Chuckas Eidsonas palieka Tel Avivo „Maccabi“ ekipą
Chuckas Eidsonas palieka Tel Avivo „Maccabi“ ekipą
Nuotr. Reuters-Scanpix
Naudingiausias Tel Avivo „Maccabi“ ekipos žaidėjas Chuckas Eidsonas nusprendė palikti Izraelio čempionų gretas.

Puolėjas po šio sezono sulaukė vilionių iš daugelio komandų, o kai kurie pasiūlymai siekė apie 3 mln. eurų už dvejų metų kontraktą. 

Amerikietis atmetė Maskvos CSKA ekipos pasiūlymą ir veikiausiai turėtų persikelti į Ispaniją, kur gins Vitorijos „Caja Laboral“ komandos garbę.

Į Tel Avivą Eidsonas atvyko 2009 m. vasarą, kuomet baigė galioti jo kontraktas su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda. Eidsono vedama „Maccabi“ šį sezoną užkopė į Eurolygos finalą, kuriame 70:78 nusileido Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkams.

30 metų 201 cm ūgio krepšininkas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 9,7 taško, atkovodavo po 4,3 ir perimdavo po 2,6 kamuolio, atlikdavo po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 14,3 naudingumo balo.
Komentarai:
Tony Allen
To Air Jordan 23:

Kam gi tas eidsonas rytui,kai yra jomantas ir stepas? :)
2011-06-01
+3
Atsakyti
to male
Tai kad realas sake kad pirks eidsona net jeigu jis ir butu prateses sutarti su maccabi.
2011-06-01
Atsakyti
vietoi siskausko
2011-06-01
-8
Atsakyti
Jeigu rytas sumazintu ispirka uz jona beveik dvigubai ir uz tuos pinigus padengtu skolas bei paimtu eidsona butu nerealu, bet cia tik man svajones.. O chuckas tai saunuolis, vienas geriausiu SF europoje siu metu
2011-06-01
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.