Netikėta atomazga baigėsi populiaraus studentų laikraščio „Savas“ organizuoto LKL žaidėjų „1x1“ žinių turnyro finalai.  Dėl pirmosios vietos finale varžėsi Rytis Adomavičius (Alytaus „Alytus“) ir Rolandas Matulis (Vilniaus „Sakalai“). Dėl trečiosios vietos kovojo Povilas Čukinas (Kauno „Kaunas“) ir Marius Prekevičius (Utenos „Juventus“).

Uždavus dešimt klausimų, Adomavičius ir Matulis teisingai atsakė į tiek pat, todėl, pagal turnyro taisykles, dvikovos baigtį turėjo nulemti teisingų atsakymų skaičius, surinktas viso turnyro metu. Būtent tai ir lėmė Adomavičiaus pergalę. „Savo“ redakcija pastebi, kad žinių turnyre šiam krepšininkui rezultatu 41:39 pavyko įveikti vieną iš labiausiai patyrusių LKL krepšininkų – Matulį, kuriam koją pakišo sunki dvikova su Mindaugu Žukausku turnyro ketvirtfinalyje: čia krepšininkas teisingai atsakė vos į penkis klausimus.

Taip pat atkakliai ir nenuspėjamai baigėsi kova dėl trečiosios vietos. Prekevičius ir Čukinas surinko po septynis teisingus atsakymus, todėl dvikovos baigtį, kaip ir finale, nulėmė bendras teisingų atsakymų skaičius. Kadangi Prekevičius puikiai atsakinėjo nuo pat turnyro pradžios ir vos per plauką nepateko į finalą, jo 39 teisingi atsakymai viso turnyro metu leido jam džiaugtis „Savo“ žinių turnyre užimta trečiąja vieta, tuo tarpu Čukinas su 34 taškais liko ketvirtas.

Šis turnyras – puikus įrodymas, jog lietuviai krepšininkai ne tik savo srities profesionalai, bet ir gerai išsilavinę žmonės. „Savo“ redakcija dėkoja visiems 32-iems krepšininkams dalyvavusiems turnyre ir linki jiems sėkmės.

Komentarai:
Anonimas
Anonimas

Imeskit video, butu idomu paziuret :D

Atsiprasau norejau pasakyt imeskit audio
2011-06-06
Atsakyti
Anonimas
Imeskit video, butu idomu paziuret :D
2011-06-06
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.