„Krepšinio liūto“ autorius rėmėsi legendinėmis skulptūromis, bet nemano jas plagijavęs

2011-05-18 12:12
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
Cia greiciau futbolo skulptura, o ne krepsinio
2011-05-18
+2
Atsakyti
geriausiai butu sabonio skulptura
2011-05-18
+4
Atsakyti
o tarkim kas butu, jei krepsinio himno rinkimuose butu sudalyvave kas nors, ir paeme Mikutaviciaus '3 Milijonus', tik pakeite kelis zodzius? Po to sakytu - as nemanau, kad cia plagijatas, nes ideja ir buvo sujungti, daina visi puikiai zino, bla, bla, bla.. bla, bla...
2011-05-18
-3
Atsakyti
bifido
lengviausia nukopijuoti o ne kritikuoti :)
2011-05-18
+4
Atsakyti
nf
geriau patiktu Sv.Jurgis[Sabonis] ant arklio su ietimi nudobia slibina, laikanti dantyse krepsinio kamuoli,kuri jis norejo sudraskyti,ant slibino uzrasyta lrytas ir jo remejai,su sirgaliasi nuogais ant slenkscio.....
2011-05-18
-3
Atsakyti
zinovas
tie liutai buvo is birzi juos paeme tie muzijinkai db padare vapse kazkoki gaila man jo ;(((
2011-05-18
Atsakyti
belekas
tai kad tas liutas kaip apkirptas pudelis atrodo, sarmata...

ideja nukopijuota, skulptura padaryta lieva, tikiuosi nematysiu jos niekur arti prie arenos.

jei reikia ideju idek skelbima, zmones tiek ju prirasys kad issirinkt sunku bus, o cia nupezusi pudeli padare ir kazka stumia, kad labai gerai, susisukes isvis.
2011-05-18
+4
Atsakyti
Makaras
Pzd sako neplagijatas,gal jis psichiskai nesveikas.bet kitas dalykas ne jis vienas toks debilas,bet debilai ir tie kurie sutinka su tuo ale "projektu".is patrankos sviedinio padare kamuoli -visas jo "projektas".,uz kuri 5 stukas gaus.o jo pasakymas,kad ji kritikuoja tie kurie isvis nk nepadare jokio projekto,tai isvis ne i tema.geriau nk nedaryt negu db ka padare,man but geda.... gerai kad dar puse limono nekainawo projektas sitas didysis
2011-05-18
+2
Atsakyti
"miglotai aiškino „Skulptūrą krepšiniui“ prie Vilniaus „Siemens“ arenos sukūręs Gutauskas." viska jis aiskiai isdeste, as jo ideja suratau! Tik siaip tas liutas nekaip atrodo, gal jo prekine isvaizda pakeisti reiktu?
2011-05-18
+10
Atsakyti
albybekKaunas sugeba tik kopijuoti ir savintis jau kitu sukurtas idejas, isivaizduoja kad pasistatytos skarbonkes vietu skaicius pakeis Lietuvos zmoniu nuomone apie Kauna. Kaunui visais laikais buvo budingas "mazo pimpalo sindromas".


Na šneki per daug remdamasis kitų "nuomone". taip, tu nemėgsti Kauno, nes esi iš Vilniaus ir negali pripažint, kad jis pajėgesnis daugelyje sričių, bet prie ko čia tas daugelis? taip mano tik Vilniaus dalis ir dalis Vilniaus padlaižūnų klaipediečių, bet nemanau, kad jau ta tavo minėta dauguma lietuvių. Ir beje, plagijuota buvo nuo Kaune esančių liutų - jie yra karo muziejaus prieiguose. Tad kiši veltui miestą, lyg čia jis kopijavo nuo kažko, bet iš tikro tai vienas gudrutis tik toks atsirado, o tu kaip minėjau šneki už visą miestą ;) žodžiu pilstai iš tuščio į kiaurą su tokiais savo pasisakymais debiliškais.
2011-05-18
-11
Atsakyti
albybek
Kaunas sugeba tik kopijuoti ir savintis jau kitu sukurtas idejas, isivaizduoja kad pasistatytos skarbonkes vietu skaicius pakeis Lietuvos zmoniu nuomone apie Kauna. Kaunui visais laikais buvo budingas "mazo pimpalo sindromas".
2011-05-18
+2
Atsakyti
Krč paleva kažkokia.... ;/
2011-05-18
+3
Atsakyti
geda.... ne cento tokiam autoriui.......................
2011-05-18
+6
Atsakyti
nera i ka ziuret, liutas su krepsinio kamuoliu.... fail!
2011-05-18
-9
Atsakyti
1. o kas ir kada balsavo uz tas skulpturas?

2. tas liutas koks tai be proporciju. Tie prie karo muziejaus tokie didingi. O cia galva didele, kunas liesas, toks kaip is vargano zoo sodo. Parodija.
2011-05-18
+5
Atsakyti
na žinokit kuo toliau
Tuo labiau man žiūrisi tas liūtas, nors ir kopija Karo muziejaus sodelio, bet manau iš ties daug ką atspindi. Ir krepšinio, ir Lietuvos, ir Kauno, ir Žalgirio, ir Sabonio jėgą.

Liūtas įkūniją jėgą ir jungia iš tiesų abi Kauno dalis.

Tik labai įdomu kaip jis įsikomponuoptų į aplinką? Kokio dydžio būtų, prie ko būtų derinamas ir t.t.

Kitas dalykas, kodėl niekur nepateikiamos kitų kandidatų nuotraukos?
2011-05-18
-2
Atsakyti
panteriuks
liuta reikejo stacia ant dvieju koju daryt ir sukanti kamuoli ant vieno nago ;) bent issiskirtu is visu ;)
2011-05-18
+1
Atsakyti
Skirčiau tam Gutauskui premija už super akyvaizdu valdžios apiplėšima ant 5000 litu.Man net y galva nešautu tokia super afiora,net nieko nedarius net smegenu vingio nepajudinus passidaryt 5000.Praktiškai Gutauskas gali jau y seima eit(jei jo ten dar nėra)jau moka plaut babkes vidury baltos dienos visiems matant.
2011-05-18
-5
Atsakyti
Vital
Cia reik protiskiem atsilikusiems but, kad neuzprotestuoti tokiu nsm ,o patiketi jo sapaliojimais kad cia viskas gerai ir kad tai ne plagiatas , geraiu butu buratina padares, o apacioje uzrase(Lietuvos simbolis) tai bent turistai pazwengtu:D
2011-05-18
+5
Atsakyti
Vital
Mūsų idėja ir buvo susieti šias skulptūras, kaip senojo ir naujojo Kauno simbolius“, – tinklalapiui

labiausia prajuokino sis sakinys idomu kaip juos susiejo :D ka vietoj patrankos sviedinio krepsinio kamuoly nupaise:D cia tai geras jau geriau reikejo federacijai nuwaziuot prie muziejaus paimti wiena toky ir pastatyt prie arenos pakol wyks cempionatas ,niekas neatskirtu:D
2011-05-18
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.