Željko Obradovičius lieka Eurolygos ir Graikijos čempionų gretose
Željko Obradovičius lieka Eurolygos ir Graikijos čempionų gretose
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Broliai Giannakopoulai nusprendė atidėti Atėnų „Panathinaikos“ klubo pardavimą dar bent vieneriems metams ir derybos su galimais pirkėjais kuriam laikui sustojo.

Visgi farmacijos verslo magnatai nebeketina švaistytis milijonais į visas puses ir dėl krizės bei krepšinio situacijos Graikijoje žada ženkliai mažinti klubo biudžetą.

Pirmąjį žingsnį broliai Pavlošas ir Thanasis jau žengė – išsaugojo komandos simbolį Željko Obradovičių. 51 metų strategas ir toliau bandys karaliauti Europoje, tik ne su tokia stipria komanda.
Komentarai:
8==D
Maskvos CSKA ekipą papildys dar viena žvaigždė. Rusijos čempionų klubas artimiausiomis dienomis pasirašys kontraktą su Pirėjo „Olympiakos“ komandoje rungtyniavusiu įžaidėju Milošu Teodosičiumi.
2011-07-02
+2
Atsakyti
Anonimas
Zirnis

Tai kad jis pergales skyne ne tik su PAO milijonais .... reikia padaryti ispudinga karjera kad milijonieriai tau patiketu savo susipirktus zaisliukus ( aisku ir ne kaipeikas tau mokedami ) .... Praktiskai jo biografija paziurejus nuo 1992 metu visur tampdavo nugaletojas ... su Partizan , Beneton Soporto taurej , nacionaline rinktine ....tik nuo 1999 metu apsistojo ties PAO ir padejo jiems tapti sekimingiausiu klubu per pastaruosius 10 metu .... CSKA , Barselona , Real , OLY irgi kisa panasius pinigus , perka zvaigzdes , bet tik PAO pavyko tiek kartu zygioti i Europos olimpa ...
2011-07-02
-2
Atsakyti
To Vainauskas
Nesirk, negersi vaistų, tai ir farmacininkai nebus pasaulio valdovai. Sakai taip neįmanoma? Tai tada ir nesipiktink ;)
2011-07-02
+1
Atsakyti
Valdas2011-07-02 12:00zirnis (+1.53)kitas sezonas parodys, ar tikrai toks geras treneris ObradoviciusJis jau parode, ne viena ir ne du kartus kad yra geriausias europos treneris.O kitas sezonas PAO bus nesekmingas, nes jie cempionai kas antra sezona :)


matai, nera buti sunku geriausiu treneriu, kai i komanda seiminkai sukiso kone daugiausiai pinigu visoje lygoje.
2011-07-02
+5
Atsakyti
Su tokiu treneriu kaip Z.Obradovic,kad ir su ryskiai susilpnejusia sudetimi Panathinaikos velgi bus viena stipriausiu komandu Europoje
2011-07-02
-3
Atsakyti
Valdas
2011-07-02 12:00

zirnis (+1.53)

kitas sezonas parodys, ar tikrai toks geras treneris Obradovicius

Jis jau parode, ne viena ir ne du kartus kad yra geriausias europos treneris.

O kitas sezonas PAO bus nesekmingas, nes jie cempionai kas antra sezona :)
2011-07-02
-3
Atsakyti
Vainauskas
krc tie farmacininkai tai mane nervina, tai koki kiauliu gripa sukelia dirbtini, tai klubus perka ir isparduoda po menesio kaip debilai... visuomet kazkokie debilai farmacininkai turi gadinti pasaulio gerove... negi jie valdo pasauli?
2011-07-02
-1
Atsakyti
kitas sezonas parodys, ar tikrai toks geras treneris Obradovicius
2011-07-02
-10
Atsakyti
Tereikėjo, kad Eurolyga išrinktu juos geriausiais vadovais ir žiūrėk, niekas klubo nebeparduoda :D
2011-07-02
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.