Arbitras Bennettas Salvatore sušvilpė, tačiau neužfiksavo pražangos
Arbitras Bennettas Salvatore sušvilpė, tačiau neužfiksavo pražangos
Nuotr. AP-Scanpix
Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) teisėjas Bennettas Salvatore pripažino padaręs klaidą praėjusios nakties rungtynėse tarp Atlantos „Hawks“ ir Čikagos „Bulls“ komandų.

Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti 2 minutes ir 27 sekundes ir „Hawks“ pirmaujant 90:84, „Bulls“ gynėjas Derrickas Rose’as metė iš toli, kai atrodė, kad prieš jį prasižengė Jamalas Crawfordas.

Teisėjas sušvilpė, tačiau tada pripažino tai padaręs netyčia ir skyrė ginčo kamuolį. Ginčą laimėjo „Hawks“, kuri netrukus pelnė dar du taškus ir padidino persvarą.

„Sušvilpiau, nors nenorėjau, nes nemaniau, kad tame epizode buvo pražanga. Tačiau po rungtynių pažiūrėjęs pakartojimą, galiu pasakyti, kad pražanga buvo ir turėjau ją fiksuoti. Padariau klaidą“, – pripažino Salvatore.

Nors „Bulls“ atsarginiai žaidėjai po šio epizodo pašėlo, po dvikovos Čikagos ekipos treneris Tomas Thibodeau teigė, kad visi daro klaidas.

„Bennettas yra geras teisėjas. Jis padarė klaidą, tačiau yra tik žmogus, o žmonės klysta. Jis geras teisėjas. Rose’as pakabino gynėją ore ir šis nusileido ant jo. Kartais tokie švilpukai būna tavo naudai, kartais ne“, – aiškino Thibodeau.

Epizodo vaizdo reportažas (nuo 2:35):


Rodyti komentarus
2011-05-10 08:24
fraerisIr teisejas saunus, kad prisipazino, ir treneris protingas, graziai sneka :)


Baudų kaip Jackson'as nenori gaut :D
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2011-05-09 16:28
PC
Vin,

Pamastyk pats, kai lieka tiek mazai laiko ir rezultatas -3 (jai butu sumetes abi baudas), o tapo -8. Teisejas pripazino savo klaida, todel kad suprato, kad jo klaida itakojo varzybu pabaiga. Jai rezultatas butu buves 15-18 tasku skirtumas, niekas dabar apie sia situacija nediskutuotu... Ziureejau vakar sitas varzybas ir mates, kad sita teisejo nesamone pribaige bulius moraliskai.
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2011-05-09 14:56
Ir teisejas saunus, kad prisipazino, ir treneris protingas, graziai sneka :)
Įvertinimas:
+5
(vertina tik prisijungę)
2011-05-09 14:37
Pauikus trenerio supratimas.:)
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2011-05-09 14:05
Vin
O uz atleidima teisejui, treneris negaus baudos? Nes vis del to paminejo savo interviu zodi - teisejas.

Bet sunku pasakyt ar butu leme rungtyniu lemti kitaip, jei butu Rose'as tris baudas metes.
Įvertinimas:
+1
(vertina tik prisijungę)
2011-05-09 13:56
maniau
Įvertinimas:
-5
(vertina tik prisijungę)
2011-05-09 13:17
visi yra zmones ir visi klysta o bent tas gerai kad jis bent stengiasi dirbt savo darba paziurejo ar nepadare klaidos geras teisejas man jis patinka
Įvertinimas:
+2
(vertina tik prisijungę)
2011-05-09 13:06
Anonimas
teisejas debile xd
Įvertinimas:
-7
(vertina tik prisijungę)
2011-05-09 12:59
Vau va čia treneris taip pasakęs nustebino. Vienas neišdaugelio tokių trenerių..
Įvertinimas:
+8
(vertina tik prisijungę)
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Vardas:      
  Liko simbolių:     Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Rodyti visas naujienas