Italijos krepšinio klubo Romos "Lottomatica" krepšininkai buvo vieni iš daugiau kaip dviejų milijonų, atsisveikinusių su mirusiu popiežiumi Jonu Pauliumi II. Ketvirtadienį "Lottomatica" komanda apsilankė Šv.Petro bazilikoje atiduoti savo pagarbą šeštadienį anapilin iškeliavusiam popiežiui.

Romos klubo krepšininkai pagerbė Šv.Petro bazilikoje pašarvotą popiežių. "Lottomatica" gynėjas Jacopo Giacchetti sakė: "Atvykome su komanda atiduoti pagarbą popiežiui. Mums buvo svarbu apsilankyti čia".

Romos klubo nariams nereikėjo kęsti kančių eilėje. Kilometrinės žmonių eilės laukia apie pusę paros, kad atsisveikintų su Jonu Pauliumi II.

"Atvykome anksti ryte ir turėjome leidimą praeiti. Atmosfera bazilikoje yra išties didinga. Dauguma žmonių yra liūdni, tačiau mane pribloškė matyti tiek žmonių iš viso pasaulio", - mintimis dalijosi J.Giacchetti.

"Jis buvo vienintelis popiežius, kurį žinojau, - sakė J.Giacchetti, prisipažinęs, kad yra labai religingas. - Jis buvo idealas daugumai jaunų žmonių, įskaitant ir mane. Jis mėgo sportą ir buvo nuostabus žmogus".

Komentarai:
nu tikrai tai labai didele netektis visam pasauliui. Snd buwo mokyklioje POPIEZIAUS nuotrauka tai net priejes prie jos pasimeldziau. :(
2005-04-07
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.