Komentarai:
bet jus tai kiauri, jusu kobe tai dienas ten tarp tu taivanu visokiu, bronius gal nemato didelio reikalo stengtis, nes pats zino jog jam ten ligiu nera.
2011-08-16
-3
Atsakyti
...
Snekat ir nusisnekat. Idomu kas butu jei Lebronas butu loses susikaupes ir bent jau 50% savo galimybiu. Tai tas vaikas is taivano ne tik, kad nespeti paskuj ji, bet ir kamuolio nesugebetu priimti ;)

Malalietkom atsirado priezastis palot, tai dabar ir los dvi savaites :)
2011-08-16
-2
Atsakyti
koks skirtumas
0:16 matosi kaip Bronius su kaire ranka nustume ta vaiki. Ir dar sakot kad ant bairio ten jis zaide
2011-08-16
-1
Atsakyti
Neparašys kad dalyvavo reklaminėje akcijoje kaip apie kitus krepšininkus bet parašys kad Lebrona neva apžaidė kažkoks vaikas , gėda net skaityt tokius straipsnius...
2011-08-16
-2
Atsakyti
Į žalgirį ta vaiką iš Tailando!!!
2011-08-16
-3
Atsakyti
vataipva
NBA - where traveling happens
2011-08-16
-3
Atsakyti
ViasatOho kiek visiems džiaugsmo :DDD taip draugiškai pažaidė nespasisekė ir tiek, o čia jau ir straipsnius rašo, kad pamete kamuoli :DDD, užtat nors gerai sulošia rimtose varžybose.


Su Cavs susišiko rimtose varžybose, dabar su Heat.
2011-08-16
+6
Atsakyti
Oho kiek visiems džiaugsmo :DDD taip draugiškai pažaidė nespasisekė ir tiek, o čia jau ir straipsnius rašo, kad pamete kamuoli :DDD, užtat nors gerai sulošia rimtose varžybose.
2011-08-16
+4
Atsakyti
BuzzdragoniuxNu sorry, nesupratau tavo posto, parašyk normaliai, kad būtų įmanoma suprast :) Žiūrėk nuo 6-14sec video ir pamatysi, kad LeBronas niekaip nesugeba apžaist šito defenderio ir praranda kamuolį, o tada gauna dėjimą per save.Nu tiesiog išniekino LeBroną šiam epizode.O tu tiki, kad jis geresnius statsus turėtų? :O Azijoj labai daug invidualaus krepšinio, ten žaidžia tik geriausi krepšininkai, o ne tokie, kaip Broniai visokie.Kodėl tu manai LeBronas nesikelia lokauto metu pažaist į Europą, ar tuo labiau į AZIJĄ?gauna dejima per save? :D mes gal skirtngus video ziurejom? :dtai kaip tu situos video pavadintum jei per LBJ persoko :Dten buvo paprasta ataka,kokios buna po 100kart per rungtynes,o jus cia skandala keliat.


Aš tai nesuprantu, kaip galima nematyt tokio aiškaus sarkazmo...Čia ir taip aišku, kad basketnews nesamonę įdėjo.Būtų LeBronas bėgęs nublokuoti to dėjimo, tai visi šauktų, kad net su vaikais nori būti pačiu geriausiu žaidžiant, o kai pats įdeda(pamenu prieš mėnesį per vaiką kažkokį stovykloj įdėjo), tai kiek šūdo ant jo pylė šio saito komentatoriai.
2011-08-16
+5
Atsakyti
Nemegstu LBJ,bet nesu aklas hateris. Atsigaukit visko,manau cia reikia paaugliui paplot jog gerai epizoda sulose,o ne dergtis is lebroniaus :)
2011-08-16
-4
Atsakyti
dovis
Matosi 70% komentatoriai nesupranta krepsinio:) Nu jugi paprikolino Lebronas ir tiek. Matesi kad normalei nebega :) O cia ir pasirodo visi Lebrono James'o nekentejei . Zinot ka uzsipiskit okey??
2011-08-16
+2
Atsakyti
asd
lebronas taip pasimete, kad kitoj atakoj net suzingsniavo :D
2011-08-16
+2
Atsakyti
dragoniuxNu sorry, nesupratau tavo posto, parašyk normaliai, kad būtų įmanoma suprast :) Žiūrėk nuo 6-14sec video ir pamatysi, kad LeBronas niekaip nesugeba apžaist šito defenderio ir praranda kamuolį, o tada gauna dėjimą per save.Nu tiesiog išniekino LeBroną šiam epizode.O tu tiki, kad jis geresnius statsus turėtų? :O Azijoj labai daug invidualaus krepšinio, ten žaidžia tik geriausi krepšininkai, o ne tokie, kaip Broniai visokie.Kodėl tu manai LeBronas nesikelia lokauto metu pažaist į Europą, ar tuo labiau į AZIJĄ?


gauna dejima per save? :D mes gal skirtngus video ziurejom? :d

http://www.youtube.com/watch?v=onpuTShm_...

http://www.youtube.com/watch?v=XMrPjl-92...

tai kaip tu situos video pavadintum jei per LBJ persoko :D

ten buvo paprasta ataka,kokios buna po 100kart per rungtynes,o jus cia skandala keliat.
2011-08-16
Atsakyti
dar sužingsniavo(O teisėjai kai visada tyli, gi čia pats karalius).
2011-08-16
+4
Atsakyti
Prarado kamuolį, gavo dėjimą, prarado kamuolį, praleido tritaškį.

Ir viskas iš eilės.
2011-08-16
+5
Atsakyti
ziaurus jusbl stobal lebronas butu losias normaliai tai butumet vaikai pradeja rasyt jam tik pries vaikus lost ir t.t db lebronas vaiksciojo po sale o jus cia krw paduchino ateme kamuoli ahahha rofl ir taip toliau totalus noobai jus man.


Aš girtas taip neparašyčiau :D Blemba, čia netai, kad aš prisipisinėju, bet rimtai neįmanoma suprast, ką jis rašo.Nieks neliepia rašyt su visai skyrybos ženklais, bet parasyk bent jau taip, kad būtų įmanoma suprast :)
2011-08-16
-3
Atsakyti
ziaurus jus
bl stobal lebronas butu losias normaliai tai butumet vaikai pradeja rasyt jam tik pries vaikus lost ir t.t db lebronas vaiksciojo po sale o jus cia krw paduchino ateme kamuoli ahahha rofl ir taip toliau totalus noobai jus man.
2011-08-16
-2
Atsakyti
ir čia LeBronas žingsniavo..
2011-08-16
-8
Atsakyti
half_man_amazing_man5 pts,1reb,1 ast.. :D sakai čia tai žiauriai :D:DDDD beja kažkam ten jei ką man daug daugiau ir jokio sarkazmo nebuvo taigi nekelk savo intelekto kurio nėra per daugiausia. Va Buzz gerai sako tiesa irgi


Nu sorry, nesupratau tavo posto, parašyk normaliai, kad būtų įmanoma suprast :) Žiūrėk nuo 6-14sec video ir pamatysi, kad LeBronas niekaip nesugeba apžaist šito defenderio ir praranda kamuolį, o tada gauna dėjimą per save.Nu tiesiog išniekino LeBroną šiam epizode.O tu tiki, kad jis geresnius statsus turėtų? :O Azijoj labai daug invidualaus krepšinio, ten žaidžia tik geriausi krepšininkai, o ne tokie, kaip Broniai visokie.Kodėl tu manai LeBronas nesikelia lokauto metu pažaist į Europą, ar tuo labiau į AZIJĄ?
2011-08-16
+3
Atsakyti
O tai NIKE dar neatėmė įrašo? Pažanga, kai jų didžiausią žvaigždę sumala į šūdą paauglys kažkoks ir net nebesistengia desperatiškai pakelt jo vardo :O Matyt jau supranta, kad nebeįmanoma :D
2011-08-16
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.