DeMaras DeRozanas ir Edas Davisas ir toliau rungtyniaus Toronte
DeMaras DeRozanas ir Edas Davisas ir toliau rungtyniaus Toronte
Nuotr. Reuters-Scanpix
Jonu Valančiūnu pasipildžiusi Toronto „Raptors“ ekipa pasinaudojo galimybe pratęsti sutartis dar vienam sezonui su trimis jaunais žaidėjais – DeMaru DeRozanu, Jamesu Johnsonu ir Edu Davisu.

Antrus metus Toronte rungtyniaujantis DeRozanas praėjusį sezoną buvo vienintelis krepšininkas, sužaidęs visas 82 rungtynes.

21 metų, 201 cm ūgio gynėjas vidutiniškai rinkdavo po 17,2 taško, atkovodavo po 3,8 ir perimdavo po 1 kamuolį bei atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Johnsonas Kanadoje atsidūrė vasarį, kuomet jį iškeitė Čikagos „Bulls“ ekipa, už tai gavusi šių metų NBA naujokų biržos šaukimą pirmajame rate.

24 metų, 206 cm ūgio puolėjas pelnydavo po 6 taškus, atkovodavo po 3,2 kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Davisas 2010 metų naujokų biržoje buvo pasirinktas 13 šaukimu. Amerikietis Toronto ekipoje yra antras pagal atkovotus kamuolius.

22 metų, 208 cm ūgio puolėjas rinkdavo po 7,7 taško, atkovodavo po 7,1 kamuolio ir blokuodavo po 1 metimą.
Komentarai:
BonzoEd Davis vienintelis žaidėjas vertas dėmesio iš šio trejeto, ir jei ne traumos jis būtų atsiskleidęs jau šiame sezone. Derozanas pasidarė statistiką, tik todėl, kad neturėjo rimtesnės konkurencijos komandoje ir todėl kad prie Triano Raptors žaidė klaikiai chaotišką krepšinį. Rimtesnėje komandoje jis pražūtų. Na o James Johnson eilis vidutiniokas.


Sutinku, Derozanas turejo visiska laisve, tik daznai ta laisve baigdavos prastais metimais
2011-06-26
-9
Atsakyti
Ed Davis vienintelis žaidėjas vertas dėmesio iš šio trejeto, ir jei ne traumos jis būtų atsiskleidęs jau šiame sezone. Derozanas pasidarė statistiką, tik todėl, kad neturėjo rimtesnės konkurencijos komandoje ir todėl kad prie Triano Raptors žaidė klaikiai chaotišką krepšinį. Rimtesnėje komandoje jis pražūtų. Na o James Johnson eilis vidutiniokas.
2011-06-26
-1
Atsakyti
Nes Smirdukas - 2years exp, Davis - 1years exp, Nebe naujokas tik 3sezone.
2011-06-25
-3
Atsakyti
derozan=chameleon

Davis=lizard

:D
2011-06-25
+6
Atsakyti
Vin
Prie ko čia jie naujokai?
2011-06-25
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.