Pirmuoju „Lietuvos ryto“ ekipos pirkiniu tapęs aukštaūgis iš Makedonijos Predragas Samardžiskis rudenį dalyvaus mūsų šalyje vyksiančiame Europos vyrų čempionate
Pirmuoju „Lietuvos ryto“ ekipos pirkiniu tapęs aukštaūgis iš Makedonijos Predragas Samardžiskis rudenį dalyvaus mūsų šalyje vyksiančiame Europos vyrų čempionate
Nuotr. AFP-Scanpix
Naujasis „Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas Predragas Samardžiskis vaikystėje rungtyniavo kaip įžaidėjas. 214 cm ūgio Makedonijos milžinas įsitikinęs, kad ši patirtis jam dabar praverčia grumiantis po krepšiu, – rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Vilniaus klubas su 25 metų 214 cm aukštaūgiu pasirašė sutartį vienam sezonui su galimybe ją pratęsti dar metams. Pastarąjį sezoną Makedonijos rinktinės vidurio puolėjas žaidė Edirnės „Olin” klube kartu su Renaldu Seibučiu ir Vidu Ginevičiumi. Turkijos pirmenybėse per 35 rungtynes Samardžiskis vidutiniškai rinko po 12,1 taško, 8,5 atkovoto kamuolio ir 2,2 perdavimo.

„Gavęs „Lietuvos ryto“ pasiūlymą, kitų variantų net nesvarsčiau. Esu įsitikinęs, kad Vilniuje turėsiu geriausių galimybių tobulėti“, – prisipažino gimtajame Skopjės mieste dabar atostogaujantis krepšininkas.

Šią vasarą „Lietuvos ryto“ naujoką pirmieji gyvai turėtų pamatyti Alytaus sporto rūmų žiūrovai. Kartu su Makedonijos rinktine Samardžiskis ruošiasi Lietuvoje vyksiančioms Europos pirmenybėms.

Čempionato kovas makedonai pradės C grupėje kartu su Graikijos, Kroatijos, Bosnijos ir Hercegovinos bei Juodkalnijos rinktinėmis.

Čempionato atrankos turnyre Samardžiskis per 10 rungtynių vidutiniškai rinko po 9,6 taško, atkovojo 6,3 kamuolio.
Komentarai:
Zyla
Plated grybu grybas, mest jis von su lenko veidu
2011-06-04
-9
Atsakyti
na sitas tikrai geresnis manaau uz musu ta Bobana.. Nors pamatysim kaip cia bus :)Zalgiriui reikia irgi gero centro, nes is musu tu 3 centru nieko gero. Plaistedas geriausias, jis galetu pasilikt, samhanas gal dar atsiskleis, bet siai dienai jis dar nieko tinkamo lygio. Bobanas ziauriai letas, siek tiek tai kompensuoja jo ilgos rankos ta jo ugi, na nzn bus matyt, jei padirbetu per vasara gal kas gautusi, pagal ji kai pataiko derinius tai dar sugeba pelnyt tasku, bet man toks jausmas, kad jis pavargsta nuo savo ugio.. Na nzn... Aplamai Zalgiris ne kokia mokykla, reikia palikt Plaisteda kaip atsargini ir paimt viena arba 2 gerus centrus. Na bent jau viena.
2011-06-03
-12
Atsakyti
Nu kad uz Marjanoviciu geresnis tai cia faktas.
2011-06-03
+6
Atsakyti
neutralus
nu del sito nezinau ,bet jau zalgirio fanai nesakykit, rytas ant legionieriu dazniausiai geriau pataiko :)
2011-06-03
+12
Atsakyti
Ottoneblogas pirkinys


:D :D :D :D :D :D :D
2011-06-03
-2
Atsakyti
neblogas pirkinys
2011-06-03
+6
Atsakyti
vasia gerulaitisRytas labai is leto komplektuoja komanda, gal nera pinigu .Visais sezonais jau tokiu metu komplektacja budavo baigta.Dabar yra sitas ,Newley uz 850000USD,Rasicius ir Babrauskas.Trenerio irgi nera


nesirk svetimom ligom ;)
2011-06-03
-3
Atsakyti
vasia gerulaitis
Rytas labai is leto komplektuoja komanda, gal nera pinigu .Visais sezonais jau tokiu metu komplektacja budavo baigta.Dabar yra sitas ,Newley uz 850000USD,Rasicius ir Babrauskas.Trenerio irgi nera
2011-06-03
+1
Atsakyti
nu paziesim ar ryta skautai nesudegs taip kaip su nalga
2011-06-03
+1
Atsakyti
Kopernikas Akivaizdziam idiotui
:DDD Parodyk nors viena komentara kuriame Nalga vadinamas geru zaideju :DDD
2011-06-03
-10
Atsakyti
Akivaizdu
Galite nesidziaugt rytfaniai, jum pirma ir Nalga atrode, kad bus tikrai geresnis uz Baynesa, kaip buvo is tikruju visi puikiai zinom. Kol dar Baynesas nesuzaide nei vienu varzybu tai ir geru laiket, nes neva prastu zaideju i NBA stovyklas nekviecia, sitas bus truputi geresnis uz Nalga, bet nedaug. Tures keliais taskais geresni vidurki, bet vis tiek bus eilinis nusivylimas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-06-03
-1
Atsakyti
Greit supras i kokia afera papuole :)))
2011-06-03
-2
Atsakyti
LR
Geras centras tikrai bus naudingas Rytui uz Nalga zymiai geresnis puolime ir daugiau atkovoja kamuoliu.Uz Valanciuna LR nori milziniska ispirka tad nieks jo nepirks reiskias su centrais pas LR labai gerai reikia nepamirsti Karolio Petrukonio manau jis kaip trecias centras tikrai tinka manau ateityje jo role LR padides gal net bus startinis centras uz kokiu 2metu.
2011-06-03
-3
Atsakyti
vasia gerulaitis
Valanciunas tai aisku,kad iseis is ryto bus sitas D.Silinskio tipo zaidejas uz pagrindini.Zalgiris spres ka imti kai bus treneirs,o kas jis bus cia aisku kas suprato interviu V.Romanovo ten aiskiai pasake ko jisai nori.Zalgiris atrodys galingai kita sezona dar solidesne sudetis nei buvo si sezona.Tikiuosi bus kazkokia intriga LKL jei rytas ten pateks ne taip kai si sezona,bet tiek to yra Eurolyga rodiklis tenai reikia gerinti zaidima ir rezultatus
2011-06-03
-4
Atsakyti
Greiciausiai teks Jona parduoti,nes sis variantas yra geresnis nei Nalga,o tureti du tokius centrus kaip makedonas ir Jonas yra prabanga.
2011-06-03
-18
Atsakyti
to centurijonas (-3.71) Cia pries tai buvo komentaras,kuri Bnews istryne,ten graziu zodeliu albanu buvo pavartota.
2011-06-03
-4
Atsakyti
.
MILZINA :D straipsnio autorius konkreciai nesigaudo kas siais laikais yra krepsinio milzinas pagal ugi. 214... matyt straipsnio autorius turejo garbes sita makedonieti pazinot lovoj, kad milzinu vadina.
2011-06-03
Atsakyti
as
vasia jau puse 12, o tu dar sapnuoji. Rise & shine ! oj sorry tu gi anglu nekerti. Pabudome ir kelkimes !!!
2011-06-03
-17
Atsakyti
Miltanosis
Tai narkomanas vel lavonus renka? Buvo Bainsas, buvo Nalga, dabar sitas. Nejau ant tiek Vainauskelis prauosto biudzeta kad jau normaliu zaideju nebeiperka?
2011-06-03
-13
Atsakyti
vasia gerulaitis
Kaip rytui tai per geras centras kazkuo Silinska primena.Idomi bus dvikova tarp jo ir Zalgirio Javtoko arba Lavrinoviciaus.
2011-06-03
-26
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.