Iki šiol „Žalgirio“ krepšininkai rungtyniavo sausakimšoje Kauno sporto halėje
Iki šiol „Žalgirio“ krepšininkai rungtyniavo sausakimšoje Kauno sporto halėje
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Kauno „Žalgirio“ klubas ir nacionalinis bilietų platintojas „Bilietai lt“ pratęsė bendradarbiavimą, kurio pagrindu visus bilietus ir abonementus į artėjančio krepšinio sezono metu vyksiančias klubo varžybas naujoje „Žalgirio“ arenoje platins „Bilietai lt“.

Anot „Bilietai lt“ rinkodaros ir pardavimų vadovės Ingridos Balčės, tai jau tradicija tapęs bendradarbiavimas, nes bilietus į „Žalgirio“ rungtynes „Bilietai lt“ platins jau 8-ąjį sezoną. Šiais metais sporto ir renginių gerbėjai galės įsigyti ir abonementus į „Žalgirio“ arenos VIP klubą.

„Tai, jog bendradarbiavimas prasidėjo nuo pat mūsų įmonės įkūrimo ir tęsiasi iki šiol, rodo patirtimi ir pasitikėjimu grįstą, abipusiai naudingą partnerystę. Tikimės, jog ši tradicija sėkmingai tęsis ir toliau“, – sako Balčė.

Rugpjūtį duris atversianti „Žalgirio“ arena vienu metu talpins apie 15 tūkst. žiūrovų. Anot „Bilietai lt“ rinkodaros ir pardavimų vadovės, jeigu visos vietos bus užpildytos, per Lietuvos krepšinio lygos ir Eurolygos varžybas „Žalgirio“ žaidimą galės pamatyti apie 600 tūkst. krepšinio gerbėjų.

Pirmosios „Žalgirio“ sezono rungtynės numatomos spalio mėnesį, kuomet prasidės LKL ir Eurolygos čempionatai. Šis krepšinio sezonas, kurio metu klubas savo namų arenoje sužais apie 40 varžybų, tęsis iki kitų metų gegužės mėnesio.

Plačiausią 64 kasų tinklą Lietuvoje turintis nacionalinis bilietų platintojas „Bilietai lt“ bus didžiausias bilietų platintojas „Žalgirio“ arenoje. Bendradarbiavimo sutartį abi pusės pasirašė ir dėl bilietų platinimo į kitus Kauno arenoje vyksiančius renginius.
Komentarai:
Leiberis
Mantux88 Jei ne paslaptis, kiek mokejai :D?
2011-07-14
+3
Atsakyti
noriu pasigirt :D o as jau abonenta turiu i naujutele Zalgirio arena :D
2011-07-13
-14
Atsakyti
Woo_haaabus labai ir labai geras egzaminas ir patikrinimas zaliesiems.visa laika cia visa gerkle bliaudavo kaip yra apgailetina tai, kad LR net i eurolyga nesurenaka pilno siemenso. Tai va dabar gales parodyt kaip reikia surinkti pilnas arenas - dideles arenas. Zinoma, as net neabejoju, kad atidarymo rungtynese ir galbut keliose sekancioje arena GALBUT ir bus pilna, bet pats idomumas bus veliau, kai dauguma jau bus pabuvoje naujoje saleje. Dar idomiau bus tada, jei zaliems nesiseks(to tikrai nelinkiu). Bus labai idomu pamatyt kaip tie istikimieji zalieji uzpildys ta arena...itariu, kad vidutinis lankomumas bus duok diev 50-60% arenos uzpildymo, t.y. 8-9 K zmoniu... jei dar ir tiek bus. Va tada gal pamastysim apie tai, kaip nelengva yra uzpildyt tokias arenas, nes iki siol tai tik lojo kaip sunes pries pilnati...sekmes


8-9 K tai yra pilnas Vilniaus angraas...Kurio niekada nebuvo pilno..!! O mazesniam miestui tokiam kaip Kaunas tai yra puikus rezultatas !
2011-07-13
-22
Atsakyti
jo cia tai jau svajone!nejau per Zalgiri ir koki nezinau buvusi Perla eis 15 tukstanciu?:D nu gal iki 1 tukstancio ir to nedaugiau!apie Eurolyga ti jau kita kalba.
2011-07-13
-14
Atsakyti
pirma sezona zali rinks beveik pilna arba pilna arena, o po to ziurovu skaicius ims mazeti. Kadangi esu LR fanas, tai puikiai maciau, kaip tai vyko Siemens arenoje, nes kol arena nauja, tai daznas eina i ja vien tam, kad nueiti, paziureti bent vienas varzybas ir pan., o po to...
2011-07-13
-8
Atsakyti
nu per Eurolygą tai bus daug žmonių. Vien galima spręst pagal tai kaip vyksta abonementų prekybą. Pats neseniai gavau ir pasakė, kad jau yra parduota 80-90% abonementų. Susidomėjimas milžiniškas. O jei bus geri rezultatai, manau, toks ir išliks. Beje, bilietų kainos juk irgi mažinamos. Manau, bus jei ne pati, tai top-5 lankomiausia krepšinio areną Europoje.
2011-07-13
+2
Atsakyti
rytas best
juk ta komanda sparde zk ir ryto grupej nezaide
2011-07-13
-2
Atsakyti
rytas best
jo... azovmas :DDD
2011-07-13
-6
Atsakyti
jo...
...manau, kad nereikia svaigti, jog LKL susirinks labai daug zmoniu. Duok dieve, kad butu 3000. juk komandos pajegumas stipriai skirsis nuo LKL vidutinioku, o tuo paciu mazes ir idomumas. Kas liecia EL, na tai manau pradzioj bus nemazas susidomejimas, o jam aprimus tikiuosi bus apie 70-80 proc uzpildyta, tiesa dar VTB kuris irgi turetu duot kokius 50-60 proc. O tai jau bus nemenkas inasas i komandos biudzeta. O vilnieciai tai labai nesilazdavokit, nes kai prisimenu jusu rungtynes su Azovmasu ar panasiai, tai gan svarbiose rungtynes vargu ar 2000 buvo.
2011-07-13
-2
Atsakyti
Ir be to, prisimenu, kai "Žalgiris" preitą sezoną žaidė su "Ulker". Ta Sinan Erdem talpina 16 tūskt. žiūrovų. O jų maks buvo 4-5 tūkst. Taip, kad visam pasaulyje taip yra su tom didelėmis arenomis. Be to kiek Stambule gyvena žmonių. Dar prisimenant preitą sezoną. Top 16. Lrytas beats Pao. Hmm... O kiek ten žiūrovų buvo. Prisimenu, kai baudas ejo mesti Rytas, tai tik vienas žmogus rėkavo, bandydamas išblaškyt. Ten išvis maks. koki 2-3 tūkst. buvo. Tai va, grįžtu prie tos išvados. Visam pasaulyje nesurenka pilnų arenų.
2011-07-13
+3
Atsakyti
MinimalasWoo_haaabus labai ir labai geras egzaminas ir patikrinimas zaliesiems.visa laika cia visa gerkle bliaudavo kaip yra apgailetina tai, kad LR net i eurolyga nesurenaka pilno siemenso. Tai va dabar gales parodyt kaip reikia surinkti pilnas arenas - dideles arenas. Zinoma, as net neabejoju, kad atidarymo rungtynese ir galbut keliose sekancioje arena GALBUT ir bus pilna, bet pats idomumas bus veliau, kai dauguma jau bus pabuvoje naujoje saleje. Dar idomiau bus tada, jei zaliems nesiseks(to tikrai nelinkiu). Bus labai idomu pamatyt kaip tie istikimieji zalieji uzpildys ta arena...itariu, kad vidutinis lankomumas bus duok diev 50-60% arenos uzpildymo, t.y. 8-9 K zmoniu... jei dar ir tiek bus. Va tada gal pamastysim apie tai, kaip nelengva yra uzpildyt tokias arenas, nes iki siol tai tik lojo kaip sunes pries pilnati...sekmesVILNIUS PIRMAS PAGAL DYDI MIESTAS,ir tai nesurenka. tai tikiesi,kad antras pagal dydi miestas surinks 4 tukst daugiau?


Tu nespręsk pagal dydį, o pažiūrėk į geografinę miestų padėtį... Kaunas LT centre... iš visų miestų patogu ir netoli pasiekti Kauną... ne taip, kaip iki Vilniaus nusibelst....
2011-07-13
+1
Atsakyti
Nu tai tos laisvos vietos matydavosi dėl to, kad neateidavo kažkas į rungtynes kas turi abonementus. O mano manymu pilna arena bus pačiose pirmose rungtynėse ir nesvarbu kokios jos bus LKL, VTB ar Euroleague... Tiesiog visi norės išbandyt tą naują areną, pažiūrėt į naują Žalgirį, į visokius Weemsus, Rakovičius, Javtokus ir dar bala žino ką. O vėliau, kad į paprastas LKL rungtynes rinksis ne daug žmonių, čia ir durnam aišku, Žalgirio vadovybė gal būt net ir nesitiki į LKL pilnos arenos pritraukt. Bet į Euroleague manau turėtų prisirinkt daug žmonių, jeigu ir ne visi 15 000, tai bent jau 11 000 - 12 000 tai tikrai. Tam juk ir mažinami vos ne pusiau bilietai, dar manau visokių akcijų atrakcijų prisigalvos. Be to komanda renkama gan pajėgi, žmones turėtų traukt.
2011-07-13
-4
Atsakyti
BC_ZalgirietisEurolygoje gal ir bus uzpildytos vietos, bet tik ne LKL :)


Tai LKL niekada daug fanų neprisirenka nebent pries LRytą žaidžiam.
2011-07-13
-3
Atsakyti
:)
ok kas cia rekauja kad i eurolyga negalima buvo gaut bilietu :D

pries partizana 5000

pries prokoma 4810

pries khimki 5000

pries maccabi 5000

pries caja 5000

pries olympiacos 5000

pries ulker 5000

pries valencia 5000

kaip ir sakiau ne visad buvo surenkama pilna arena,tai net oficialus puslapis patvirtina, o ir seip ziurint ar bunant arenoi matesi tusciu vietu kad ir teigia ale nera laisvu vietu :D kaskas turi abonentus ne visada sugeba ateit juk. tai 100 % kad butu uzpildita tai cia labai retai buna.
2011-07-13
-2
Atsakyti
Eurolygoje gal ir bus uzpildytos vietos, bet tik ne LKL :)
2011-07-13
Atsakyti
a
tuoj ta zalgirio arena liks be kedziu:D
2011-07-13
+11
Atsakyti
Visi šneka, apie Eurolyga ir lkl, bet nepamirškit VTB. Šios lygos lankomumas turetų būt per vidurį. Juk VTB labai stiprinasi. O į stipresnes komandas įdomiau žiūrėt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-07-13
+3
Atsakyti
To Minimalas

Per praejta lkl sezona Zalgirio rungtynes setebedavo daug daugiau zmoniu negu LR per lkl.

Per eurolyga surinkt daugiau ziurovu nebudavo galimybiu, nes maza arena buvo.

Naujoi arenoi per lkl mano galva turetu but 3-5k. Per eurolyga ir kovas su LR 10-15k zmoniu, o tai yra daug daugiau negu surenka 1 pagal dydi LT miestas...
2011-07-13
-7
Atsakyti
MinimalasVILNIUS PIRMAS PAGAL DYDI MIESTAS,ir tai nesurenka. tai tikiesi,kad antras pagal dydi miestas surinks 4 tukst daugiau?


Kai suaugsi suprasi, kad svarbiausia ne dydis, o marketingas.:) Jei Zalgiris uzsikels sau auksta kartele sioje sferoje - arena bus pilna. Jei ne, matysim vidutini lankomuma.:)

Potencialas yra. Juk ne veltui Kaunas - krepsinio sostine!:)
2011-07-13
+2
Atsakyti
Anonimas
noreciau pamatyt kaip su kokiu rudupiu ar perlu zaidziant ateis tie 15 tukstanteliu :D juk ir halej i tokias rungtynes jaunimui is viso po 3 lt buvo ir tai tukstantis geriausiu atveju atsivilkdavo
2011-07-13
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.