E.Cota vis dar lieka be darbo

2006-02-03 02:23
Rokas Buračas, „Lietuvos žinios“

Sausio viduryje iš Kauno „Žalgirio" ekipos atleistas amerikietis įžaidėjas Edas Cota vis dar neturi darbo. Prieš kelias dienas Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, neva E.Cota sudarė sutartį su ULEB taurės turnyre rungtyniaujančia Vilerbano ASVEL (Prancūzija) ekipa, tačiau krepšininkas vakar LŽ telefonu tai paneigė.

[image=5808 left Edas Cota mano, kad „Žalgirio" vadovai sužlugdė jo derybas su Bolonijos „Climamio" ekipa]Pasak E.Cotos, ASVEL juo tikrai domėjosi, tačiau kontraktas nebuvo sudarytas. Taip pat baigėsi ir derybos su Belgijos komanda „Charleroi".

Amerikietis Lietuvą paliko įsitikinęs, kad iš „Žalgirio" buvo atleistas be pagrindo ir dėl to kaltino Kauno ekipos trenerius. Dabar E.Cota griežia ant „Žalgirio" dantį dar dėl vieno dalyko. Įžaidėjas mano, kad būtent kauniečiai sužlugdė derybas su juo rimtai susidomėjusia Eurolygoje rungtyniaujančia Bolonijos „Climamio" ekipa.

„Manimi domėjosi Bolonijos ekipa, tačiau po „Žalgirio" vadovų skambučio į Italiją derybos nutrūko, – sakė E.Cota. – Jei ne kauniečių „patarimai", dabar rungtyniaučiau Italijoje. Esu namuose JAV ir ieškau naujo klubo. Tikiuosi, kad netrukus pavyks pasirašyti sutartį su Europos komanda".

„Žalgirio" vadovus amerikiečio kalbos nustebino. Kauno klubo valdybos pirmininko pavaduotojas Gediminas Navikauskas buvusio komandos įžaidėjo kaltinimus pavadino absurdiškais.

„Mes nesame nusiteikę apie Cotą šnekėti blogai. Kaip buvo, taip buvo, ir mes tikrai nesirengiame kerštauti ar kaip nors kitaip jam kenkti. Ginui Rutkauskui (A.Sabonio "Žalgirio" krepšinio centro generalinis direktorius, – Red.) skambino ASVEL vadovai ir domėjosi Cota. Mes prancūzams išsiuntėme paleidžiamąjį amerikiečio raštą", – tvirtino G.Navikauskas.

Komentarai:
atsiprasau, ne spahija, o mahoricius turejo buti, bet po to, kai leks lauk spahija (o kitaip nesveiko zmogaus vadovaujamoje komandoje ir negali buti), kazkuo apkaltins ir ji, ryto zurnalistai arba vos pilnametystes sulauke vaikezai buracai labai megsta kalbinti cota, kodel nepasirode interviu su mahoriciumi, nesby, lucasu, simkinsu, tomasu ir panasiai?
2006-02-03
-8
Atsakyti
M
tokiu atveju taip vadinamam "lietuvos" rytui neturetu atstoovauti ne vienas zaidejas, ne vienas treneris. ka reiskia "velniai zino kuom"? apkaltintas tuom, kas irodyta: gavo ispejima po konfliktu, kad paskutinis kartas, kai atleidziama, veliau pagautas isgeres prie vairo paryciais, ko dar reikia? tai galima butu atleisti, jei demonstruotu puiku zaidima, o to nebuvo. zalgirio vadovai "velniai zino kuom" neapkaltina, stai ryto vadovai labai graziai elgiasi su tais, kas labai prisidejo prie to, kad rytas gavo teise nors viena sezona eurolygoje pazaisti: kai tik nesby isliejo nuoskauda, iskart pasirode straipsnis, kad jis alimentu nemoka, kai tik tai padare spahija, iskart pasirode straipsnis, kad jis gejus
2006-02-03
+8
Atsakyti
vlk
M
Esi paprasciausiai kvailas ir nesigaudai situacijoje..
2006-02-03
+4
Atsakyti
M
protingiems zaidejams reiktu gerai apsvarstyti, ar verta atstovauti tokiai komandai, is kurios veliau buna ismesti ir dar apkaltinti velniai zino kuom... tai daro geda ne tik klubui, bet ir visai saliai...
2006-02-03
+10
Atsakyti
Bet kajp kajp cota pasikeite per tuos metus rusijoj ... jam krepsinis tapo darbu
2006-02-03
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.