Komentarai:
macai gali ir i kelnes priskakot sirgsiu pries maca final 4 geriau jau cksa nei sitas peep...
2005-04-08
+2
Atsakyti
SonofABitch, ir kokia gi ta visa komanda?stipri aisku bet specialistai kalba kad cska kaip su tokiu biudzetu nesurinko to ka galetu..favoritai cska bet TAU gali laimet..teisingai cia maci pasake..nekenti rusu bet vis tiek uz juos sirgsi?tai taip iseina kad kitu komandu nekenti dar labiau..na taip-visos trys per metus laiko ziauriai nubaude zalgiri..bet sirgti uz cska..:(
2005-04-08
Atsakyti
Na tas Maci mac(zudikas kudikio veidu :))), kalashnikovas ir t.t. ) i, tai tegul eina n....., arba geriau Shampuna tegul eina reklamuoti ! , :) Speju finale bus Maccabi-Cska ir chempionais taps Cska , nes ruseliai yra ruseliai nors ir zydeliai yra zydeliai :))) NA BUS IDOMU :) As uz maccabi !!!
2005-04-08
+3
Atsakyti
maci maci maci, ka pasako ta ir padaro
2005-04-08
-3
Atsakyti
insiksi mace y kelnes kai pamatysi visa cska komanda. atejo laikas tavo meslinai komandai pralaimet. as tai uz CSKA nors ir nekeciu rusu.
2005-04-08
-2
Atsakyti
Butu super finale matyti jaska vs maca
2005-04-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.