalima ! Eilines haliucinacijos tavo galvelei..!!


Gerai neligoni. Užsimerk ir užsirišk akis, mankurtas grynas esi...

weeckBuratinasNepykit, tačiau nesuprantu.. Kaip dar Žalgirio fanai gali sakyti, kad teisėjai trauka Lietuvos Rytą? Gi čia dar baisiau vyksta...kuriam epizode,argumentuok dabar,ar neatsakai uz savo zodzius?


Tu pats pasižiūrėk, vos prisiliečia prie Jankūno - pražanga. Išviso nereikia net kažką šiurkščiai daryti, tereikia prisiliesti prie jo...
2011-04-27
-5
Atsakyti
pocius
to pocius-nevok mano niko,as pirmas ji sugalvojau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-04-27
Atsakyti
BuratinasNepykit, tačiau nesuprantu.. Kaip dar Žalgirio fanai gali sakyti, kad teisėjai trauka Lietuvos Rytą? Gi čia dar baisiau vyksta...


Ant ligoniu pykti negalima ! Eilines haliucinacijos tavo galvelei..!!
2011-04-27
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.