Pralaimėjusi kovą dėl Rono Artesto, Minesotos „Timberwolves“ vadovybė ilgai nesnaudė ir ketvirtadienio vakare į Bostono „Celtics“ išsiuntė tris savo krepšininkus, įskaitant antrą pagal rezultatyvumą Wally Szczerbiaką. „Celtics“ mainais grąžino keturis žaidėjus, tarp kurių pirmiausia išsiskiria Ricky Davisas.

Kartu su W.Szczeriaku į Bostoną keliasi „centrai“ Michaelas Olowokandi ir Dwayne‘as Jonesas bei suteikiamas ateities pirmojo rato šaukimas NBA naujokų biržoje. „Celtics“, be R.Daviso, taip pat išsiunčia „centrą“ Marką Blountą, įžaidėją Marcusą Banksą, puolėją Justiną Reedą ir du ateities antrojo rato šaukimus NBA naujokų biržoje.

W.Szczerbiakas paskutinius septynis sezonus kartu su Kevinu Garnettu buvo smogiamoji „Timberwolves“ jėga. Tačiau per tiek sezonų „vilkai“ tik kartą nužengė toliau nei pirmasis atkrintamųjų varžybų etapas, o šiemet kol kas yra iškovoję 19 pergalių ir patyrę 21 pralaimėjimą, todėl Minesotos ekipos vadovai nusprendė išskirti ilgai kartu rungtyniavusią porą.

„Iš KG aš daug išmokau. Dabar mes skiriamės ir judame toliau“, – kalbėjo mainų nustebintas W.Szczerbiakas.

Komentarai:
akivaizdu, kad pralose minesotos komanda...
2006-01-27
-5
Atsakyti
Keistoki maine Minesotai. Matyt planuoja priekinej linijoj naudoti Blounta, Griffina ir KG, arba Hasselli ir Davisa 2-3 pozicijojose startiniam penkete leisti.
Itariu, kad Bostonas daugiau is situ mainu islose: Blountas uz Kandi rezultatyvesnis, bet del kamuoliu prasciau kovoja, o Blounto atlyginimas gerokai didesnis, Banksas gal ir perspektyvus bicas, bet kol kas labai nepasireiske, o Reedas tik vasaros lygose kietas.
2006-01-27
+2
Atsakyti
Ydomiai chia :}}
2006-01-27
-1
Atsakyti
Outkast jeferson pas bostona nors ir PF bet sis antrametis si sezona rodo puikius rezultatus per jam duodama aikstelej laika, gali but tiek vienoj tiek kitoj komandoj atradimu, visgi komandu vadybininkai ne siaip siuos keitimus dare ir viska apmaste.
2006-01-27
+1
Atsakyti
To outkast
Nezinau kuo chia nuskilt galejo, karoce normalu bitsha y kazkoky su***ta Juodasikny sawanaudy keist? Davisas yra niekas kwadratu, ir siaip labai gaila visu kasioru kas pas Pearsa (jis kauso etalonas) y komanda papuola.... Zlugimas visiskas tokie mainai(: Is kitos puses kadangi Wally's maladec bichas dabar galesiu didziuotis sawo debilka, ir sirgt uz Celtics(((:
2006-01-27
+1
Atsakyti
nu siaip minesotai mnau visai nuskilo: banksas konkuruos su jaricius ir bus tinkama jam pamaina tai tikrai, riky si sezona taippat zaidzia lb naudingai.. o blounntas tikrai sustiprins priekine linija cia jum ne olovokandis..
na o celtics gavo puiku snaiperi, pierces keliauja i SG pazicija tik jau po krepsiu skyle nes be olovokandzio nekazhkas ten belieka..
2006-01-27
+7
Atsakyti
mano viena is megstamiausiu komandu iskeite mano viena is mano megstamiausiu zaideju... WALLY SEKMES TAU DIDZIAUSIOS!!!
2006-01-27
-2
Atsakyti
marcusas banksas siaip lb neblogas gynejas ir dar jaunas, gal atsiskleis dabar vilkuose.
2006-01-27
-10
Atsakyti
as ir uz vilkus :) na nznau R.Davis taip pat gali gerai zaist aisku reix isizaist jam.Bostonas ima dar 1a snaiperi,bet szcerbiakas biski letesnis nes minnesota nepropoguoja aklo puolimo manau minnesotai labiau reikejo kokio gero gynejo
2006-01-27
-1
Atsakyti
LBJ
fraeris, nunusisnekek, gerai? kg yra pasakes kad timberwolves yra garnetas ir kad jis niekad is ten neisvyks.
as kaip uz vilkus, tai man sie mainai nelabai patinka, szczerbiakas si sezona lb gerai zaide ir mete su labai geru pataikymo procentu. na bet kaip sakoma, kai rezultato nera, tai nera ir ko prarast. reikejo kazko imtis.
2006-01-27
Atsakyti
emesi permainu vilkai:) turbut KG pasake, kad turi laimet nba champa, jei ne, tai iseis is komandos:D
2006-01-27
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.