Tomo Pačėso ekipa jau dešimtus metus paeiliui rungtyniaus Lenkijos lygos finale
Tomo Pačėso ekipa jau dešimtus metus paeiliui rungtyniaus Lenkijos lygos finale
Nuotr. Fotodiena/R.Dačkus
Dešimtmečio tradicija Lenkijos čempionate nenutrūko. Tomo Pačėso treniruojama Gdynės „Asseco Prokom“ ekipa dešimtus metus paeiliui žais finale. Lietuvio auklėtiniai savo aikštėje 74:61 (24:20, 16:18, 13:12, 21:11) nugalėjo Slupsko „Energa Czarni“ komandą, prie kurios vairo stovi Dainius Adomaitis, ir seriją iki laimėjo 4-1.

Pralaimėjusių gretose Mantas Česnauskis per 26 minutes pelnė 15 taškų (4/4 dvitaškių, 2/5 tritaškių, 1/2 baudų), atkovojo ir perėmė po 2 kamuolius, išprovokavo 2 pražangas, 3 sykius suklydo, 4 kartus prasižengė ir surinko 14 naudingumo balų.

Per pastaruosius 9 metus, kuomet „Asseco Prokom“ buvo patekusi į finalą, ji septynis kartus kabinosi aukso medalius, o dar du sykius užėmė antrąją vietą.

„Asseco Prokom“: Robertas Vitka 14 (9 atk. kam.), Adamas Hrycaniukas 14, Danielis Ewingas 11, Filipas Videnovas 10.

„Energa Czarni“: Jerelas Blassingame'as 23 (4/14 dvit.), Mantas Česnauskis 15, Vojciečius Šavarskis 10.

Finale „Asseco Prokom“ serijoje iki keturių pergalių susigrums su Sopoto „Trefl“ ir Zgoželeco „PGE Turow“ poros laimėtoja.
Komentarai:
extra
idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-10-09
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.