Nesėkmingas startas: slovėnai dūrė paskutinę minutę (2 video, foto, komentarai)

2011-08-04 20:00
Karolis Dobrovolskas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
Ko jus cia stumiat, pralaimejom vos vos, 12- tukas dar toli grazu neatrinktas, tai vos pirmos varzybos, dar zaidimas tikrai geres, o varzovai buvo Stiprus. Cia jie turi verkti, kad vos laimejo, nes tikslai manau ju nezemi, zaidzia jau ketvirtas varzybas, o su pirmas rungtynes zaidzianciais lietuviais vos isnese sveika kaili.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-08-04
+2
Atsakyti
aluseina nx turejom laimet. Debilas kemzura neleido pazaist Seibuciui ant galo lempas slovenai pataike todel ir laimejo vistiek LIETUVEI VALDO


Pirma bent LIETUVOS varda ismok be klaidu rasyti ! o tada apie VALDYMA rekauk ! :D
2011-08-04
+1
Atsakyti
Bus Stats?
2011-08-04
-20
Atsakyti
?
Nu pirmas grajus ner ko noret,vyrai malaciai.Tik matosi keliu zaidejiu kurie prie iskritimo slenkscio.Delnas,prastas antro sezono galas Zalgiri,matosi kad rinktinei ir taip pat buksuoja.Jasaitis,suprantama didele skyle lengvo krasto pozicijoi ir paims jy,bet kiek galima is jo laukt to zaidimo?Is 6 runktyniu vienuose isauna.Motejiunas itariu bus OUT.Lukauskis ginyboi visai padoriai suzaide,del jo buvau garantuotas kad jis atkris,bet dabar cia treneriai ziures.Nu ir broliai,cia daugas nesutiks,bet manau dviejiu jiu rinktiniai tikrai nereik,nors suzaide puolime abu neblogai.
2011-08-04
+1
Atsakyti
Broliai, ypac Darjusas siko vaizda tikrai.
2011-08-04
+4
Atsakyti
RytasO ka as sakiau,kad reikejo neismest ryto zaideju.jei neisitikinot siandien tai pamatysit po metu kai rytas traiskys zalgiri.


Sveikinu laimejai durniausio komentaro titula (sios savaites)
2011-08-04
Atsakyti
Nu ka, Slovenija mano mylimiausia rinktine po lietuvos. Mazesne valstybe uz Lietuva, turinti maziau gyventoju, zaidzianti panasu krepsini ir besiriangianti zaliai :))) lakovicius vienas megstamiausiu zaideju, sian tik sipsojaus po jo metimu :) Ok, gana pagyru, pirmos rungtynes , Slovenijos pagrindine rinktine, Lietuvos rinktinej tik prasideda eksperimentai. Kas pirma krito i aki, tai Seibucio praleistas laikas aikstej, ka tai reiskia, jo nebebus rinktinej? Motiejunas stengiasi, bet buvo pora vietu kai matesi jo patirties stoka, ne tik rinktinej, bet ir apskritai krepsinij. Rinktinej jo nebus, bet sekmes ateitij, dar jaunas ir tikrai labai perspektyvus. Lavrinoviciai, nu nieko naujo, bet nieko ir seno, ka is ju naujo galima pamatyt?:) naudingi manau, bet songaila irgi gerai nuteikia, netikiu, kad broliai bus isskirti, arba abu arba nei vieno. Ir gynejai visi stengiasi, nu sunku sprest is vienu rungtyniu, Slovenai jau nemazai ju suzaide su pagrindine sudetim , Lietuviai pirmas su ne pilna... matos kas aiskiai stipresni, mes! Daugiau galima bus pasakyt po kitu rungtyniu, kur vietomis manau pasimainys kiti penki zaidejai, bus idomu:)
2011-08-04
-4
Atsakyti
langas.
jei paims brolius bus panasiai kaip lenkijoj... verksniai sumauti negali pajudet visai. kaip medziai. kas ziurejot idemiau labai matesi zaidimo nuopolis vos isejus kazkuriam is ju i aikste
2011-08-04
-3
Atsakyti
Pirmosios Rungtynes :)

Pabandysime is Naujo :)

Nemanau kad protinga po siu rungtyniu spresti ka mesti, ko nemesti . . .
2011-08-04
+1
Atsakyti
nesauprasiijususs
Ka cia paistot tas gerai suzaidee tas blogai, patis gi matem kas kaip zide.. Delna ilgai laike nes bande kaip jis atrodo PG..

O zodi Jasaitis visai pamirskit, nesvarbu kaip jis zaidzia nesvarbu ar 10 klaidu padarys.. JIS VIS TIEK LIEKA.. Nes trecioj pozicijoj jis yra TIK VIENAS..
2011-08-04
Atsakyti
Kaip pirmos rungtynes tai puse welnio. Slowenai biski labiau susizaide nes zaide kelis macus anksciau, seip pasiseke jiem keli metimai maco pabaigoj.
2011-08-04
-4
Atsakyti
Anonimas
smulkus dalykai ant galo nuleme pralaimejima,ypac dragiciaus prasiverzimas ir sudetingas metimas... ir vienas metimas,kai pramete lukauskis is po krepsio... visvien dar parodysim ka mokam
2011-08-04
Atsakyti
Delninkaitis tikrai kris,ji ilgai laike,vien del to,kad matytu kaip jis tvarkosi,o pamate,kad jam nesiseka,tai viskas pg Kalnas ir Saras :) Su kalnu greitas su Saru letas zaidimai :)) Na su cekais bus idomu ziureti Jono ir Saro 2 pries 2 :)
2011-08-04
+1
Atsakyti
neziniukas99viskas normos ribose,bet lyderio siandien neatsirado ir didziule skyle lengvo krasto pozicijoje,ar ne per anksti Kemzura atsisake Kuzminsko,ateityje pamatysim,o skiesti neverta slovenai rimta komanda ir nelengva su jais eksperimentuoti,bet sunku mokymuose,lengva musyje


pritariu 100%
2011-08-04
Atsakyti
Blmb ar jum indelis i pergale tai tik taskai? Pasiziurekit kaip Smodisa denge Donce, kaip aktyviai del kamuoliu stengesi nepiskit proto nenusisnekeje. Jei nesugeba jam kamuolio pamest tai jis del to nekaltas.
2011-08-04
-8
Atsakyti
Šlykštu skaityt jūsų tokius komentarus. Lengva jum sidėt prie kompo ir komentuot... Jiem buvo, tik pirmos rungtynes jiem dar reikia susižaist, juk čia, tik draugiškos rungtynės.!!!
2011-08-04
+3
Atsakyti
jMCVisi dabar varo ant broliu nor jie vieni geriausiai dirbo ginyboje ))) bl juokingi jus vaikai


Ypac darjus taip geria gynese kad per ji tris atakas paeiliui Slovenai taskus rinko.

Javtokas siandien gerai gynesi, bet tik ne broliai.
2011-08-04
-6
Atsakyti
viskas normos ribose,bet lyderio siandien neatsirado ir didziule skyle lengvo krasto pozicijoje,ar ne per anksti Kemzura atsisake Kuzminsko,ateityje pamatysim,o skiesti neverta slovenai rimta komanda ir nelengva su jais eksperimentuoti,bet sunku mokymuose,lengva musyje
2011-08-04
+5
Atsakyti
Apie ka jus cia snekat, pirmos draugiskos varzybos is sales, tas s...male, tas. Viskas cia normaliai, man pirmas ispudis visai neblogas. Visi stengesi, kovojo, nevaikstinejo, ugnele dege pas visus sirdyse. Saunuoliai vyrai, taip ir toliau ir viskas bus gerai ;) P.S. vertinkit kas kaip atrodo truputeli veliau, o ne po pirmu draugisku varzybu
2011-08-04
+3
Atsakyti
Rytas
O ka as sakiau,kad reikejo neismest ryto zaideju.jei neisitikinot siandien tai pamatysit po metu kai rytas traiskys zalgiri.
2011-08-04
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.