Be pralaimėjimų Europos moterų čempionate žengusi Juodkalnijos rinktinė sustojo per svarbiausias rungtynes. Pirmenybių ketvirtfinalyje juodkalnietės 44:56 (16:11, 11:13, 6:17, 11:15) nusileido Turkijos rinktinei ir patyrusios pirmąją nesėkmę čempionate kausis tik dėl 5-8 vietų. 

Triukšmingos grupelės gerbėjų palaikomos Juodkalnijos krepšininkės nedideliu taškų skirtumu pirmavo pustrečio kėlinio. Vis dėlto vėliau turkės perėmė iniciatyvą ir per vos per kelias minutes susikrovė 8 taškų pranašumą (41:33). 

Per paskutinį ketvirtį juodkalnietės neatsigavo ir buvo eliminuotos iš kovos dėl medalių. 

„Esame nusivylusios, tačiau prieš rungtynes nerimavau, nes grupės varžybose netausojome savęs, – po mačo tvirtino 2 taškus surinkusi ir prasčiausias pirmenybių rungtynes sužaidusi Juodkalnijos rinktinės puolėja Milka Bjelica. – Nežaidėme taip, kaip buvome įpratusios ir neišnaudojome savo stipriųjų pusių.“

Buvusio Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos puolėjo Milko Bjelicos sesuo teigė mylinti Lietuvos krepšinį ir palinkėjo mūsų šalies krepšininkėms sėkmės.

Juodkalnija: Anna de Forge 11 (8 atk. kam.), Ana Turcinovič 10, Iva Perovanovič 9 (12 atk. kam.).

Turkija: Saziye Ivegin 14, Birsel Vardarli 13, Nevin Nevlin 11 (7 atk. kam.).
Komentarai:
asaasmldc .reik lietuvos pergales ir turkes iveiksim ir busim finale:))


Neprikalbėk prašau..
2011-06-30
+1
Atsakyti
asaas
mldc .reik lietuvos pergales ir turkes iveiksim ir busim finale:))
2011-06-30
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.