Eurolygoje kitą sezoną debiutuosianti Bilbao „Bizkaia Basket“ ekipa savo gretas papildė dar dviem žaidėjais. Naujaisiais Ispanijos klubo pirkiniais tapo 32 metų 207 cm ūgio Ognjenas Askrabičius ir 35 metų 206 cm ūgio Mihalis Kakiouzis.

Praėjusį sezoną Askrabičius žaidė Liubercų „Triumf“ ekipoje ir Rusijos pirmenybėse per susitikimą rinkdavo po 8,4 taško bei atkovodavo po 5,5 kamuolio.

Kakiouzis gynė Le Mano „Sarthe Basket“ komandos garbę ir vidutiniškai Prancūzijos čempionate įmesdavo po 9 taškus bei atkovodavo po 4,2 kamuolio.

„Bizkaia Basket“ Eurolygje žais grupėje, kurioje išmėgins jėgas su Pirėjo „Olympiakos“, Vitorijos „Caja Laboral“, Stambulo „Fenerbahce Ulker“, Kantu „Bennet“ ir Nansi SLUC ekipomis.
Komentarai:
Anonimas
kakiuzis lietryti savo troicais naikindavo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-08-19
-4
Atsakyti
Tai, kad Kakiouzis žaidė Le mano komandoi praeitą sezoną...
2011-08-19
-3
Atsakyti
huyt
prisipirko seniu nieko gero nors kakiuzis pries kelis metus buvo labai geras

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-08-19
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.