Jarrettas Jackas sulaukė NBA nuobaudos
Jarrettas Jackas sulaukė NBA nuobaudos
Nuotr. Reuters-Scanpix
„Golden State Warriors“ ekipos gynėjas Charlie Bellas ir Naujojo Orleano „Hornets“ įžaidėjas Jarrettas Jackas buvo suspenduoti vienerioms rungtynėms už lygos elgesio kodekso pažeidimą.

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) pranešė, jog Bellas buvo suspenduotas už neatsargų vairavimą Kalifornijoje, o Jackas už neatsargų vairavimą Džordžijoje.

Abu krepšininkai privalės praleisti pirmąsias 2011-2012 m. reguliaraus sezono rungtynes, kuriose jie fiziškai bus pasiruošę žaisti.
Komentarai:
Viršūnė, o už tai, kad posukio neparodo kokioj vietoj irgi baudžia? :D
2011-06-30
-7
Atsakyti
----
as uz tokius dalykus, kadangi matosi iskarto kad nba rimta institucija, jeigu krepsininkas nori buti jos dalis turi elgtis kulturingai ir taip kad butu pavyzdys kitiems, tuo labiau pamineta kad pazeide lygos elgesio kodeksa, o tai reiskia kad zaidejas atstovaudamas nba turi buti susipazines su juo
2011-06-30
-4
Atsakyti
:)):DD NBA ,viskas tuom ir pasakyta. Greitai bus suspenduotas koks zaidejas kuris nusibezdejo viesojoje vietoje ar nosi pasikrapste


Jau buvo juk atvejis, kai vienas žaidėjas rungtynių metų pasikasė tarpukojį ir gavo 50 tūkst. baudą. :D
2011-06-30
-2
Atsakyti
:))
:DD NBA ,viskas tuom ir pasakyta. Greitai bus suspenduotas koks zaidejas kuris nusibezdejo viesojoje vietoje ar nosi pasikrapste
2011-06-30
+5
Atsakyti
Gal dar spenduos uz tai,kad ne per pesciuju pereja vaiksto per gatves? Sterne,kloune tu :)
2011-06-30
+23
Atsakyti
o nėra limito su kiek merginų pasimylėjo? koks skirtumas vistiek nežinia kada čia tos pirmos rungtynės bus ;D
2011-06-30
+1
Atsakyti
Vin
Ir vėl NBA kišasi kur nereikia.
2011-06-30
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.