Europos čempionatui besirengianti Bosnijos ir Hercegovinos rinktinė šešių komandų turnyrą Riminije baigė skaudžia nesėkme. Bosniai 68:87 (16:22, 18:20, 18:25, 16:20) turėjo pripažinti Lenkijos krepšininkų pranašumą. 

Pralaimėjusių neišgelbėjo ir 16 taškų surinkęs buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos legionierius Kenanas Bajramovičius.

Bosnijos ir Hercegovinos krepšininkams tai buvo ketvirta nesėkmė per šeštas draugiškas rungtynes. Pirmosiose Italijoje vykusio turnyro rungtynėse bosniai po atkaklios ir permainingos kovos 58:57 nugalėjo Italiją, tačiau likusius du mačus pralaimėjo solidžiais skirtumais – 25 taškų skirtumu nusileido graikams ir 19 taškų skirtumu lenkams. 

Bosnija ir Hercegovina: Nihadas Djedovičius 20, Kenanas Bajramovičius 16, Mirza Teletovičius 15, Nemanja Gordičius 6, Elmedinas Kikanovičius 6, Edinas Bavčičius 3, Diego Kapelanas 2.

Lenkija: Szymonas Szewczykas 20, Adamas Hrycaniukas 14, Dardanas Berisha 14, Lukašas Košarekas 10, Piotras Szczotka 10, Pavelas Leonczykas 9, Adamas Waczynskis 8, Adamas Lapeta 3.
Komentarai:
Valančiūnas žymiai geresnis už Bajramovičių, ką čia nusišnekat? Bajramovičius Ryte buvo lyderis, todėl, kad Trifunovičius per daug juo pasitikėdavo, beveik visą žaidimą ant jo statė. Tuo tarpu Valančiūnas buvo neišnaudotas, taip, kaip derėtų. Vienintelis dalykas, kas pas Bajrą geriau ŠIUO METU, tai turbūt fizinė jėga. Visa kita - Valančiūno pusėje. Taip, dėl fizinės jėgos Jonas neapsigina kartais, be to greit išsibauduoja, tačiau nėra ta jo gynyba tokia skylė, kaip kai kurie bando sakyt.. Ir Bajramovičius dar didesnė skylė gynyboje, nes jis tiesiog tingi normaliai gintis.
2011-08-16
+4
Atsakyti
nepezekit mudakai
Geras tas Bajra
2011-08-16
Atsakyti
wintprigavau abudu jus juokdariai, rekiat kad baira lievas nors taskus renka bet neapsigina, juk cia tas pats su valanciunu bet ji isaukstinat lb nei reikia... susimastykit1) Valanciunas renka man atrodo kiek daugiau tasku, be to, Lietuvos rinktineje yra didesne konkurencija tarp zaideju, ta prasme, Jonas negali atlikti tiek metimu kiek Baira. Nezinau statistikos, bet Jonas siame pasirengimo cikle meta tikrai daugiau nei 60% taiklumu, jei ne 65 kokius.2)Jonas gal ir nesigina gerai, bet daro tai tikrai ne prasciau, net geriau nei Kenan.3) Jonui yra 19, o Bairai manau dvizenkliu skirtumu daugiau (nezinau tikslaus amziaus).4) Jonas yra 5 naujoku birzos saukimas, kad ir ne pacios stipriausios, be to, buvo vertas 3 ar 4 manau. O tai yra pati didziausia priezastis, kodel Jonas geresnis uz Baira net budamas devyniolikos. Taip kad cia tau reikia susimastyt.


as zn kad jonas jaunas vyras is kurio bus puikus kasioras, nekalbu apie birzos saukima as sneku apie tj kaip dbr losia...
2011-08-15
Atsakyti
wint
prigavau abudu jus juokdariai, rekiat kad baira lievas nors taskus renka bet neapsigina, juk cia tas pats su valanciunu bet ji isaukstinat lb nei reikia... susimastykit

1) Valanciunas renka man atrodo kiek daugiau tasku, be to, Lietuvos rinktineje yra didesne konkurencija tarp zaideju, ta prasme, Jonas negali atlikti tiek metimu kiek Baira. Nezinau statistikos, bet Jonas siame pasirengimo cikle meta tikrai daugiau nei 60% taiklumu, jei ne 65 kokius.

2)Jonas gal ir nesigina gerai, bet daro tai tikrai ne prasciau, net geriau nei Kenan.

3) Jonui yra 19, o Bairai manau dvizenkliu skirtumu daugiau (nezinau tikslaus amziaus).

4) Jonas yra 5 naujoku birzos saukimas, kad ir ne pacios stipriausios, be to, buvo vertas 3 ar 4 manau. O tai yra pati didziausia priezastis, kodel Jonas geresnis uz Baira net budamas devyniolikos. Taip kad cia tau reikia susimastyt.
2011-08-15
-5
Atsakyti
CeO2Sis zaidejas, tik tasku lyderis gal ir buvo,bet ginyboi jis gali patikt tik zalgirio fanams, jei jis butu koks zveris, jau butu koks grandas ji prigriebes.


gzalgiriniai matosi labai gerai ismano krepsini jei statistika gera tai reiskias zjbs zaidejas ir ginybos nereikia


prigavau abudu jus juokdariai, rekiat kad baira lievas nors taskus renka bet neapsigina, juk cia tas pats su valanciunu bet ji isaukstinat lb nei reikia... susimastykit
2011-08-15
-3
Atsakyti
Sis zaidejas, tik tasku lyderis gal ir buvo,bet ginyboi jis gali patikt tik zalgirio fanams, jei jis butu koks zveris, jau butu koks grandas ji prigriebes.
2011-08-15
+2
Atsakyti
Labai gerai, kad jo Ryte nebera .. savanaudis kaip reta.
2011-08-15
-1
Atsakyti
Anonimas
Lbj sucks, ka jus dar nesupratot ? mazvaikiu dievaitis ;D
2011-08-15
+3
Atsakyti
g
zalgiriniai matosi labai gerai ismano krepsini jei statistika gera tai reiskias zjbs zaidejas ir ginybos nereikia
2011-08-15
Atsakyti
fanatiknesuprantu, gera komanda Bosnija, bet kazko truksta


M.Teletovicius manau bus vienas is pagrindiniu.. pamenu kaip zalgiri nuzude ir vos lryto... ;)) siaip lbj imponuoja sito krepsininko zaidimas
2011-08-15
-1
Atsakyti
RastafarisGaila kad paliko jis ryta....--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tai, kad atsisakė jo.. Aukštaūgiai per Bjelica su Bajramovičiu daro ką norėjo. Vien ką reiškia, kad Klimavičius visada prieš jos sužaidžia gerai..
2011-08-15
-3
Atsakyti
satruksta ginybos, kai toks senis Bajra lose, ginyba buna 4vs5


O tau tai trūksta proto.
2011-08-15
+2
Atsakyti
sa
truksta ginybos, kai toks senis Bajra lose, ginyba buna 4vs5
2011-08-15
-6
Atsakyti
nesuprantu, gera komanda Bosnija, bet kazko truksta
2011-08-15
-4
Atsakyti
Anonimas
lietryciui per geras bajra

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-08-15
-2
Atsakyti
Gaila kad paliko jis ryta....

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-08-15
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.